< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 27 Nisan 2015; 15:46:15 > |
| _____________________________ |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 27 Nisan 2015; 15:46:15 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 13 Nisan 2015; 20:31:29 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhoqal -- 28 Nisan 2015; 1:45:56 > |
|
|
|
Merhaba dostlar, dikkatli olmama rağmen disk yönetiminde oluşan hata sebebiyle küçük partitionu sildiğim halde büyük partition gitti, Allah cezasını versin gitti tüm verilerim. Şuan unallocated şeklinde görünüyor, easus partition recovery ile disk kurtarmayı denedim, hiç bir disk bulamadı. Yardımcı llur musunuz? İçinde 10 yıldır çektiğim resimler videolar var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Değerli arkadaşım aynı hatayı yaptım.bulduğum en yakın yorum senin yorumun. Disk yönetiminden F yerine E yi seçmişim birim sil dedim sonra biçimlendir dedim. bahsedilen bütün programları kullandım ama sıfır ssd gibi hiç veri yazılmamış gibi boş çıkıyor. biri lütfen yardımcı olun ne yapabilirim 4 yıllık tezim gitti. bilgisayarı söküp diski cıkarsam başka bilgisayarda arama yapsam sonuç alırmıyım. çünkü tek ssd c de e de aynı ssd < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elzem Yedekli -- 5 Mayıs 2022; 1:55:10 > |
|
İyi bir veri kurtarma yazılımı ile taratıp harici bir diske aktarmak lazım. Tekrar tekrar taratmayınız, diğer verilerin kurtarılabilmesi için bir kez isabetli bir tarama yapınız. R-studio işinizi görür. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|