Şimdi Ara

Harici DİSKET YAZICIHakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar işimle ilgili bir sebepten dolayı disket yazıcı almam gerekiyor vatan computer de bir cihaz buldum diğer sitelerdede var ancak bunlar disket sürücü olarak geçiyor ve genelde 20-40 tl arası seyrediyor... 3.5"

Bu cihazlarda sürücü yazdığı için sorma gereği duyuyorum her ne kadar zamanında disketli cihazları bol bol kullanmış olsamda şuan kafamda hiçbirşey yok ve bu sürücü adı altındaki cihazların disket yazma olayı var mı? Lütfen bilgilendirirmisiniz...

• hiç kimse sana cevap vermemiş muhtemelen herkes güncel donanım kullanmakta bende geçenlerde dvd player satmaya kalktım küfür dahil felaket eleştiriler aldım sen hangi çağda yaşıyorsun gibi gibi herkes playstation xbax ve pc kullanıyormuş tv kullananlarda güncel blu ray sürücülere sahipmiş dvd konusunda başıma gelmeyen kalmamıştı sanırsam herkes çok zengin neyse ama bende sizin gibi disket sürücü alıcam yakında ve siz aldıysanız görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz çoğu platformda pc yi yavaşlatıyor hatta donmasına sebeb oluyor veya yazılımsız çalışmıyor slim olduğu için çok basit bir cihaz 1 düşmede veya bir kullanışta bozulacak elde kalacak tarzda diyorlar bilgi verirmisiniz kullandıysanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: farazicosmos

hiç kimse sana cevap vermemiş muhtemelen herkes güncel donanım kullanmakta bende geçenlerde dvd player satmaya kalktım küfür dahil felaket eleştiriler aldım sen hangi çağda yaşıyorsun gibi gibi herkes playstation xbax ve pc kullanıyormuş tv kullananlarda güncel blu ray sürücülere sahipmiş dvd konusunda başıma gelmeyen kalmamıştı sanırsam herkes çok zengin neyse ama bende sizin gibi disket sürücü alıcam yakında ve siz aldıysanız görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz çoğu platformda pc yi yavaşlatıyor hatta donmasına sebeb oluyor veya yazılımsız çalışmıyor slim olduğu için çok basit bir cihaz 1 düşmede veya bir kullanışta bozulacak elde kalacak tarzda diyorlar bilgi verirmisiniz kullandıysanız

Bende daha almadım malesef

• ben geçen inceledim vatan bilgisayarda 60 tl sırdan sokak arası bilgisayarcıda ise 45 tl ye buldum ikiside aynı markaydı ama plastik hemde masaya sert koysan kırılacak dandik plastikti düğmesi ise anında yerinden düşecek gibiydi ve kablosu bir iki kullanımda zarar görecek derecedeydi o yüzden almadım araştırma yapayım dedim ama kimse harici kulllanmıyor o yüzden kararsız kaldım
  • disket sürücü arıyorsunuz değil mi? neden disket sürücüye ihtiyaç duydugunuzu merak ettim dogrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

disket sürücü arıyorsunuz değil mi? neden disket sürücüye ihtiyaç duydugunuzu merak ettim dogrusu.

Daha önceden diskete çekilmiş bazı dökümanlar var elimde. Disketlerin sağlam olduğunuda biliyorum. Birazda nostalji yaşamak istiyorum. Zira disket zor ve uğraştırıcı olduğu kadarda keyifli bir donanım oalrak geliyor bana. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero2900

quote:

disket sürücü arıyorsunuz değil mi? neden disket sürücüye ihtiyaç duydugunuzu merak ettim dogrusu.

Daha önceden diskete çekilmiş bazı dökümanlar var elimde. Disketlerin sağlam olduğunuda biliyorum. Birazda nostalji yaşamak istiyorum. Zira disket zor ve uğraştırıcı olduğu kadarda keyifli bir donanım oalrak geliyor bana. :)

nostalji yaşamak istiyorsanız anlıyorum:) flash bellektede elbette calıstırılabilir uygulamalar (dos yada windows ortamında):)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zero2900

quote:

nostalji yaşamak istiyorsanız anlıyorum:) flash bellektede elbette calıstırılabilir uygulamalar (dos yada windows ortamında):)

Ama amiga os kurup usb den birşey okutamazsın :) Amacım 8 bit işletim sistemli eski nesil pentium 1 li bir pc toplamak ve bununda işletim sistemi %90 ihtimalle amiga os yada dos olucak o nedenle bana direk oalrak bir disket sürücü lazım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.