Şimdi Ara

Harici Disk ve Mıknatıs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Harici Diskimi çalışır durumda telefon kabının üzerine koydum.
    -Telefon kabında mıknatıs olduğunu anlamam 1 dk sürdü.
    - Hemen HDD'yi telefonun üzerinden aldım.
    Ancak şuan dosyalarımın bazıları açılıyor, bazıları açılmıyor, bazılarını kopyalıyor, bazılarını kopyalayamıyor.

Dosyaların bir önemi yok. HDD tümden bozulmuş mudur sizce ?
    LowLevel Format bir işe yarar mı ?

• Hd Tune, CyrstalDiskİnfo ya da Hard disk Sentinel gibi bir program yardımı ile diskin sağlık durmunu görebilirsiniz.
    Mıknatıs, bazen disk üzerinde ciddi hasarlara yol açabilir.
  • Hocam nasıl bir mıknatısmış o. Ben zamanında pc kasasının üstüne hoparlör koymuştum. Pc kapandı açıldı. Ama bir problem çıkarmamıştı. O küçücük mıknatıs ne yapacak yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonumun koruma kılıfındaki dahili mıknatıs...
  • mıknatısların hard diski bozma ihtimali var evet ama çok büyük ve güçlü bir mıknatıs olması lazım. öyle ufak tefek mıknatıslarla bir şey olmaz.

şuradaki makalede de yazıyor.
    http://archive.techarp.com/showarticle36a1.html?artno=84&pgno=5#myth-42
  • yasinvfx kullanıcısına yanıt
    Selam
    HDD'nize hiç bir şey olmamıştır.. Sadece indexleme kısmında bazı şeyler silinmiştir ki side de durum aynı.
    Verilerinizi kurtarmak istiyorsanız, internette artık sayısız programlar var bunlardan biri ile verilerinizi başka bir HDD'ye geri alabilirsiniz. Hayır önemsiz diyorsanız, normal format yeterli olacaktır.
    Sıfırlamak veya yeni sector oluşturmak için LowLevel format yapabilirsiniz ama hızlı olanını değil.
    Kolay gelsin..
  • "LowLevel format tool" ile format attım ancak %40'a geldi Sarı olarak durdu. Saatlerdir devam etmiyor. Ben de kapattım.
    Şimdi KillDisk ile deneyeceğim bir de..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.