Şimdi Ara

Harddisk kutusu dahili harddiske kısa devre yaptırıp yakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop'a SSD takmıştım, laptoptaki dahili harddisk boşa çıkınca (Samsung Momentus 1 TB) ucuz bir harddisk kutusu aldım. ama kutuya koyup çalıştırdığımda ve kutuyu hareket ettirince içindeki demire değiyor ve "çıkarılabilir diske ne işlem yapmak istersiniz?" yazısı çıkıp sanki yeni takmışım gibi mesaj geliyor. kısa devreden şüphelendim harddisk değerli yakmak istemiyorum. şöyle bir şey düşündüm fotoğraftaki harddiske takılan devre kartının üstünü sıcak veya soğuk silikonla kapatsam bu şekilde değmese olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 10 Temmuz 2014; 13:40:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

Arkadaşlar laptop'a SSD takmıştım, laptoptaki dahili harddisk boşa çıkınca (Samsung Momentus 1 TB) ucuz bir harddisk kutusu aldım. ama kutuya koyup çalıştırdığımda ve kutuyu hareket ettirince içindeki demire değiyor ve "çıkarılabilir diske ne işlem yapmak istersiniz?" yazısı çıkıp sanki yeni takmışım gibi mesaj geliyor. kısa devreden şüphelendim harddisk değerli yakmak istemiyorum. şöyle bir şey düşündüm fotoğraftaki harddiske takılan devre kartının üstünü sıcak veya soğuk silikonla kapatsam bu şekilde değmese olur mu?

Benim hdd'm bu harddisk kutulari yuzunden arizalanmisti kafa atma diye bilinen arizayi yapmisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baran18 kullanıcısına yanıt
    arızanın sebebi neydi hocam yine metale değmesi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

arızanın sebebi neydi hocam yine metale değmesi mi?

Tam olarak sebebini bende bilmiyorum ama ben neolurneolmaz diye sizi uyarmak istedim sagin dski guvenilir bir markanin tasinilabilir hddsini alin kafaniz rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baran18 kullanıcısına yanıt
    anladım sağolun ama maalesef başka alamam bunu kullanmak zorundayım. akıl verebilecek birileri çıkar umarım nasıl yapmam konusunda
  • bilen var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.