Şimdi Ara

Hardline Whey 3 Matrix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
19.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar muscletech nitro tech bitirdim 7 aydır fitness yapıyorum bu ürünü araştırdım biraz iyi gibi aramızda var mı kullanan veya bilgisi olan 1 ölçeği 22 gr idman günü 2ölçek=1 porsiyon idmandan önce 1 porsiyon sora alıcaz toplamda 88 gr yani boş günlerde de 1 ölçek alın diyorlar. içeriği iyi var mı fikri olan ?

• Ürün güzel, kullandım creatin içerdiği için biraz güç artışı sağlıyor. ama idmandan önce 1 porsiyon idmandan sonra 1 porsiyon bence fazla. üzerinde yazılanlara uymak zorunda değilsin. firmalar yazar öyle en iyi sonuç için günde 3-6 ölçek alın falan diye. ee yazacaklar ki çabuk bitsin yine alsınlar.

Antreman sonrası 2 ölçek yani 1 porsiyon alsan yeter, aynı şekilde 1 porsiyon da off günler sabah uyanır uyanmaz alırsın. Diğer protein ihtiyacını besinlerden karşılarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 26 Mayıs 2013; 23:07:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Ürün güzel, kullandım creatin içerdiği için biraz güç artışı sağlıyor. ama idmandan önce 1 porsiyon idmandan sonra 1 porsiyon bence fazla. üzerinde yazılanlara uymak zorunda değilsin. firmalar yazar öyle en iyi sonuç için günde 3-6 ölçek alın falan diye. ee yazacaklar ki çabuk bitsin yine alsınlar.

Antreman sonrası 2 ölçek yani 1 porsiyon alsan yeter, aynı şekilde 1 porsiyon da off günler sabah uyanır uyanmaz alırsın. Diğer protein ihtiyacını besinlerden karşılarsın.

teşekkür ederim hocam önerirsiniz yani peki bi optimum whey gold standart ike kıyaslamak mümkünmmüdür onu aratir mi ondan iyi midir komplex bir ürün nihayetinde kreatin falan protein oranı da güzel ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: waleron

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Ürün güzel, kullandım creatin içerdiği için biraz güç artışı sağlıyor. ama idmandan önce 1 porsiyon idmandan sonra 1 porsiyon bence fazla. üzerinde yazılanlara uymak zorunda değilsin. firmalar yazar öyle en iyi sonuç için günde 3-6 ölçek alın falan diye. ee yazacaklar ki çabuk bitsin yine alsınlar.

teşekkür ederim hocam önerirsiniz yani peki bi optimum whey gold standart ike kıyaslamak mümkünmmüdür onu aratir mi ondan iyi midir komplex bir ürün nihayetinde kreatin falan protein oranı da güzel ?

Bence eksik kalır bir yanı yok, sonuçta hepsi peynir altı suyunun toz haline getirilmiş hali. markası pek fark etmiyor (çok çok kötü bir marka olmadıktan sonra)
    Hem içindeki kreatin ve protein oranının yüksek olması ve buna rağmen fiyatının da güzel olması alınabilir bir ürün yapıyor.
    Eğer almaya karar verirsen çilek aromalısını öneririm onda protein oranı biraz daha yüksek aroma farkından dolayı. hem tadı da güzel.

• günde 88gr gözünüzü seveyim yazlıkçılar bile yapmıyor bunu, hatrı sayılır sürede yapıyorsun sporu hiç araştırıp bilgi edinmek istemedinmi 4 ölçek nedir
  • her soru icin ayri bir konu acip durmasana

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

günde 88gr gözünüzü seveyim yazlıkçılar bile yapmıyor bunu, hatrı sayılır sürede yapıyorsun sporu hiç araştırıp bilgi edinmek istemedinmi 4 ölçek nedir

bir ölçeği 22gr ama usta 1 porsiyonu da 2 ölçek yapmışlar farketmez yani önceki protein tozundan 32 grlık ölçek var onla günde 3 ölçek alırım. sen ürünün özelliklerine değin beğenmedin galiba sen ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HERO MEGA WHEY ZERO 2.1 KG
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleron

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

günde 88gr gözünüzü seveyim yazlıkçılar bile yapmıyor bunu, hatrı sayılır sürede yapıyorsun sporu hiç araştırıp bilgi edinmek istemedinmi 4 ölçek nedir

bir ölçeği 22gr ama usta 1 porsiyonu da 2 ölçek yapmışlar farketmez yani önceki protein tozundan 32 grlık ölçek var onla günde 3 ölçek alırım. sen ürünün özelliklerine değin beğenmedin galiba sen ?

günde 2 ölçekten fazlası zarar.anlatamıyoruz ama keyfin bilir yinede hala 3 ölçekten bahsediyorsun

• Creatine içerdiği için asla günde 1-2 defadan fazla alınamayacak bir toz. Git gold standard Çilekli al yanına da bi kreatin al.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.