Şimdi Ara

harddiskimin drumu neden böyle ss-li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hdd tune ile tüm testleri yaptım aida64 ile sağlık menusunu ekledım sadece hdd tune de 2 adet hata veren uyarı var bunların sebebi nedir

not: bu hdd windows yedeği kurma içine torrent indirmeleri yeri oyunları kurmak gibi içine silinse bile üzülmeyeceğim dosyalar var genel olarak fotoğraflarım v.s diğer wd 1 trb harddiskte şimdi bu hdd benı nekadar iadare eder çünkü hdd tune sağlık ekranında warnig yazıyor sol altta ondan

harddiskimin  drumu neden böyle ss-liharddiskimin  drumu neden böyle ss-liharddiskimin  drumu neden böyle ss-liharddiskimin  drumu neden böyle ss-liharddiskimin  drumu neden böyle ss-li

edkleme hdd sentinel programı

harddiskimin  drumu neden böyle ss-li

|||ANKART|||[/coplar] Asus ROG Strix Z890-F Gaming WiFi soket: 1851 DDR-5 SATA6 |||İŞLEMCİ||| Intel(R) Core(TM) Ultra 9 285K |||RAM||| 32+32 xpg a-data rg dual kit 600 mhz |||SSD||| ssd1 Samsung SSD 990 PRO 1TB windows ssd-2 Samsung SSD 990 PRO 2TB oyun ssd ||HARDDİSK|||| HDD-1 Segate 500 gb yedek sata-3 HDD-2 3 trb segate sata-6 depolama arşiv |||KASA|||Fazen fazeon f15 akvaryum kasa |||MONİTÖR||| james donkey 144hz 1ms 27 inch dpi |||KLAVYE||| asus rog strix scope ıı 96 snow wireless
    |||MOUSE||| logitech g502 hero rgb |||EKRAN KARTI|||| asus tuf rtx 5080 oc 16gb gddr7
    |||FSP Hydro PTM Pro HPT2-1200M Gen5 1200 W plaitum full moduler Power Supply|||
    ||| ZALMAN ALPHA2 A36 SİYAH 71 CFM 3X120mm ARGB AMD/Intel LGA1700 360mm SIVI SOĞUTUCU

• diskte herhangi bir sorun yok. Motor güç verirken elektrik gidip gelmiş ya da sen güç kablosunu çekmişsin-1 kez- bu da smart verisine uyarı olarak yansımış. Disk sorunsuz

Orijinalden alıntı: sayims

diskte herhangi bir sorun yok. Motor güç verirken elektrik gidip gelmiş ya da sen güç kablosunu çekmişsin-1 kez- bu da smart verisine uyarı olarak yansımış. Disk sorunsuz

şöyle oldu hocam geçen sefer bilgisayarı açtığımda fan kablosu da aynı yere bağlıydı temazsıklık yaptı fan çalışmadı diye elimde salladım biraz o sırada harddisk 1 kaç sefer kanadı açıldı dediğinize göre bundan oldu ozaman neyse teşekkür ederim sağolun rahat rahat dosyalarımı aktarabilirim
    |||ANKART|||[/coplar] Asus ROG Strix Z890-F Gaming WiFi soket: 1851 DDR-5 SATA6 |||İŞLEMCİ||| Intel(R) Core(TM) Ultra 9 285K |||RAM||| 32+32 xpg a-data rg dual kit 600 mhz |||SSD||| ssd1 Samsung SSD 990 PRO 1TB windows ssd-2 Samsung SSD 990 PRO 2TB oyun ssd ||HARDDİSK|||| HDD-1 Segate 500 gb yedek sata-3 HDD-2 3 trb segate sata-6 depolama arşiv |||KASA|||Fazen fazeon f15 akvaryum kasa |||MONİTÖR||| james donkey 144hz 1ms 27 inch dpi |||KLAVYE||| asus rog strix scope ıı 96 snow wireless
    |||MOUSE||| logitech g502 hero rgb |||EKRAN KARTI|||| asus tuf rtx 5080 oc 16gb gddr7
    |||FSP Hydro PTM Pro HPT2-1200M Gen5 1200 W plaitum full moduler Power Supply|||
    ||| ZALMAN ALPHA2 A36 SİYAH 71 CFM 3X120mm ARGB AMD/Intel LGA1700 360mm SIVI SOĞUTUCU

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD bozuk mu değil mi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.