Şimdi Ara

[b]Harddisk SÜRÜCÜSÜ nasıl GİZLENİR[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim bir sorum vardı, cevaplarsanız sevinirim.
    win xp de herhangi bir sürücünün gizlenmesini nasıl yapabilirim.
    yani bilgisayarımı açtığımda D: dürücüsü görünmesin ama adres kısmında D: yi girdiğimde girebileyim.
    anlatabildim mi?

teşekkürler

• Bilgi T.V.'den gerekli cevabı alamamış mıydın sen ya?
  • hayır
  • galiba bunun için bir program vardı. bunu hdd için dğeilde klasörler için yapıyordu. yani gizliyordu. ismi neydi aklıma gelmiyor. ama tam olarak senin istediğin olmayabilir fakat işini görür. şifre falan yardımı ile açıyodun klasörü ve gizlediği zaman hiç bir şekilde bnulamıyordun. magicfolder diye bir programdı. bak aklıma geldi yazdım....
  • ya arkadaşlar bilen varsa cevap yazsın.
    maficfolder adı üstünde klasör gizler. benim istediğim sürücü gizlemek. ayrıca bu iş programla falan da olmaz. eğer bilen varsa bana Register kodlarından göndersin lütfen.
    başka türlü öneriler için de teşekkür ederim ama gerek yok.
  • arkadaşım şu an aklıma gelmedi bir program vardı şifre de koyuyordun hdd ye kimse içine girip ne var ne yok göremiyordu ama yarın söyleyebilirim zira işyerimde kullanıyorum onu eğer başka cevap gelmezse yarın söylerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: vdeny

ya arkadaşlar bilen varsa cevap yazsın.
    maficfolder adı üstünde klasör gizler. benim istediğim sürücü gizlemek. ayrıca bu iş programla falan da olmaz. eğer bilen varsa bana Register kodlarından göndersin lütfen.
    başka türlü öneriler için de teşekkür ederim ama gerek yok.

ne acayip acayip konuşuyorsun. bilen varsa göndersinmiş. olur. bir de kuş tüğü yastık getirelimmi. ne sanıyosun. yardım istiyosun fikirlerimizi sunuyoruz. daha yeni foruma üye olmuşsun tavırlarına dikkat et. bilen birisi varsa zaten söyler. aradan 3 gün geçsede. kabalaşma...

saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olur çocuğum
  • burda tartışma ortamı oluşturmayınız burda herkes yazdıklarınızı okuyor herkes elinden gelen yardımı yapmaya çalışıyor tartışarak bir yere varamazsınız bu yüzden bu olayı büyütmeyin
  • peh..

al işte polemik getiren yeni üyelerden birisi daha. hay allahım ya neden şu uyeler olmuşların içinden seçilmiyorki. böyle bayatlamış olanları forum-tr ye yollamak lazım. nede olsa bayatların yeri orası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buun -- 26 Aralık 2005 23:18:15 >
  • neyse yine de bilmeyen sallamasın lütfen.
    bazılarının 865 mesaja nasıl ulaştığı belli oluyor.
    sonrda bayat bayat muhabbetler......
  • quote:

Orjinalden alıntı: vdeny

neyse yine de bilmeyen sallamasın lütfen.
    bazılarının 865 mesaja nasıl ulaştığı belli oluyor.
    sonrda bayat bayat muhabbetler......

neyse ya. boş ver tadımız kaçmasın şimdi. bu arada saygılar....

aklıma gelmişken. 865 yazan yerin üstünde nickim var onu tıklarsan profilime yollayacak seni. oradan sağ tarafta son100 diyebir şeçenek var. tıkla ve oku. bakalım neler yazmışım. hepsini değil he. sadece seç.
  • disk management'a git, orada gizlemek istediğin harddiski seç, üzerindeki bütün harfleri temizle veya onu boş bir ntfs klasörü olarak mountla.

Adamı hasta etmeyin
  • Ahanda sana bi yol daha
    Group Policy'i kullanabilirsin. GP Editörüne gir orda

User Configuration>Administrative Templets>Windows Components>Windows Explorer ' da "Hide these specified drives in my computer" ve "Prevent access to drives from my computer" ayarlarından yap bişeyler işte
  • İcaktan kardeşe teşekkür ederim.

adam biliyor da konuşuyor yaa :))))))

BUUN sen kusura kalma, olanları unutalım girsin.
    saygılarrrrr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.