Şimdi Ara

Harddisk sabitlenmek zorunda mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni pc topladım elimde kasaya dvd gibi takılabilen sabit disk var 160 gb lık benim merak ettiğim bu disk kasa içinde sabit olmak zorunda mı bi yere vidalanmalı mı vidasız koysam bir şey olur mu çünkü vidalanacak yere taksam kablo kısa kalıyor oraya yetişmiyor???

• Sabitlense tabi iyi olur sonucta icinde mekanik parcalar var. sabitlenmeden kullanilirsa ve kasanizin ani ve sert bir hareketinde harddiskiniz zarar gorebilir. kablo kisa ise uzun bir kablo alin. Baska sabitlenebilecek yer hic mi yok kasanizda?
  • Sabitlenecek yer var ama kablo kısa yarın uzun kablo alıcam artık napalım dvd rom un üstüne koymuştum içindeki disk dönerken kasayı oynattım harddisk te yerinden oynadı pcde mouse falan her şey takıldı bir de kasayı oynatmasam bile çok ısınırda dvd rom u ısıtır alev alır felan diye korkuyorum ama çıkardım şimdi neyse yarın kablo alırım artık çok sağolun yardımınız için
    ama şu bi gerçek ki olası bi kötü ihtimal açısından sabit olmasında fayda var.. adı üzerinde sabit disk

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD bozuk mu değil mi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.