Şimdi Ara

HARDDİSK KÖKTEN SİLMEK İLK GÜNKİ HALE GETİRMEK !! AMA NASIL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR HDD FORMAT ATIYORUZ 3 KERE 5 KERE LAKİN NE VAR NE YOK GERİ ALINABİLİNİYOR GİZLİ BİSELER YAPALIM PC ELDEN CIKARACAĞIMIZ ZAMAN FORMATTALIM İS BİTTİ NASILSA DİYİP SATALIM.. YOK ÖYLE UYANIKLAR HDD KURTARMA YAZILIMLARI İLE SÖMÜRÜP BİLGİLERİMİZE UASIYORLARR..

ŞOKMU BUNU BİR ÇÖZÜMÜ ?

DÜNYA DENEN CÜMLENİN SON NOKTSI T Ü R K T Ü R
  • Hdd e 220 Volt elektirik verecen başka çaresi yok bildiğim kadarıyla

Dikkatli kullan. Kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaptanDulit

http://www.active-eraser.com/
    Bu programı bende kullanıyorum. Haddiski tamamen siliyor. Byte Byte bilgilerin üzerine yazıyor. Böylece dosya geri kurtarılamıyor.

dostum eminsin değilmi yarın indirip pc format atıcam

format x:/u seklinde atıcak formatı

• quote:

Orjinalden alıntı: HIZLI_ANKARALI

quote:

Orjinalden alıntı: KaptanDulit

Bu programı bende kullanıyorum. Haddiski tamamen siliyor. Byte Byte bilgilerin üzerine yazıyor. Böylece dosya geri kurtarılamıyor.

dostum eminsin değilmi yarın indirip pc format atıcam.. BU ARADA BU PRG FORMATTAN SONRAMI KURUP KULLANICAM FORMATTAN ÖNCEMİ ACIKLASAN SEVİNİRM

format x:/u seklinde atıcak formatı

• sağ tıklaa biçimlendir

Orjinalden alıntı: nolamaz

sağ tıklaa biçimlendir

en kolayı denemek lazım
    Oyunlar neden bu hale geldi?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AKADALAR BİÇİMLENDİRMEYİ COK DENEDİM.. UYGLADIM GERİ ALMA PRGRAMLARI CANINI SÖKÜYO HARDDİSKİN.. BUDA OLMUYO.. VARDIR MUTLAKA BİR YOLU AMA ÜF...

DUSUNSENİZE TÜM İŞLERİNİ YATIĞINIZ BİR PC VAR SATICAKSINIZ YADA BİRİSİNE VERİCEKSİNİZ VEYA HDD ATILAMICAK KADAR İYİ DİYALİM 160 GB SIRF BU YÜZDEN NE VERBİLİRİZ NE SATABİLİRİZ...

• HDD içindeki bilgileri tamamen silmek haftalara mâl olur. Yalnızca üretim yerinde yapılabiliyor diye biliyorum. Birde PC satacaksanız HDD siz satmanızı öneririm.
  • ACABA SOYLE BİR DURUMMU.. SİMDİ HDD KAYDA GİRENLER YÜKLEDİĞİMİ VEYA SİLDİĞİMİZ PRG YADA EXE KALINTILARIMI YOKSA YAPTIĞIMIZ HER İSLEMMİ SİFRE GİRME DOSYA SAKLAMA V.S. GİBİ SEYLERDE KALIYORMU ? EN CİDDİSİ DİYELİM C:/ ANA DİSKİ FORMATLADIM D:/ DİSKİDE FORMATLADIM D:/ DİSKTEKİ KAYITLI EMARELERİ CEKMEKTE MÜMKÜNMÜ ÖRNEĞİN YASAKLI RESİMLERİM VİDEOLARIM V.S.

• Hddyi tamamen silmek için programlar var. Üzerlerine birkaç kere farklı veriler yazıyor ardından siliyor. Bu şekilde kurtarma programları verileri kurtamıyor. Program ismi bilmiyorum ancak.
    Ekleme: eğer çok önemli dosyaların varsa 3-4 kere hddyi full doldur boşalt. Eski veriler kurtarılamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squalla -- 5 Kasım 2006; 11:55:26 >
  • eski dos zamaninda bunun komutu format c:/u seklindeydi yani tamamen kokten cozum bu ama ntfs lerde nasil olur bilemicem.

1-Önce HDD'yi başka bir bilgisayara bağla.

2-Bu programı indir:

http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HDD-Low-Level-Format-Tool.shtml

3-Daha sonra bu program ile fdisk at.HDD pırıl pırıl tertemiz olur

• 5 Kasım 2006; 1:22:48

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar bu programı kullandım. Bütün diskin üzerine yaıyor. 80 gb lik diski silmek 15-20 dakika sürebiliyor anvak kesin çözüm bu. Veya arkadaşın söylediği low level format programıda işe yarayabilir. ancak ben onu kullanmamıştım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanDulit -- 5 Kasım 2006; 12:27:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: volf

Bunun çözümü HDDye low level format (fabrika formatı yada fdisk de denir) atmak.Bu şekilde HDD ilk günkü gibi tertemiz olur.Üstelik tüm bitler sıfırlanacağı için bad sector de kalmaz

2-Bu programı indir:

http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HDD-Low-Level-Format-Tool.shtml

dostum baska pc yokki elimde.. kendi pc olmuyormu ? bu prg ile c:/ d:/ e:/ var benim pcde hepsimi silinir yoksa belirlediğim diskmi

• ya bi arkadas hard diski formatlayip bad sector'leri onaran bir program vermisti. 5-6 saatte formatliyormus hard diski boyutuna bagli olarak. o program sanirim bahsedilen isi yapiyor ancak konuyu aradim aradim bulamadim. son post ne zaman atildi bilemem ama yaklasik 3-4 hafta once verilmisti program. arayin bulabilirseniz ne ala. bulamazsaniz buraya yazin bir yerlere upload edeyim ben.

Orjinalden alıntı: HIZLI_ANKARALI

quote:

Orjinalden alıntı: volf

Bunun çözümü HDDye low level format (fabrika formatı yada fdisk de denir) atmak.Bu şekilde HDD ilk günkü gibi tertemiz olur.Üstelik tüm bitler sıfırlanacağı için bad sector de kalmaz

2-Bu programı indir:

dostum baska pc yokki elimde.. kendi pc olmuyormu ? bu prg ile c:/ d:/ e:/ var benim pcde hepsimi silinir yoksa belirlediğim diskmi

Tam bilemeyeceğim.Denemek lazım.

• Bilgisayarı disket ile aç ve partitionları teker teker normal formatla. sonra bir vdc filmi bul ve diskler dolana kadar copyala diske. disk dolunca o dosyaları sil. böylece dosya kurtarma programları sadece senin kopyaladığın vcd filmini bulur.

VEYA

Githttp://hddguru.com/content/en/software/ Sayfasına orada "HDD Wipe Tool" var onu kullan. Dahada güvenemiyorsan Hdd'yi Kır , benzin dök ve yak onu......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanDulit -- 5 Kasım 2006; 22:58:01 >
  • Ya Arkadaşlar bu sayfa bayağ iyiymiş. Açılış disketi, Dos altında usb görme, Low Level Format gibi programlar var.
  • bence programa gerek yok at win 98 cd sini çak bir sistem formatı olsun bitsin s mi neydi ya unutuk bu işleri ya

en iyi çözüm bu benim bildiğim çünkü o zamanlar bi kaç hdd de deneme yapmıştım ve verileri geri alamamıştım
    bu işi deneyen varsa programla vs.vs nası olduğunu paylaşabilirmi
    okuduğuma göre kimse gerçekten bu testi yapmamış gibi görünüyo
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.