Şimdi Ara

harddisk kafa vuruyor ve windows açmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim hdd uzun süreden beri kafa vuruyor,çok arada kafa vuruyor bilgisayar çalışırken,herşey donuyor sonra tekrar devam ediyor kendiliğinden.Geçen gün yine oldu,uzun sürdü bende kapattım tekrar açtım.Şimdi windows u açmıyor windows 7 yi seçiyorum sistemden,seçtikten sonra biraz kafa vuruyor sonra susuyor.Ekran siyah kalıyor.Aynı şekilde güvenli modda açmak için f8 e basınca siyah ekran geliyor.Hdd biosta görünüyor.Hdd yi zaten değiştircem de,bir an önce windows a girip dosyaları yedeklemem lazım ne yapabilirim?

• Eger windowsa erisemiyorsan herhangi bir live cd bulup kullanabilirsin.Boylece dosyalarini kurtarirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yada 2. disk olarak başka bir sistemden dosyalarını almaya çalışabilirsin..ama sorun çıkaracağı ana denk gelirse takılıp error verebilir kayıt yaparken..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 5 Haziran 2012; 9:24:33 >
  • aynısı benim başımada geldi. ilk önce disk kafa vuruyordu ama windows açılıyordu. hemen 2. disk olarak kullanıp dosyaları yedekledim. ve daha sonrasındada bozulmuştu. sende aynısını yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.