Bildirim
Harddisk dosya kopyalama sorunu lütfen bakın arkdaşlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kopyaladığın dosyalara göre değişir küçük dosyalar çok ise kopyalama hızı düşecektir film yada iso dosyası kopyalarsan hız artacaktır -
onu bende biliyorum 8 gb lik iso dosyası tek dosya 19 mb le kopyalıyo hariciden pc ye yeğen laptop getirmiş onunda 640 sata 2 58 gb oyun kopyaladık çoğuda isoyduu
27 mb den aşağı inmedii benimki hemen iner 19 18 mb ye -
güncel chipset driverlarını yükleyiniz ayrıca bilsayarım a girin herhangi bi sürücüye sağ tıklayın özelliklerden donanım kısımında hddye çift tıklayın genel sekmesinde aşağıda ayarları değiştir var ona tıklayıp resimdeki gibi iki seçeneğide işaretleyiniz
-
bütün driverlerim güncel bunu diyorsun galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 30 Nisan 2011; 22:34:17 > -
evet o varmı bi gelişme ? -
Allah razı olsn kardeşim
gördüğün gibi böyle olduu 23.8 ile 24.2 arasında deişiyorduu
24.8 mb de sabitledi şuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 30 Nisan 2011; 22:46:53 > -
bir şey daha soracam harici hdd yi 5 ay oldu alalı dosya kopyalayıp siliyorum süreklii bunların kalıntısı olur mu boş alanı küçültür mü ? olursa nasıl temizleyebiliriz dosyalara zarar vermedn -
zarar verme gibi bişey söz konusu değildir tabi düşürmedikten sonra silerken shift tuşu ve del tuşu ile siliniz diğer türlü geri dönüşüm kutusuna gidecektir ayrıca bilgisayarımda sağ tıklayıp özelliklerden diski temizle diyerek geri dönüşüm kutusunu temizleyebilirsiniz -
tmm teşekkür ediyorum öyle silerim zaten alışkanlık yapmış :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X