Şimdi Ara

Harddisk dosya kopyalama sorunu lütfen bakın arkdaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

birde 500 gb harici hdd var (oda sata 2)

önceden dosya kopyalarken saniyede 24.5 mb kopyalardıı şimdi 18 19 en fazla 20 mb de kopyalıyor neden olabilirr bir bilgisi olan var mı daha yeni format attım pc ye

• kopyaladığın dosyalara göre değişir küçük dosyalar çok ise kopyalama hızı düşecektir film yada iso dosyası kopyalarsan hız artacaktır
  • onu bende biliyorum 8 gb lik iso dosyası tek dosya 19 mb le kopyalıyo hariciden pc ye yeğen laptop getirmiş onunda 640 sata 2 58 gb oyun kopyaladık çoğuda isoyduu

27 mb den aşağı inmedii benimki hemen iner 19 18 mb ye
  • güncel chipset driverlarını yükleyiniz ayrıca bilsayarım a girin herhangi bi sürücüye sağ tıklayın özelliklerden donanım kısımında hddye çift tıklayın genel sekmesinde aşağıda ayarları değiştir var ona tıklayıp resimdeki gibi iki seçeneğide işaretleyiniz
  • bütün driverlerim güncel bunu diyorsun galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 30 Nisan 2011; 22:34:17 >
  • evet o varmı bi gelişme ?
  • Allah razı olsn kardeşim

gördüğün gibi böyle olduu 23.8 ile 24.2 arasında deişiyorduu

24.8 mb de sabitledi şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 30 Nisan 2011; 22:46:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir şey daha soracam harici hdd yi 5 ay oldu alalı dosya kopyalayıp siliyorum süreklii bunların kalıntısı olur mu boş alanı küçültür mü ? olursa nasıl temizleyebiliriz dosyalara zarar vermedn
  • zarar verme gibi bişey söz konusu değildir tabi düşürmedikten sonra silerken shift tuşu ve del tuşu ile siliniz diğer türlü geri dönüşüm kutusuna gidecektir ayrıca bilgisayarımda sağ tıklayıp özelliklerden diski temizle diyerek geri dönüşüm kutusunu temizleyebilirsiniz
  • tmm teşekkür ediyorum öyle silerim zaten alışkanlık yapmış :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.