Şimdi Ara

Hard disk sorunu: bilgisayarım açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün akşam kardesim bilgisayarı kullanıp yine direkt fişini çekmiş bilgisayarı kapatmadan, bu sabah açtığımda windows başlatılamadı diye bir hata verdi. İki seçenek var
    Başlangıç onarmayi baslat
    Windowsu normal başlat
    Normal baslattigimda windows başlatılıyor ekranında kalıyor, windows amblemi yanip sonuyor ama yani bir donma yok.
    F4 ile Samsung recovery solution açmayı demedim, onda da dosyalar yükleniyor starting windows ekranını geçiyor ama su ekranda kalıyor

Başlangıç onarmayi açtığımda su hatayı verdi hdd ile ilgili:

F8 basıp ekrandaki her şeyi denedim, backup denedim 2 gün öncesine windows update backup oluşturmuş , ama başarısız oldu yüklemedi. Güvenli modda yine açılmıyor, windows dosyaları yüklüyor ve please wait diyip kalıyor orda.

Bundan kurtulma sansim yok mudur illa HDD mi değişecek arkadaşlar yardımcı olur musunuz , şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorah Mormont -- 14 Temmuz 2015; 14:59:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• windows dvdsi ile sıfırdan kurulum yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1kalite34

windows dvdsi ile sıfırdan kurulum yap

Bilgisayar kutusundan çıkan DVD yı kaybettim Korsan yazılım kurcam artık mecburen.
    Hocam bir de bu haldeyken d deki dosyaları yedekleme imkânım var mı?

• D ye dokunmadan sadece C yi formatlayarak kurulum yapabilirsin.
    Garanti olsun diye yedek almak istiyorsan HirensBoot türü bir programla bilgisyarı açıp yedekleme yapabilirsin.
  • sistemin çökmüş sıfırdan kurulum yapmalısın
  • Hocalarım kurulumu yapıyorum su an ama c ve d yı ayırt edemedim bu ekranda yardım eder misiniz

• System yazan c olmalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd Açılmıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1kalite34

System yazan c olmalı

Hocam oranın da 100mb boyutu var yüklemiyor en az 5643 MB boş alan istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: simuc

Hocalarım kurulumu yapıyorum su an ama c ve d yı ayırt edemedim bu ekranda yardım eder misiniz

disk 0 bolum 2 112 gb birincil olan C , Gb olarakta yüksek , hatırlamıyormusun sürücülerinin kapasitesini ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hsenx

quote:

Hocalarım kurulumu yapıyorum su an ama c ve d yı ayırt edemedim bu ekranda yardım eder misiniz

disk 0 bolum 2 112 gb birincil olan C , Gb olarakta yüksek , hatırlamıyormusun sürücülerinin kapasitesini ?

Hocam hatırlamıyorum maalesef ya
    Birincil yazana başlattım yüklemeyi, windows dosyaları kopyalanıyor, windows dosyaları genişletiliyor, özellikler yükleniyor, bu aşamaları geçti ve ekrana yine bir hata geldi. Yükleme iptal edildi. Yükleme sırasında yapılan değişiklikler yedeklenemez. Ardından tekrar ilk kurulum başlatma ekranına döndü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorah Mormont -- 14 Temmuz 2015; 18:33:32 >

• quote:

quote:

quote:

Birincil yazana başlattım yüklemeyi, windows dosyaları kopyalanıyor, windows dosyaları genişletiliyor, özellikler yükleniyor, bu aşamaları geçti ve ekrana yine bir hata geldi. Yükleme iptal edildi. Yükleme sırasında yapılan değişiklikler yedeklenemez. Ardından tekrar ilk kurulum başlatma ekranına döndü

C sürücüsünü biçimlendirdinmi ? yani format attınmı yoksa olduğu gibi üzerinemi kurdun ? formatlamak şart temiz kurulum için dostum

• quote:

quote:

quote:

quote:

C sürücüsünü biçimlendirdinmi ? yani format attınmı yoksa olduğu gibi üzerinemi kurdun ? formatlamak şart temiz kurulum için dostum

Disk 0 bölüm 2 biçimlendirilemiyor hocam. Sil, biçimlendir ve genişletme seçenekleri aktif değil disk 0 bölüm 2 için, diğer bölümlerde aktif. HDD cidden bozulmuş galiba

• Hocam aktif olmaması Windows yüzünden kaynaklı. Orijinal olsa o seçenekler gözükürdü. Sağlam bir iso bulmaya çalışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Hocam aktif olmaması Windows yüzünden kaynaklı. Orijinal olsa o seçenekler gözükürdü. Sağlam bir iso bulmaya çalışın.

Hocam biçimlendirdim diski ama bir faydası olmadı yine aynı hata

Hard disk sorunu: bilgisayarım açılmıyor Hard disk sorunu: bilgisayarım açılmıyor

• Tamamdır hocalar yükledim windowsu, sorun internetin açık olmasıymış kapatınca bir hata vermedi
    Çok teşekkürler yardımlarınız için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.