Şimdi Ara

hapşırırken ağzımızı elimizle tam kapatırsak hapşırabilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ağzımızı elimizle tam kapatırsak hapşırabilir miyiz?ağzımızı elimizi tam kapatırsak bir zararı olur mu?not:eksik yazdım düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemliüye120 -- 7 Mayıs 2013; 21:50:38 >

• Hic bisey olmaz bi dene en fazla beynin atlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle sürekli konu açarsan gizemin kalmaz ama. hadi güzel kardeşim.
  • merak etme kardeşim bir şey olmuyor doktor gözetiminde yaptım +25 hp veriyor,kesinlikle dene
  • düzgün cevap verecek yok mu?bu nooblarla uğraşamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: interesante

böyle sürekli konu açarsan gizemin kalmaz ama. hadi güzel kardeşim.

boş konuşmayı bırakır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemliüye120

düzgün cevap verecek yok mu?bu nooblarla uğraşamam.

sen önce noob nerde kullanılır, anlamı nedir öğren ayşe22
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadan hapşırırsın büyük ihtimalle
  • en fazla gözlerin fırlar bişey olmaz
  • Bizim bi arkadaş vardı ağzı kapalı hapşurdu.Dün helvasını yedik.

• Beyin kanaması geçirirsin ciddiyim.
  • şöyle bir şey duymuştum, insan aynı anda esner ve hapşırırsa gözleri dışar çıkarmış. dene istersen.
  • Felç kalabilirsin araştır istersen
  • quote:

ağzımızı elimizle tam kapatırsak hapşırabilir miyiz?ağzımızı elimizi tam kapatırsak bir zararı olur mu?not:eksik yazdım düzelttim.

ben denedim burnumdan çıktı ne varsa bir de asla deneme yandı boğaz taraflarım , o nasıl bir acıdır. otobüste denemiştim, çok kalabalıktı yanımdakilerine gelmesin diye çok sıkı kapatınca ters tepti , o ani bir şiddetli aksırma isteği burundan çıkınca anlarsın ne demek istediğimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

quote:

ağzımızı elimizle tam kapatırsak hapşırabilir miyiz?ağzımızı elimizi tam kapatırsak bir zararı olur mu?not:eksik yazdım düzelttim.

ben denedim burnumdan çıktı ne varsa bir de asla deneme yandı boğaz taraflarım , o nasıl bir acıdır. otobüste denemiştim, çok kalabalıktı yanımdakilerine gelmesin diye çok sıkı kapatınca ters tepti , o ani bir şiddetli aksırma isteği burundan çıkınca anlarsın ne demek istediğimi

zararı var mıdır?

• hapşururken gözünü açmaya çalışısan gözün yerinden çıkar, ağzını kaparsan burnundan sümükler fışkırır

• quote:

quote:

quote:

zararı var mıdır?

bildiğim bir zararı yok ama çok acı veriyor hem ne kadar kendini zorlarsan göğüs kafesi ve kalbe olan baskı artıyor.

• 1. Ağzın illaki açılır fakat hava çıkışı az olacağından burnundanda hava çıkar. Belki yellenebilirsin bile :D
    2. Kalbine zarar.
    3. Çiğerlerine zarar..
  • quote:

quote:

ahahahahahahahağğğhh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• peki felç kalırsak sürekli acı veren bir şey var mıdır?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.