Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
85.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: altı ok

beyler benim int kotası dolduğu için bir ara duraksadım zaten 240p izliyorum

en son izlediğim bölüm:

spoiler

baş roldeki polis, hani kişilik bölünmesi geçiren bir adam vardı kendisini seri katil zannettirmişlerdi onu vuruyordu(polisin sevdiği piskoloğun evinin yanında)

şimdi ben kaçıncı bölümü izlemeliyim?

uppppp

• Finali izledim. Güzel finaldi.
    Abigail ölmemiş de olabilir,Will oraya nasıl geldi ne etti hiç bir şey bilmiyoruz. Hannibal'ın geçmişine de değinmeleri lazım niye bu işleri yapıyor merak konusu.
    Bir de 2.sezon tarihi belli değil sanırım

@altı ok

Senin dediğin kısım 11. bölümün sonu. 12yi izlemen lazım şu an
  • Ben beğendim finali açıkçası. Karmakarışık şeyleri birbirine çok iyi bağladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

Finali izledim. Güzel finaldi.
    Abigail ölmemiş de olabilir,Will oraya nasıl geldi ne etti hiç bir şey bilmiyoruz. Hannibal'ın geçmişine de değinmeleri lazım niye bu işleri yapıyor merak konusu.
    Bir de 2.sezon tarihi belli değil sanırım

@altı ok

Senin dediğin kısım 11. bölümün sonu. 12yi izlemen lazım şu an

sağol hocam nihayet cevap veren oldu, hemen izleyeyim.
  • 13 bölümde o kadar birbirinden farklı şeyi harmanlamayı başarmışlar gerçekten çok iyi iş çıkartılmış.ilerisi hakkında düşünülemez yapısı,karanlık tonlaması,benzersiz cinayetler vs bambaşka bir yapısı var dizinin.umarım bu şekilde kalmayı başarır
  • Hannibal'ı da arşive atıyorum, 2.sezon başlamasına yakın izlemeye başlarım. Hazır Dexter'da bitiyor, yerini doldurmak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Hannibal'ı da arşive atıyorum, 2.sezon başlamasına yakın izlemeye başlarım. Hazır Dexter'da bitiyor, yerini doldurmak lazım...

Dexter tarzı sahneler bekleme. Masaya yatırma vs. Psikolojik, gerilim tarzı tam Dexter gibi değil. Ama güzel dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empire State

quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Hannibal'ı da arşive atıyorum, 2.sezon başlamasına yakın izlemeye başlarım. Hazır Dexter'da bitiyor, yerini doldurmak lazım...

Dexter tarzı sahneler bekleme. Masaya yatırma vs. Psikolojik, gerilim tarzı tam Dexter gibi değil. Ama güzel dizi.

O tür beklentilerim yok zaten. Dexter bitecek diye yeni arayışlara girdim, bir de dizinin yeni olması, henüz ilk sezonunu tamamlamış olması nedeniyle izleyeceğim.

İzlemeye başladıktan sonra burada yorumlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 15 Temmuz 2013; 16:40:08 >

• Final ile ilgili

Üniforma numaraları aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janders -- 20 Temmuz 2013; 17:49:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janders

Final ile ilgili

Üniforma numaraları aynı

Vay, iyi tespit.
  • Kelâg kullanıcısına yanıt
    Yalan olmasın kendi tespitim değil nette buldum ,kendi tespitim olarak şunu ekleyebilirim;

Hannibal filminde meşhur opera sahnesinde çalan parçayla,dizinin son sahnesinde Hannibal'ın Will'i görmeye gittiğinde çalan parça aynı
  • Diziyi henüz izlememiş olanlar için şunu söyleyelim; ilk 3-4 bölüm tahlil ağırlıklı ve temposu düşük ilerlerken sonrasında dizi rayına oturuyor.Mükemmel kurgulanmış bir ilk sezon izledik.

Bu arada Red Dragon adlı romanın dizinin 4. sezonunda işleneceği bilgisi verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janders -- 24 Temmuz 2013; 8:43:31 >
  • İzleyecek dizi kalmayınca ben de izledim ve bitirdim. Süper diyemem, kötü de diyemem.
    Yeni sezonların daha güzel olacağını sanıyorum.
  • Mads Mikkelsen. Bir adam bu kadarmı yakışır rolüne Adamda tam katil tipi var.
  • quote:

Diziyi henüz izlememiş olanlar için şunu söyleyelim; ilk 3-4 bölüm tahlil ağırlıklı ve temposu düşük ilerlerken sonrasında dizi rayına oturuyor.Mükemmel kurgulanmış bir ilk sezon izledik.

Bu arada Red Dragon adlı romanın dizinin 4. sezonunda işleneceği bilgisi verildi.

Bildiğim kadarıyla dizinin 2.sezona çekilme kararı bile zor oldu 4.sezon hesaplamaları garip geldi
    O aradaki zaman da oldukça fazla gibi çok fazla sürpriz var görünüyor.Yani ben Red Dragon romanının gelecek sezondan etki göstereceğini veya gelecek sezonun komple romandan olacağını düşünüyordum.

• Merak uyandırdı, listeye eklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PerformanSanatçısı

quote:

Diziyi henüz izlememiş olanlar için şunu söyleyelim; ilk 3-4 bölüm tahlil ağırlıklı ve temposu düşük ilerlerken sonrasında dizi rayına oturuyor.Mükemmel kurgulanmış bir ilk sezon izledik.

Bildiğim kadarıyla dizinin 2.sezona çekilme kararı bile zor oldu 4.sezon hesaplamaları garip geldi
    O aradaki zaman da oldukça fazla gibi çok fazla sürpriz var görünüyor.Yani ben Red Dragon romanının gelecek sezondan etki göstereceğini veya gelecek sezonun komple romandan olacağını düşünüyordum.

Doğrudur 2. sezon onayı konusunda kanalın tereddütleri olmuş.Genelde 2. sezon onayını alan diziler kefeni yırtıyor ve bir kısmının ratingleri sonradan açılıyor.İnşallah 4-5 sezon sürer.

• Listeye alalım...

Şuan izlediğim diziler bitince buna başlıyorum..

Bluray'i de çıkmış olur.. 1080p veya 720p indiririm..
  • quote:

Dizi 4 sezon banko yayınlanacak o zaman ?
  • J.J.93 kullanıcısına yanıt
    Yayınlanacak değil de Min. 4 sezon olarak planlandığını söyleyebiliriz ancak TV de malesef rating kıstası mevcut. İlk sezonki düşük ratingleri NBA finallerine bağlanıyor genelde.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.