Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
85.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hannibal ustanın suyu ısınıyor yalnız.. Dövüş sahnesi bence oldukça gerçekçiydi.

• 2usta katil kapıştı. az kalsın hannibal reis gidiyordu ama ii yırttı.nese çok ii gidiyor
  • Dizi gittikçe daha da heyecanlı oluyor. Diziye kanım iyice ısındı Süper bir bölümlerden birisiydi.

Bir psikopattan daha kötüsü iki psikopattır.
  • I didn't poison you Tobias, I wouldn't do that to the food. Bu replik çok hoşuma gitti.
  • 6. 7. ve 8. bölümler ile rüştünü ispatlamış dizidir. Son bölümü gözümü kırpmadan izledim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Sen ne yaptın Hannibal yav... Bu dizi nasıl ikinci sezon onayı almamış anlamış değilim. Mükemmel üstü mükemmeldi bu bölüm.

sürmesi için mühtehcen sahnelerin bol olması gerekiyor
  • iptal mı oldu yoksa henüz 2. sezon duyurulmadı mı sadece ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

iptal mı oldu yoksa henüz 2. sezon duyurulmadı mı sadece ?

Yeni sezon sözleşmesi imzalanmadı daha. Ama büyük ihtimalle imzalanacak deniyor. İptal olduğu ile ilgili de bir açıklama yok. Hayırlısı bakalım.
  • 1. sezon kaç bölüm acaba bilen var mı ?

İzlemeyi düşünüyorum.
  • En son 8.bölüm çıktı ama ilk sezon 13 bölüm olucak @Ahmet_Şahin
    Beyler dizi Kızıl Ejder filmiyle aynı zamanı konu alıyor malum.Şimdi ben filmi izlemeyi düşünüyorum ama diziden büyük spoiler yer miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PerformanSanatçısı -- 20 Mayıs 2013; 0:45:53 >
  • Teşekkürler @PerformanSanatçısı

nick fenaa
  • Dizi süper gidiyor 2.sezon gelir inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka film ve dizilerden etkilenen şeyleri pek sevmem tutacağını pek sanmıyorum

• 9. bölüm neden çıkmamış
  • Yarın çıkacak
  • bunu izlemeyen çok şey kaçırır o kadar diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zmax -- 23 Mayıs 2013; 17:08:57 >

• she is very kissable
  • Bolumu yeni izledim ne desem bilemedim. Fakat bence Abigail ve Hannibal yakinlasmali zaten. Cok iyi bir bolumdu
  • Son iki bölümden sonra tempoyu düşüren bir bölümdü ama yine de beğendim. Will'e de üzülüyorum yazık yav.

• Dizide katili bulma sahnesi çok basit geldi hele de o senin çocuğundu derken bile adamdaki üzüntü duygusunu pek hissedemedim, onun dışında abigail olmasa pek izlenecek bir bölüm değildi... İki farklı olayı aynı anda işleyeceklerine iki bölüme yaysalar daha güzel olurdu bence...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.