Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
85.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işim olmazsa ben yapardım ama bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 5 Mayıs 2013; 17:49:28 >
  • Hannibal'ın yemek ziyafetini kabul edip yemekleri enfes bulanların yüz ifadelerini Hannibal'ın gerçek katil olduğunu öğrendiklerini düşünemiyorum.

Kağıtları masanın üstünde bırakmış olması bana daha toy zamanları gibi geldi,sanırım hannibal daha yeni yeni kendini titizlik konusunda eğitmiş.Kıza da yazık oldu

• Sonunda reyizi iş başında gördük
  • Dizi havaya girdi iyice....

Koyun göndermesi şahaneydi..

• Sonunda çalışırken gördük reisi. Bu arada her hafta en az birisine yediriyor bir şeyler.
  • Arkadaslar diziden alakasiz olarak bisi sorucam. Birisi Hannibal filmlerini kronolojiye gore soyliyebilirmi. Kafam cok karisti. Bi gencligiyle ilgili olani var iki tane farkli var. Bi yardim ediverin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayssu

Arkadaslar diziden alakasiz olarak bisi sorucam. Birisi Hannibal filmlerini kronolojiye gore soyliyebilirmi. Kafam cok karisti. Bi gencligiyle ilgili olani var iki tane farkli var. Bi yardim ediverin

Hannibal Rising
    Red Dragon
    Kuzuların Sessizliği
    Hannibal
  • Dizi final bölümünü oynayacak ama hala 2. sezon onayı almadı ,umarım tek sezon ile geçiştirmezler böyle bir diziyi.
  • Sagolasin buyuk iskender.
  • Bende istiyorum....En az 3 sezon olmalı bence..
  • Dizi kaptırdı gidiyor
  • 7. bölüm gelmiş.
  • Dizinin son bölümü oldukça keyifliydi.Hannibal'ın zekasına bir defa daha hayran kaldım özellikle son cümlesi harikaydı.

" Buradaki hiçbirşey vejateryan değil".
  • Ben midesine düşkün bir adamım. Bu diziyi izleye izleye içimden insan organlarının tadına bakmak geliyor. Psikolojim bozuldu valla. (S01E07)

Hannibal reiz çok iyi yemek yapıyor. İnsan acıkmıyor değil. Tam bir psikopat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HectorBarbossa -- 9 Mayıs 2013; 23:27:08 >
  • Ağzım açık izledim bölümü. Yemekler şahane(!). Adam harbi müthiş oynuyor ya rolünü.
  • 6 ve 7.bölümü şimdi izledim.Dizi çok güzel ilerliyor.Özellikle dizinin hafif karanlık ortamı ve Hannibal Lecter'ın takım elbiseleri beni benden alıyor.
    Mads Mikkelsen,Hannibal Lecter rolüne cuk oturmuş diyebilirim.Bu adamı izlemekten büyük keyif alıyorum.

7.bölümde ki şu sahne:

Hannibal'ın,yemek tariflerinin olduğu listeden yemek beğenip,kartvizitlerden de kişiler seçip,yemeklere uygun organları topladığı sahne süperdi.

Mükemmelliğe hayran kaldım.
  • Anlaşılan yine güzel bir bölüm bizi bekliyor. Sabaha karşı izleyeceğim bakalım.
  • yalnız hep sakatat yiyor arada but biftek falanda götürsün
  • 6 ve 7. bölümü birlikte izledim diğer bölümlere göre biraz daha aksiyon geldi yani en azından Hannibalı iş başında görmeye başladık, ama nedense bu 7. bölümde içime yakında yakalanacağına dair bir his düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drago -- 10 Mayıs 2013; 23:59:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drago

6 ve 7. bölümü birlikte izledim diğer bölümlere göre biraz daha aksiyon geldi yani en azından Hannibalı iş başında görmeye başladık, ama nedense bu 7. bölümde içime yakında yakalanacağına dair bir his düştü

aynen hocam ambulansa girince sanki will ondan şüphelendi, ben de aha gitti bizim doktor dedim ama hiç öyle olmadı veya ilerde karşımıza çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 11 Mayıs 2013; 0:19:29 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.