Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
85.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yine güzeş bir bölüm bizi bekliyordum umarım.
  • Güzel bölümdü.
    Will'in dikkati Hannibal'ın üstüne doğru kaymaya başladı. 1-2 bölüm sonra iyice dikkat çekecek bence. Yalnız şu var bu FBI stajeri kadın 2 yıl önce kaybolmuş yani Hannibal 2 sene önce çaylak bir adam mıydı?

Bulunacağını tahmin etmiyordu desek yine açığa bırakılacak kağıtlar değildi onlar. Bu kısımda aklım kaldı benim.

Bu bölümü anneannem ile beraber izledim. Benim için garip bir deneyim oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

yalnız hep sakatat yiyor arada but biftek falanda götürsün

Adam öyle güzel yemek yapıyor ki, böbreği çıkarıp verecem neredeyse...

- yanında hannbal abinin birası...

ben aslında şunu derdim... Boş ver abi birayı, gel 70'lik rakı açalım, o zaman gör sen lezzeti...

• http://www.thepetitionsite.com/610/430/959/save-hannibal-on-nbc/

imzalayın beyler 4 ve 5. bölümlerin sırasındaki karışıklık dışında 10 numara dizi
  • Sadece ben mi rahatsiz oldum bilmiyorum ama dizinin muzik secmleri sinirimi bozuyor bazen. Gerilim sahnelerindeki muzikler o kadar kulagimi tirmaliyor ki rahatsizliktan geriliyorum

Acaba ilerleyen bolumlerde hannibal'i cinayet islerken de gorur muyuz adam sadece yiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni başlayacağım diziye. Birkaç güne güncele yetişirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. bölümüde az önce izledim güzel bölümmüş yine...
  • güzel gidiyo galiba ekleyelim listeye
  • Güzel dostum, izle tabi.
  • Sen ne yaptın Hannibal yav... Bu dizi nasıl ikinci sezon onayı almamış anlamış değilim. Mükemmel üstü mükemmeldi bu bölüm.
  • Fazla izleyen olmadı herhalde. Konu sakin.
  • Dizi bu bölüm ile artık 2. sezon onayı alması lazım.... Kesinlikle şahane bir bölümdü...

İki katilinde karşı karşıya gelmesi harbiden güzel sahneydi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensatanistdegilim -- 16 Mayıs 2013; 21:43:02 >
  • bugün yarın başlıyorum dizye takip
  • Ne psikopat bir bölümdü yav

İki katilin karşılaşması çok iyiydi. Will de iyi yırttı valla. Eğer bu dizinin 2. sezonu olmazsa ayıp ederler.
  • İkinci sezon yok mu şimdi?

• daha ilk karşılaşmalarında ikisinin de birbirinden elektrik aldığını hissetmiştim ama öyle değilmiş siyahi arkadaş adamın bağırsaklarına göz dikmiş

herşeyi ile mükemmel ilerliyor dizi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Sen ne yaptın Hannibal yav... Bu dizi nasıl ikinci sezon onayı almamış anlamış değilim. Mükemmel üstü mükemmeldi bu bölüm.

Oha ya şok oldum. Şu an devam eden diziler arasında dexter dan sonra en sevdiğim 2. dizi olmuştu şimdiden.. Hatta dexter bitince yeni dizimi buldum diyordum..

Ama dizinin reytingleri son bikaç bölümdür artışa geçmiş. 8. Bölüm zaten çok çok iyiydi. Böyle giderse 2. sezon olabilir belki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 17 Mayıs 2013; 1:01:35 >

• filmlerini hep sevmistim diziyi tavsiye eder misiniz arkadaslar ?
  • Kesinlikle izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Kesinlikle izle.

tamam indirmeye basliycam.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.