Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
85.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. bölümü bitirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleyelim bakalım bu bölüm nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

bugünkü gündemden kimse izlememiş sanırsam diziyi...
    neyse diziye geçecek olursak

dizi de lecter ın ne yapmaya çalıştığını hiç anlamadım şimdiye kadar yapılmış tüm suçları bir şekilde Will e mi yıkmaya çalışıyor yoksa onu daha da delirtip beyninin tadına mı bakmak istiyor hiç anlam veremedim, onun haricinde metafizik ögeler içeren korku filminden farksız idi, her şey git gide gizemli bir hal alıyor

Son sahne süperdi, ama senin dediklerinden ikinci seçenek daha mantıklı zira Will'e yıkmaya çalışsaydı kadın son sahnede geldiğinde onuda öldürür yok ederdi, makası verip doku örneği bıraktırmazdı ki böyle yaparak Will'i temize çıkardı

• ilk bölüm güzeldi tuttum bu diziyi
  • 10.bölümde bombaydı gerçekten bende ilk defa korktum

Şimdi bu Lecter mı
    bizim Will in kafasını bu hâle getirdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

10.bölümde bombaydı gerçekten bende ilk defa korktum

Şimdi bu Lecter mı

Will'in nasıl bir beyne sahip olduğu konusunda en başından beri bir teorisi vardı. Bu bölümde de açıklıyor zaten. Will sadece olayları ve karakterleri yeniden canlandırmıyor beyninde. Onları içselleştiriyor. Katil olarak hissediyor kendini. Bu da doktorun deyimi ile birlikte Will'in beyninde yangın çıkartıyor.

Bun yangının çıkması da polis departmanına yardım için özel ajan olarak göreve başlaması ile kıvılcımlandı. Bu da Lecter'ın Will için uygundur raporu vermesiyle. Lecter birşeyi bekliyor. Belki de Will'in tamamen kendini kaybedip kendi gibi olacağını düşünüyordur. Yalnızlıktan dem vurmuştu Lecter kendi psikologuna arkadaşım yok filan diye.

Gerçi bölüm sonunda doktoru öldürenin Will çıkacağını düşünmüştüm ama yine Lecter çıktı. Will'in hatırlamadığı zaman dilimlerinde neler yaptığını göstermeliler bence.

Gelecek bölümle birlikte farklı bir hikayeye giriş yapılacak ve büyük ihtimalle son 3 bölümün konusunun temeli atılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

10.bölümde bombaydı gerçekten bende ilk defa korktum

Şimdi bu Lecter mı

Will'in nasıl bir beyne sahip olduğu konusunda en başından beri bir teorisi vardı. Bu bölümde de açıklıyor zaten. Will sadece olayları ve karakterleri yeniden canlandırmıyor beyninde. Onları içselleştiriyor. Katil olarak hissediyor kendini. Bu da doktorun deyimi ile birlikte Will'in beyninde yangın çıkartıyor.

Bun yangının çıkması da polis departmanına yardım için özel ajan olarak göreve başlaması ile kıvılcımlandı. Bu da Lecter'ın Will için uygundur raporu vermesiyle. Lecter birşeyi bekliyor. Belki de Will'in tamamen kendini kaybedip kendi gibi olacağını düşünüyordur. Yalnızlıktan dem vurmuştu Lecter kendi psikologuna arkadaşım yok filan diye.

Gerçi bölüm sonunda doktoru öldürenin Will çıkacağını düşünmüştüm ama yine Lecter çıktı. Will'in hatırlamadığı zaman dilimlerinde neler yaptığını göstermeliler bence.

Gelecek bölümle birlikte farklı bir hikayeye giriş yapılacak ve büyük ihtimalle son 3 bölümün konusunun temeli atılacak.

Anladım yani yemeklere falan birşey katıp beynine müdahale etmedi yani

• ılk bolumu ızledım ama nedense hıc hosuma gıtmedı..acılıyormu acaba dıger bolumlerde?

hannıbal rolundekı adam son derece ıtıcı bır kısı..
  • Sonunda güncele yetiştim ben de. 10. bölümü az önce izledim, çok iyiydi. En ürkütücü bölümdü herhalde.

Şu yatağın altına giren kızın göründüğü her sahne gerdi beni.

Dr. Hannibal Lecter'ı oynayan abimiz çok karizma adam, role çok iyi gitmiş. İlk 2 bölümde ben de pek alışamamıştım ama devamında ondan iyisi olamayacağını anladım. Çok iyi oyunculuğu bence.

2013'ün en iyi dizilerinden, kaçırmayın bence.
  • 3.bölümü bitirdim. Dizi çok yavaş ilerliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Empire State

3.bölümü bitirdim. Dizi çok yavaş ilerliyor.

Dizinin genel duruşu öyle. Ama devam et bence, 5. bölümden sonra falan iyice bağımlılık yapıyor.

• Psikolojik gerilimi sevenler bu diziyi kaçırmayın

10. Bölüm Hakkında

Graham beynin yarısı iltihap kaplanmış , kafayı da iyice Sıyırdi zaten Hannibal ne yapmaya çalışıyor hâlâ anlamış değilim , kendi gibi psikopat birisi mi yapacak yoksa iltihaplı beynimi seviyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Psikolojik gerilimi sevenler bu diziyi kaçırmayın

10. Bölüm Hakkında

Graham beynin yarısı iltihap kaplanmış , kafayı da iyice Sıyırdi zaten Hannibal ne yapmaya çalışıyor hâlâ anlamış değilim , kendi gibi psikopat birisi mi yapacak yoksa iltihaplı beynimi seviyor

Graham'in ölmesine asla izin vermez bence Hannibal. Graham'e karşı farklı şeyler hissediyor, ilk defa kendini anlayan biri gözüyle bakıyor ona. ''Arkadaş'' kelimesini kullandı hatta onun için. Böylesine soğuk bir adam için çok şey ifade ediyor olmalı o kelime. Yalnız beyin iltihabı da öyle normal bir şey değil, arkadaş falan diyor ama psikopatlığından da hiçbir şey kaybetmiyor maaşallah. 3 bölüm daha var önümüzde, bakalım neler olacak, izleyip göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Psikolojik gerilimi sevenler bu diziyi kaçırmayın

10. Bölüm Hakkında

Graham'in ölmesine asla izin vermez bence Hannibal. Graham'e karşı farklı şeyler hissediyor, ilk defa kendini anlayan biri gözüyle bakıyor ona. ''Arkadaş'' kelimesini kullandı hatta onun için. Böylesine soğuk bir adam için çok şey ifade ediyor olmalı o kelime. Yalnız beyin iltihabı da öyle normal bir şey değil, arkadaş falan diyor ama psikopatlığından da hiçbir şey kaybetmiyor maaşallah. 3 bölüm daha var önümüzde, bakalım neler olacak, izleyip göreceğiz.

Hannibal sağlam rol yapıyor ama , usta oyuncu olduğu her halinden belli , rol bu adama cuk diye oturmuş.

• 10 bölüm çok fenaydı
  • Bu bölümde bende bayağı tırstım. Çok korktum laaan. (S01E10)

Will iyice kafayı yedi sanırım. Garibim saat bile çizemiyor.
    Şaka maka dizi süper ilerliyor.

• Diziye yeni başlayan arkadaşlar, doğrudur ilk bölümler (özellikle 5 bölüm) yavaş geçiyor. Ancak sonrasında epey çıkışa geçiyor. Psikolojiye ilgi duyanlar kaçırmasın.

Hem film hemde dizi hakkında spoier!!!

Yanıt bekleyen sorular, muhtemelen son 3 bölümle karşılanacak...
    Acaba Hannibal bu sezon sonu mu yakalanacak yoksa 2.sezona mı sarkacak?
    Filmden farklı olarak Will'i cinayet işlemeye mi ikna edecek?
    Bir de bu adam neden cinayet işliyor, amacı ne, nasıl başlamış anlatmaları lazım (Hannibal Rising'i izledim ama dizide de anlatmaları lazım).

• adamdın koku alma duyusu ne biçim gelişmiş arkadaş son sahnede doktoru keserken kadının geldiğini kokusundan anladı
  • Hannibalin takim elbiseleri ne kadar şık arkadas. Erkek Modası icin bile takip edilir dizi.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.