Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
84.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

Orijinalden alıntı: BD911

quote:

Orijinalden alıntı: PerformanSanatçısı

quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

5. Bölüme Dair Spoiler

Bölümün sonunda o adamın kendini nasıl o hala getirdiğini anlayamayan bir tek benmiyim bir insanın kendi başına önce sırtını o şekilde kesip daha sonra kendini asması imkansız gibi duruyor.

Bu haliyle çok büyük mantık hatası ama olayın içinde Hannibal olabilir.Genel kanı da bu yönde zaten.Hannibal olsa da yine mantık hatası var cesedi o şekilde gördükleri halde buna nasıl şaşırmadılar ve normal karşıladılar ?

Wil zaten olayı cozmustu katil. İkinci cinayeti islediğinde Wil zaten melek olmaya hazırlanıyor dedi hatta katil orada testislerini kesmisti. Yani zaten biliyorlardı...

Konu o değil bir insan kendini o duruma getiremez sırtını bir şekilde kesti diyelim o şekilde bağlayıp asamaz kendini.

bencede hannibalın işi ve katilin hannibal oldugunu sadece izleyiciler biliyor. o yüzden bizim için sıkıntı yok ama will'e garip gelmesi lazımdı adamın oraya nasıl asıldıgın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruzer* -- 28 Nisan 2013; 22:01:35 >

• 4. bolum bence abigail ve hannibal acisindan cok iyi oldu. Yapimcininda dedigi gibi ve kendiminde istedigim gibi abigail-hannibal iliskisi islenmeli ve guclenmeli bence.
  • İlk iki bölümü izledim hakikaten kaliteli bir dizi. Diğer bölümleri de yarın izleyeceğim.
  • Bende yeni izledim çok beğendim oyuncular hakkını vermiş hem rollerine yakışmışlar hem güzel oynamışlar.Özellikle hanibal rolu çok başarılı.Tavsiye ederim kaliteli dizi.
  • Şimdi çıkan bu 4. bölüm gerçek bölüm mü oluyor? Boşa indirmeyeyim yine.
  • Arkadaşlar bu diziye başlayacağım ama daha önceki filmleri izledim bi kayıp yaşarmıyım sizce?
  • Bu diziyi 1.bölümden takibe almıştım.Ama izlemiyorum.1.sezon bittiğinde başlayacağım.Reytingleri düşüşte şu an.
  • Şuan bütün bölümleri izledim. Dizi fena değil ama biraz yavaş. Biraz daha hızlı olsa , süper olur.
  • Dördüncü bölüm Hannibal.S01E04.Real adı ile nete düşmüş. Web-dl 1080p'si 1.65 gb yani normal bölüm boyutunda. İndiriyorum bakalım inşallah bütün bölümdür.
  • arkadaşlar hannibal 1*04 düşmüş her yere başlangıç kısmını izledim normal bölüm önceki gibi web isode değil tamamını izleyemem çok geç oldu zevk alamam şimdi herkesin haberi olsun...
    edit: yukardaki arkadaş da bahsetmiş yeni bölümün düşmesinden yeni gördüm bende mesajı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 1 Mayıs 2013; 0:41:26 >
  • 4. bölümü düşmüş altyazısıda var 5 i izledim 4 ü şimdi izlesem karışıklık olur mu zaten dizi karışık boğucu bi atmosferi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

4. bölümü düşmüş altyazısıda var 5 i izledim 4 ü şimdi izlesem karışıklık olur mu zaten dizi karışık boğucu bi atmosferi var

Yok ya niye karıştırasın. Beşinci bölümün öncesi işte.

Dizide bir ciddiyet var beni kendine çeken. Aynısı Bates Motel'de de var. Hani pek birşey olmuyor ama izlettiriyor kendini dizi.

• Arkadaşlar ilk 5. bölüm çıktı sonra 4. bölüm çıktı gibi birşeyler oldu sanırım. Bu iki bölümde aynı. İndirdiğim bölümler ''Hannibal.S01E04.Coquilles.720p.WEB-DL.DD5.1.H-264-NTb'' ve ''hannibal.s01e05.coquilles.720p.hdtv.x264-2hd'' bu olay ne ayak anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilsultan

Arkadaşlar ilk 5. bölüm çıktı sonra 4. bölüm çıktı gibi birşeyler oldu sanırım. Bu iki bölümde aynı. İndirdiğim bölümler ''Hannibal.S01E04.Coquilles.720p.WEB-DL.DD5.1.H-264-NTb'' ve ''hannibal.s01e05.coquilles.720p.hdtv.x264-2hd'' bu olay ne ayak anlayamadım.

Yanlış indirmişsin çünkü.

Dördüncü bölümün adı ''Ceuf''. Beşinci bölümün adı ''coquilles'' Sen iki tane beşinci bölüm indirmişsin yanlışlıkla.

Dördüncü bölüm Amerika'da yayınlanmadı. Direkt internete verildi. O yüzden bazı dizi ripleyiciler beşinci bölümü dördüncü bölüm olarak algıladılar ve dördüncü bölüm diye beşinci bölümü isimlendirdiler.

Karıştırman normal yani.

• quote:

Arkadaşlar ilk 5. bölüm çıktı sonra 4. bölüm çıktı gibi birşeyler oldu sanırım. Bu iki bölümde aynı. İndirdiğim bölümler ''Hannibal.S01E04.Coquilles.720p.WEB-DL.DD5.1.H-264-NTb'' ve ''hannibal.s01e05.coquilles.720p.hdtv.x264-2hd'' bu olay ne ayak anlayamadım.

çok yalnış indirmişsin
  • Cok tesekkurler arkadaslar [:-D]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cok tesekkurler arkadaslar [:-D]

rica
  • Altıncı bölüm düşmüş nete haberiniz olsun.
  • şu 4. ve 5. bölüm karışıklılığı sağolsun dizinin içine etti önce 4 çıkmadan 5 i izledik sonra 4ün cinayetler olmayan yarısını izledim soğudum resmen diziden
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

şu 4. ve 5. bölüm karışıklılığı sağolsun dizinin içine etti önce 4 çıkmadan 5 i izledik sonra 4ün cinayetler olmayan yarısını izledim soğudum resmen diziden

Acele niye ettin ki? Adamlar tam sürümünü yayınlayacaklardı zaten. O parça parça olan video reklam aralarında gösterilen video.

Dördüncü bölümün tam sürümü çıktı. Ayrıca altıncı bölüm de çıktı.

Dördü, beşi, altıyı izle sırayla herşey çözülsün.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.