Şimdi Ara

Hanımın Çiftliği (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
13.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bi ara dizide erkan petekkayayı gördüm gibi,muzaffer beyin cenaze töreninde,bir dahada görülmedi
  • Dün biraz bakayım dedim şu diziye.Özette gösterdi sanırım,Toroslar ne kadar güzelmiş ya
  • Dünkü bölüm gerçekten bayağı hareketli geçti. zakaiyi yakaladılar.
    Özellikle dünkü bölümde en çok Gülüzar'a güldüm altınları reşit'in arvadında görünce nasıl morardı ama
  • Yeni sezonda Hanımın Çiftliği dizisinin yönetmen ve senarist koltuğunda kadınlar oturacak. Rahatsızlığı nedeniyle yönetmen kadrosundan ayrılan Nihat Durak'ın yerine geçen Nisan Akman'dan sonra, dizinin senaristi Züküf Yücel'in yerine de Evren Şit ve Elif Usman geliyor.

Dizinin oyuncu kadrosuna bir bayan daha katılıyor. Fikret Kuşkan'ın hayat verdiği eski milletvekili Orhan'ın eşi de diziye dahil olacak.. Ancak yeni kadın oyuncunun ismi henüz netleşmedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 31 Ağustos 2010; 12:59:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Yeni sezonda Hanımın Çiftliği dizisinin yönetmen ve senarist koltuğunda kadınlar oturacak. Rahatsızlığı nedeniyle yönetmen kadrosundan ayrılan Nihat Durak'ın yerine geçen Nisan Akman'dan sonra, dizinin senaristi Züküf Yücel'in yerine de Evren Şit ve Elif Usman geliyor.

Dizinin oyuncu kadrosuna bir bayan daha katılıyor. Fikret Kuşkan'ın hayat verdiği eski milletvekili Orhan'ın eşi de diziye dahil olacak.. Ancak yeni kadın oyuncunun ismi henüz netleşmedi..

Çirkin olursa izlemem bu diziyi.Keşke hiç değiştirmeselerdi.Bir dizide herhangi bir karakter değişince sinir olurum

• TRT 5 de ilk yayımlanan Hanımın Çiftliği var

Erol Taş ve Aydemir Akbaş birlikteler ikili süperrr
  • Annem yuzunden izledim ben bu diziyi bi tane sisman adam var komedi adam ya bide koskde bi hizmetci var o da guzel kadin :) yalniz bi sarki caliyor cok guzel
  • Dizi 17 Haziran Cuma günü final yapacak.
  • bundanda kurtuluyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: *nameless*

bundanda kurtuluyoruz

Bu gider, yenisi gelir.
  • son bölüm sinemalarda mı

banamı öyle geldi ?
  • Bu diziyi severdim de geçen ay yayınlanan bir bölümden dolayı soğudum. Dizide tek tük araba geçiyor ama büyük bir trafik kazası oldu bunun açıklaması var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cincinnati Kid

ben bi ara dizide erkan petekkayayı gördüm gibi,muzaffer beyin cenaze töreninde,bir dahada görülmedi

tek bölümlük konuk oyuncu olarak oynamıştı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.