Şimdi Ara

Hanımın Çiftliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
13.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özgü Namal, Mehmet Aslantuğ ve Caner Cindoruk’un başrollerini oynadığı Hanımın Çiftliği adlı dizimizin yayın günü ve saati belli oldu.Hanımın Çiftliği adlı dizimiz 4 Eylül Cuma günü saat 20:00′da Kanal D ekranlarında izleyiclere merhaba diyecek…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 2 Ekim 2009; 22:50:56 >

• İnşallah tutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

İnşallah tutmaz

+1

Özgü Namal'a gıcığım.
  • Yeni bi adet oldu bu kitapların diziye çevrilmesi tutar tuttuğu için uzatılır saçma bi dizi haline gelir sonuç şimdiden belli bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

İnşallah tutmaz

+1

Özgü Namal'a gıcığım.

+1
    aynen bende gıcığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

quote:

İnşallah tutmaz

+1

Özgü Namal'a gıcığım.

+1
    aynen bende gıcığım

İnşallah Adanalı'yı Cuma'da tutmaya devam ederler;
    inşallah Adanalı birinci olur,
    inşallah reyting kavgasına kurban gider.
    Hep sevdiğimiz diziler reyting kurbanı oldu,sevmediklerimiz de olsun bu sefer.

• 1. Bölüm Cuma 20:15

Ozgu Namal icin izlenir

Tanitim Fragmanihttp://www.youtube.com/watch?v=eMSUfmWMzKQ

- Arkamdan Atip Tutmalilar
    Ama yuzume KArsi Gullu Hanim Demeliler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cem Garipoğlu'nun mezar taşı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İnşallah tutmaz

+1

Özgü Namal'a gıcığım.

+1
    aynen bende gıcığım

Adanalı izleyip Özgü Namal'a gıcık oluyorum deme sakın
    Adanalı dizi vasfında bile değil yahu

• Reklamlardaki izlenimlerim olumluydu. Cuma günü evde olursam izlerim
  • Özgü Namal'ı severim diğerlerine(oyuncular), bu dizi ve bu tarz dizilere gıcığım.

quote:

İnşallah tutmaz

Amin.
  • Niye tutmasın diyosunuz arkadaşlar Kaliteli bir dönem dizisine benziyor. Bu tutmazsa yerine daha dandik bir dizinin geleceği belli

Türk dizisi oldun mu, daha ne olduğunu bilmeden, sırf artistlik olsun diye yerlere vurup, daha yayınlanmamış yabancı dizileri bile göklere çıkarıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Av@ng(E3T)r

Niye tutmasın diyosunuz arkadaşlar Kaliteli bir dönem dizisine benziyor. Bu tutmazsa yerine daha dandik bir dizinin geleceği belli

Türk dizisi oldun mu, daha ne olduğunu bilmeden, sırf artistlik olsun diye yerlere vurup, daha yayınlanmamış yabancı dizileri bile göklere çıkarıyorsunuz

sen selena'yıda severek izleyenlerdenmisin ,??
  • Artık yapımcılar ne yapıcaklarını şaşırdı ya
    Elin çulsuz mehmediyle köylü güllüsü, angelina jolie bradd pit gibi öpüşmeler falanlar filanlar biraz gerçekçi olur.. Köylü saf insan nerden bilsin böyle şeyleri yahu
  • Köylü değil dizide sanırım Özgü Namal köyde yaşıyor ama şehirden gelmiş sanırım yani bende tam olarak bilmiyorum ama. Bu diziyi hayatta izlemem görsem bile Özgü Namal'ın o iğrenç şivesini duyunca anında değiştiririm. Hele k ile başlayan bir kelime kullandığında direk televizyonu kapatırım.
  • Özgü Namal
  • quote:

Niye tutmasın diyosunuz arkadaşlar Kaliteli bir dönem dizisine benziyor. Bu tutmazsa yerine daha dandik bir dizinin geleceği belli

Bana mı bu dediklerin?

quote:

Orijinalden alıntı: Magina

quote:

quote:

quote:

quote:

İnşallah tutmaz

+1

Özgü Namal'a gıcığım.

+1
    aynen bende gıcığım

Adanalı izleyip Özgü Namal'a gıcık oluyorum deme sakın
    Adanalı dizi vasfında bile değil yahu

İzliyorum ama müzikleri için,arada beğendiğim müzikleri oluyor,kayıt edip internete veriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DRAVENBACH

quote:

Bırak bu ilkokul ağızlarını. Benim izlediğim Amerikan, İngiliz, G.Kore dizlerinin, animeleri 20 de 1 ini izlememişindir.
    Kaliteli yapımların Türkiye ekonomisine, sinema sektörüne neler kazandırdıklarını araştır, öyle yorum yap

quote:

Bana mı bu dediklerin?

İnş tutmaz diyen herkese

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DRAVENBACH

quote:

Bırak bu ilkokul ağızlarını. Benim izlediğim Amerikan, İngiliz, G.Kore dizlerinin, animeleri 20 de 1 ini izlememişindir.
    Kaliteli yapımların Türkiye ekonomisine, sinema sektörüne neler kazandırdıklarını araştır, öyle yorum yap

quote:

Bana mı bu dediklerin?

İnş tutmaz diyen herkese

imanla paranın kımde oldugu belli olmaz hocam , ne ızlıyorsan izle izle , kımsenin umrunda olmaz ama sen bossun ben doluyum olayına girme lutfen bunun gercek ilkokul agzı olacagını senın gıbı bırının bılmesi gerek diye dusunuyorum , saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 5 Eylül 2009; 0:14:24 >

• Benim bu diziyi izliyeceğimi kim söyledi ??? Dizi başlamadan, inş tutmaz, sen selena izliyenlerdenmesin, diye konuşmalar boş konuşmadır ve bunu mantıklı insan söylemez. Amaç sadece post kasmak ve geyik yapmaksa o ayrı tabi Saygılar ...
  • quote:

Benim bu diziyi izliyeceğimi kim söyledi ??? Dizi başlamadan, inş tutmaz, sen selena izliyenlerdenmesin, diye konuşmalar boş konuşmadır ve bunu mantıklı insan söylemez. Amaç sadece post kasmak ve geyik yapmaksa o ayrı tabi Saygılar ...

neyse senın dedigin olsun ama ben ve benım gıbı bır suru ınsan turk dızılerınden sikayetciyiz begenmiyoruz , yabancı menşeili yapımlarla karsılastıramıyoruz bile , bence o çıtaya cok ama cok uzaklar,

neyse hocam post ksama ısıne gelince benim tarzım degil ,

sen diziyi izle eger sen tavsiye edersen kesinlikle bende izleyecegim ama ÖZGUN denilen kız çok itici ve bir o kadarda gıcık

yine saygılar sana ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 5 Eylül 2009; 0:51:54 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.