Şimdi Ara

Hanımın Çiftliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
13.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DRAVENBACH

quote:

Orijinalden alıntı: Av@ng(E3T)r

Benim bu diziyi izliyeceğimi kim söyledi ??? Dizi başlamadan, inş tutmaz, sen selena izliyenlerdenmesin, diye konuşmalar boş konuşmadır ve bunu mantıklı insan söylemez. Amaç sadece post kasmak ve geyik yapmaksa o ayrı tabi Saygılar ...

neyse senın dedigin olsun ama ben ve benım gıbı bır suru ınsan turk dızılerınden sikayetciyiz begenmiyoruz , yabancı menşeili yapımlarla karsılastıramıyoruz bile , bence o çıtaya cok ama cok uzaklar,

neyse hocam post ksama ısıne gelince benim tarzım degil ,

sen diziyi izle eger sen tavsiye edersen kesinlikle bende izleyecegim ama ÖZGUN denilen kız çok itici ve bir o kadarda gıcık

yine saygılar sana ......

İsmini bile bilmezsen itici gelir tabi. Özgü Namal.

• quote:

Orijinalden alıntı: DRAVENBACH

quote:

Orijinalden alıntı: Av@ng(E3T)r

Benim bu diziyi izliyeceğimi kim söyledi ??? Dizi başlamadan, inş tutmaz, sen selena izliyenlerdenmesin, diye konuşmalar boş konuşmadır ve bunu mantıklı insan söylemez. Amaç sadece post kasmak ve geyik yapmaksa o ayrı tabi Saygılar ...

neyse senın dedigin olsun ama ben ve benım gıbı bır suru ınsan turk dızılerınden sikayetciyiz begenmiyoruz , yabancı menşeili yapımlarla karsılastıramıyoruz bile , bence o çıtaya cok ama cok uzaklar,

neyse hocam post ksama ısıne gelince benim tarzım degil ,

sen diziyi izle eger sen tavsiye edersen kesinlikle bende izleyecegim ama ÖZGUN denilen kız çok itici ve bir o kadarda gıcık

yine saygılar sana ......

yok dostum, ne izlemesi. Türk dizisi olarak son birkaç senede, Elveda Rumeli'nin 1. sezonunu, Avrupa Yakası ve KV'nın bazı bölümlerini (olsada olur olmasada) ve Geniş Aile'yi izledim. Anlıyacağın bende fazla izlemiyorum ama sonuçta Türk dizilerinin çoğu kaliteli ve unutmamak lazım ki son zamanlarda Türk sinemasının gelişmesinin en büyük nedeni bu diziler.
    Benim anlamadığım niye Türk dizilerine bukadar kızgınsınız. Prime time'da ne göstersin adamlar belgesel ve eğitici programlar mı??? Kanalına göre onlarda var zaten.
    Kanada ve Avrupa'daki çoğu ülkenin TVlerini izleseniz, halinize şükredersiniz

• Beyler yaşadıkları yer köy değil onuda blirtiyimde. Ayrıca ya aşk dizisi sonuçta beni kesin sarmaz ama bence bu sene kaliteli diziler vafsına girecek dizilerden biri bence. Hiç olmazsa ana karkter (Aşk-ı Memnu) Odun değil.
  • Fragmanda izlediğim kadarıyla tav oldum
  • Hiç bir gencin kalkıp da "Hanımın Çiftliği" romanını okuyacağını sanmıyorum,bu yüzden böyle diziler faydalı bence...
    Hiç değilse edebiyatımızdan haberimiz oluyor.

Diğerlerini olduğu gibi bunu da izleyeceğim,Özgü Namal var diye daha bi zevkle izleyeceğim
  • bi kere aksiyon dizisi çekseniz bilim kurgu dizisi çekseniz ölür müsünüz varsa yoksa aşk dram komedi aksiyon istiyorum yav bayıldım artık aksiyonsuzluktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

bi kere aksiyon dizisi çekseniz bilim kurgu dizisi çekseniz ölür müsünüz

pardon kim çekicek onları türkiye'de ?
  • özgü namala bi ısınamadım gitti
  • bu dizi tutmassa ben kendimi tutarım

özgü namal için izlenirrrr
  • Sene 1950.
    Bu ortamı yaratmak gerçekten zor olsa gerek.
    Hataya müsait bir durum söz konusu geçmişte geçtiği için ama şu ana kadar başarılı gibi gözüküyor.
  • Yine romandan uyarlama bir diziyle karşı karşıyayız. Şu ülkede o kadar çok diziye, filme konu olacak olay varki başka hiçbir yerde yoktur.
  • Az önce izledim biraz,hiç beğenmedim.Özgü Namal da abartmış sanki,her seferinde soluk soluğa konuşuyor, çok antipatik buldum Güllü'yü.
  • ÖZGÜ NAMAL, MÜTHİŞ BİR OYUNCULUK SERGİLİYOR.ORTALIĞI YIKTI GEÇTİ!

belli Para harcamislar Mekanlar falan cok iyi

Hangi yil acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 4 Eylül 2009; 22:55:44 >
  • Ben çok beğendim. Oyunculuk değerlendirmesi için çok erken ama dekor ile kostümler 10 numara. Elbette Hollywood ile kıyaslamıyorum bunu iddia eder iken ama ülke ortalamasına göre oldukça iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

ÖZGÜ NAMAL, MÜTHİŞ BİR OYUNCULUK SERGİLİYOR.ORTALIĞI YIKTI GEÇTİ!

belli Para harcamislar Mekanlar falan cok iyi

Hangi yil acaba ?

4 eylül 1950.
    Kanal D haberde gösterdi. İzledim haberi biraz.
    15 tane o dönem arabası bulmuşlar. 1200 figuran varmış ilk bölümde.
    1000 kostüm dikilmiş
    Fabrika makineleri eski bir fabrikadan satın alınmış
    Çiftlik ve konak eski bir çiftlikten tadilat edilerek yapılmış.
    Epey emek harcamışlar ilk bölüme yani

İzlemedim bölümü. Dediğiniz gibi iyiyse tutar.
  • İzlemeyi unuttum Supernaturale dalıvermişim
  • Çok uzundu bölüm bir süre sonra sıkılıyor insan ama ilk bölüm olduğu içindir inşallah. Umarım böyle devam eder ilerde batırmazlar yoksa iyiydi biliyün nü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKRUSE -- 5 Eylül 2009; 8:32:12 >
  • kaçırdım ya
  • Ben izledim dizinin tamamını ve beğendim çok hoşuma gitti
  • Küçük bir not : ORHAN KEMALIN BU ESERİNİN DEVAMI KANLI TOPRAKLARDIR.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.