Sırf inatdının yüzüne kaç maçlar kaybettik.Birisi bana Bosna ile kritik bir maça çıkacaksınız.Belkide Dünya kupası grublarına kalıp kalmayacağınız bu maçta belli olacak deseydi.Güler geçerdim.Ama şimdiki durumuzla San Marino'dan çekinir hala geldik... Sağ kanatta alternatif futbolcun yok sen sakat olmayan adami kadrodan çıkarıyorsun.
Fatih Terim İstifa Etmeli.
Fatih hoca milli takımda daha fazla Fenerbahçeliye katlanamıyor galiba. Semih geldi ya limit doldu.
aa oyle demeyin arkadaslar . Fatih Terim egosunu nasil tatmin eder ?
Yildirayi harcadi . Ibrahim Toramani da . Aciyorum milli takima . Adamin aldigi paraya bak 220.000 ytl aylik maasi . Ama milli takimi sahsi cikarlarina gore kullaniyor . En basta tarikatci federasyon degismeli. Bizim futbolculara iki mac icin prim veriyor 300.000 $ adam basi . Bakin bakalim bosna futbol federasyonu , oyuncularina prim vermismi maclari icin ?bizim oyuncularin yurekleri yoksa biz kendimizi ne kadar dovsekte bos. Para icinmi , milli takim formasini terletiyorlar ?
En uzuldugum nokta , Nuri Sahin , Mevlur Erdinc ve Ozer Hurmaci gibi genc yildizlari 2010 da goremiyecek olmam . Bursa sporluyum ama sercani hic begenmiyorum . Mevlut 2 kat daha teknik , kuvvetli ve hizli sercandan . Terim ne olduda Mevlute'de kizdi . Yeter milli takimda Gokhan Zan'i gormek istemiyorum . Son estonya macinda yedigimiz ilk goldeki gibi butun toplari seyreden bir DEFEANS adamini her maca aliyor . Turkiyede baska defansmi yok . Nuri ve ozer almanyayi , Mevlutte Fransayi secseydi keske . Sonra Mesut Almanlari secitiginde kiziyoruz . Mesut , Turk futbolu hakkinda bazi seylerin farkina varmis...
Artık neresinden sallayacağınızı şaşırdınız ha Fatih Terim herkes karşı çıkarken Kazım'ı alıp oynatan adam değil mi? İlk maçta da görev vermiş, ki oynadığı müthiş oyun sonrası bu maçta oynamaması da doğaldı. Kazım oynayınca bu adam niye kadroda, olmayınca Kazım niye yok, el insaf. Sakat olmayan futbolcuya sen sakatsın deyip gönderdi yani? Milli takım doktorları falan yok zaten, muayeneleri de Fatih Terim yapıyor
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
Artık neresinden sallayacağınızı şaşırdınız ha Fatih Terim herkes karşı çıkarken Kazım'ı alıp oynatan adam değil mi? İlk maçta da görev vermiş, ki oynadığı müthiş oyun sonrası bu maçta oynamaması da doğaldı. Kazım oynayınca bu adam niye kadroda, olmayınca Kazım niye yok, el insaf. Sakat olmayan futbolcuya sen sakatsın deyip gönderdi yani? Milli takım doktorları falan yok zaten, muayeneleri de Fatih Terim yapıyor
Benim bildiğim sakat revirde yatar sahada top peşinde koşmaz.Şimdi Terim'i sütten çıkmış ak kaşık ilan ediyorsun.1 2 3 değil bu babam vermiyorya sahaya kimin çıkacağını..
sizin yeriniz antu burada ne işiniz var.kazımı estonya maçında gördük.adam vurdum duymaz kafasına göre hareket ediyor.hocayla aralarında ne geçti bilinmiyor.terbiyesizlik yapmış olabilir çünkü yapacak yapıda.bu adamı bence çok şimarttık.önce terim sonra fb bu adamı şımarttılar.
Benim bildiğim sakat revirde yatar sahada top peşinde koşmaz.Şimdi Terim'i sütten çıkmış ak kaşık ilan ediyorsun.1 2 3 değil bu babam vermiyorya sahaya kimin çıkacağını..
Ya arkadaşım ne sütten çıkmış ak kaşık ilan edeceğim, herkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuz. Milli takım Dünya kupasına katılamazsa, Fatih Hoca da görevinde başarısız olmuştur görevine son verilir. İtirazım yok ki. Sakat olan futbolcu revirde yatar diye bir kural mı var. Her futbolcu sakatlığı böbrek ameliyatı ayarında mı oluyor sanıyorsun. Futbolcu sakattır ama çatır çatır koşar antrenmanını yapar. Ama maç yapmasına doktorlar izin vermeyebilir belli süre. Yani eleştirin başarısızlığı eleştirmek hakkımız. Tamam ama doğru dürüst mantıklı şeyleri eleştirin. Oyuncu sakatsa kadrodan çıkmıştır, doktor raporuna göre karar verilir buna, dingonun ahırı değil ki burası, koca milli takım.
Şu zamana kadar Fatih Terim'in yaptığı en hayırlı iş şu ruhsuzu kadrodan çıkarmasıdır.Herşeyden gelin ama şu adamı oynatmadı diye gelmeyin.
açıln konuya bakın yahu...
Kendi takımında bırakın ilk 11 e ilk 18 e giremezken kazımı alıp her milli maçta banko oynatan Fatih Terim değil başka hocaydı sanırım... Bosnayı yenememizin sebebini kazımın Milli takımdan çıkarılmasında arayan arkadaşlara ağzım bir karış açık olarak bakıyorum... Forumdaki futbol muhabbetinin kalitesinin ne hallerde olduğu gün gibi ortada şu açılan konuyla birlikte....
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
açıln konuya bakın yahu...
Kendi takımında bırakın ilk 11 e ilk 18 e giremezken kazımı alıp her milli maçta banko oynatan Fatih Terim değil başka hocaydı sanırım... Bosnayı yenememizin sebebini kazımın Milli takımdan çıkarılmasında arayan arkadaşlara ağzım bir karış açık olarak bakıyorum... Forumdaki futbol muhabbetinin kalitesinin ne hallerde olduğu gün gibi ortada şu açılan konuyla birlikte....
Yani ne diyim ilk defa katılıyorum sana arkadaş baya bi saçmalamış Estonya maçında sahada gezen Kazım Bosna maçında hiç bişey oynayamazdı zaten
harbiden şaka gibi konu.
Emre de sakatım diye hazırlık maçına gitmedi, lig maçında döktütrdü, o zaman da konu açsaydın ya, hani sakattın sen emre diye
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
harbiden şaka gibi konu.
Emre de sakatım diye hazırlık maçına gitmedi, lig maçında döktütrdü, o zaman da konu açsaydın ya, hani sakattın sen emre diye
emre sakatım demedi hazırlık maçında affını istedi neden havadan bir maç oynayıp sakatlanma riskine girsinki
sağlam oldugu maçı da gördük ama neyse
kazım ın yerine sabri yi tercih ederim....
quote:
Orijinalden alıntı: realitych
quote:
harbiden şaka gibi konu.
emre sakatım demedi hazırlık maçında affını istedi neden havadan bir maç oynayıp sakatlanma riskine girsinki
ya öylemi? diğerleri salakmıda kendi ülkesinin milli takımına gidiyor. onların sakatlanma riski yok mu?
sakatım diye yalan atıp gitmediğini cümle alem biliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: *metin*
ne yalan söyliyim sabriyi çok aradım o maçta. hiç değilse deli dana gibi koşan bir adam görmek için kazımı alırmı diyede baktım kazara iyi oynar maçı çevirir misali
quote:
Orijinalden alıntı: *metin*
Yok artık
ayda 200 bin tl den fazla maaş alıyor ama hak etmiyor kimse söleyemiyor ben diyim tarikat mensunu olmayan oyuncuların sürekli kadroya girmesi zor.. ör: Yıldıray - Toraman - Mevlüt vs ... ve türk olupta kadroya çağılmayıp diğer milli takımda oynayan oyuncular var...
Ne Kazımı ne Sabrisi arkadaşlar. Takımda olması gereken kişi ya Nuriydi yada Mustafaydı. Orta sahada top yapamadık, savunmadan top alıp hücuma taşıyamadık, oyunu kanatlara yönlendiremedik, geriden forvete destek veremedik. Ceyhun bu görevi yapamadı zaten yapacağınıda hiç tahmin etmiyordum. Önder hatalı oynadı tamam onu geçtimde ortasaha çok önemliydi.
quote:
Orijinalden alıntı: realitych
quote:
harbiden şaka gibi konu.