Şimdi Ara

Hani moonwalk işe yarıyordu? (Kıza rezil oldum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler forum da her zaman sınıfa moonwalk yaparak gir falan yazıyordu ben de saçma bulurdum ama bu kadar çok kişi yap diyince inanmaya başladım şimdi ben yaz okulundayım sevdiğim bi kız var geçen michael jackson dinliyordu bu ben de onu etkilemek istemişimdir hep bu sınıftayken içeri moonwalk yaparak girme kararı aldım belki hoşuna gider güler diye zaten 1 kereden bir şey olmazdı bu arada NoFap yapıyorum özgüvenim tavan :) sonra sınıfın kapısını açıp moonwalk ile girdim bu da bana bakıyordu ama moonwalk yapamadım yerler ıslakmış ayağım kaydı yere düşüyordum sonra sıraya çarptım kolumu vurdum dengemi kayıp edip düştüm kız bana bakıp kahkaha attı ve salak mısın diyerek sınıfı terk etti hani moonwalk işe yarıyordu :(

edit: konu csbydi arkadaşlar can sıkıntısından komik bir şey yazayım dedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nükerbüker -- 30 Temmuz 2017; 22:19:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ne gülüyon

• Yapamamışsın ki ise yaramıyor diyorsun Hocam. Moonwalk tekniğine böyle çamur atamazsın Hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smaug

Yapamamışsın ki ise yaramıyor diyorsun Hocam. Moonwalk tekniğine böyle çamur atamazsın Hocam.

Mercan dedenin tekniğiyle yaptım

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Masaya vurmayı unutmuşsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.