Şimdi Ara

hani bi 300 PKK'lı abluka altındaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

olayı yanlış anlamayın beyler benim lafım ne ordumuza ne de hükümetimize

benim lafım bu haberleri yapıp da devamını getirmeyen medyaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1024 -- 24 Haziran 2012; 13:12:13 >

• Kınadık, kendi kendilerine öldüler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

Kınadık, kendi kendilerine öldüler.

kınnnnnnnnnnnn
  • Su an 1000 suriyeli abluka altina alinmis.demin alt yazi gecti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uçak düşürüldü gündem değişti çaktırma
  • Kınadık ve kınamanın şiddetiyle hepsi öldü haberin yok mu senin?
  • uçağı gündemi değiştirmek için düşürmüş bile olabilirler,olmaz diyemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tayyip esed'e telefon açtı kank bizim uçağı düşür de gündem değiştirelim xd dedi esed de ayıksın kank dedi ve düşürdü.
  • tayyip 3000 kaplan gücünde kınamış
  • kaçmışlar. ne diyeceksin ? ben olsam hepsini dıkşın dıkşın klavyemle pert etmiştim mi diyeceksin.
    Orada mücadele veren arazideki kardeşlerimizin hangi şartlarda mücadele verdiğini tahmin edebiliyor musun ?
    Oturduğun yerden hesap soruyor adeta "bak kaçırdılar" diye ordumuzu aşağılama peşinde koşuyorsun.
  • Etrafını sarıp halay çektik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor.Z

kaçmışlar. ne diyeceksin ? ben olsam hepsini dıkşın dıkşın klavyemle pert etmiştim mi diyeceksin.
    Orada mücadele veren arazideki kardeşlerimizin hangi şartlarda mücadele verdiğini tahmin edebiliyor musun ?
    Oturduğun yerden hesap soruyor adeta "bak kaçırdılar" diye ordumuzu aşağılama peşinde koşuyorsun.

böyle bir konuda bile gelip hükümeti savunuyorsun ya başka birşey demiyorum..
    hükümete laf gitmesinde ne olursa olsun
  • Sen hala 300 PKK'lı da mısın. O uçak boşa mı düştü.
    Suriye'ye odaklan. Unut PKK'lıları
  • quote:

kaçmışlar. ne diyeceksin ? ben olsam hepsini dıkşın dıkşın klavyemle pert etmiştim mi diyeceksin.

O kadar helikopter ve uçağı müzede sergilesin diye aldılar değil mi?
  • Bu konuyu açmaya gelmiştim ellerine sağlık sen açmışsın,

%50 durmak yok yola devam.
  • 300 tane terörist çember altında mı
    Cool Story Bro
  • bir kere doğu anadolu bölgesi çok dağlık bir alan kara operasyonu çok zor ve riskli ayrıca hava operasyonu konusunda istihbarat sıkıntısı yaşandığı için boş dağları bombalıyorlar .
  • Siz hic pkk'nin teror eylemlerinin 3 gunden fazla konusuldugunu gordunuz mu? Pkk baskin yapar onlarca mehmetcik sehid olur en fazla 3 gun asilir kesilir ama 3. gun hukumet gundemi oyle bir degistiriki kimse hatirlamaz pkk terorunu ve teror sorununu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

quote:

böyle bir konuda bile gelip hükümeti savunuyorsun ya başka birşey demiyorum..
    hükümete laf gitmesinde ne olursa olsun

Halen işin mantığını kavrayamıyorsunuz, her şeyi siyasete hükümete bağlıyorsunuz. İçinizdeki irin ve nefret bu şartlanmaya yol açmış.
    Bu tür şeyler milli konulardır ama bebeler tabi klavye başından kalkmadığından bilemez.
    Hükümet mi gidip arazide pusu atacak, operasyona çıkacak ?
    İş Türk ordusunun işidir. Ve kolay değildir. Bizlere de her şarttta onlara destek olmak düşer.
    Ben hükümeti sevmiyorum, ordumuzun gücüne güvenmiyorum, her şeyin en iyisini oturduğum yerden ben bilirim, ben sallarım demekle işler yürümüyor.
    Gerçi sizin gibi kendi ordusu başarısız olsun da saat başı aynı konuyu açıp kafa yapayım, mutlu olayım diyenler varken düşmana da gerek yok.

• bu haberle toplumun gazı alındı.
    lütfen bir sonraki saldırıya kadar bekleyiniz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.