Şimdi Ara

Hani apple kullanıcı dostuydu ? Hani kullanımı kolaydı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostlar merhaba, sorunum iPad'e film,müzik,fotoğraf atamama sorunu.. 3 gün önce iPad mini 4 64 GB modeli aldım ve böylece Apple camiasına ilk adımımı atmış bulundum lakin almadan önce araştırdığımda herkes tablet kategorisinde iPad en iyisidir, rakipsizdir Apple şöyle kullanıcı dostudur iOS böyle stabil şöyle kolay işletim sistemidir çok basit işletim sistemidir dediler ve ben de merak ediyordum zaten böylece ilk Apple cihazımı satın aldım lakin Android telefonumda film, müzik, fotoğraf atma işlemini USB kablosu ile PC'ye bağlayıp açılan pencerede sürükleyerek yaptığım işlem iPad'de işkenceye döndü resmen. Buraya konu açmadan önce internette forumlarda baktım kimisi diyor ki X programıyla çok kolay, başka biri gelmiş bilmem ne uygulamasını indir onunla çok kolay diyor, diğeri gelmiş 3 günlük cihaza jailbreak yap ondan sonra çok kolay diyor. Resmen sinirden deliye döndüm yahu Android'de 2 tıklama 1 sürükleme işlemi ile yaptığım şey iPad'de yani iOS'ta bu kadar zor olmamalı. Lütfen bana bu işkencenin bir kısayolunu söyleyi verin dostlar. Hani Apple kullanıcı dostuydu ? Hani Android'den iOS'a geçince "ohh be dünya varmış" diyen Apple kullanıcısı arkadaşlar nerede ? Onları buraya alalım lütfen. Acaba ilk Apple deneyimim olduğu için ben mi beceremiyorum, bilen birisi bu işin basit yolunu anlatsın lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swezentje -- 21 Temmuz 2016; 20:35:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • film atmayı becerememekle stabilitenin ne alakası var onu anlamadım, atacağın medyayı itunes ile atacaksın basit yolu yok zaten basit, apple cihaz kullanacaksan o uygulamayla aranın iyi olması lazım, beğenmediysen cihazı 14 gün içinde iade edebilirsin ipad diye kullanma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekirkara -- 21 Temmuz 2016; 21:14:56 >
  • apple cihazlarında sürükle bırak diye bişey yok belli başlı programlarla yapılıyor ama onlarda sürüm farkı olursa tüm bilgileri siliyor itunes ile atman lazım oda biraz zor alışman lazım en büyük eksisi bu zaten
  • Hocam sana burada cevap verecek kişiler ilk cevap veren kişi gibi kaba ve "beğenmiyorsan kullanma" şeklinde bir kibirle cevap verecektir. Hocam kullanımı kolaydır derken basit bir işletim sistemi olmasından ötürü,bir çok jest sayesinde oluşan kolaylıklar kastediliyor. Video ve resim atmak işkencedir dediğiniz gibi. Basit bir yolu yok. Ben iade etmemenizi tavsiye ederim. Çünkü ekran kalitesi olsun işletim sisteminin şişmemesi olsun uygulama kalitesi olsun iPad diğer tabletlerden öndedir. Tek eksisi resim,müzik ve video atmak için iTunes ile uğraşmak diğeri ise 4:3 ekran boyutu nedeniyle YouTube da dahil hiçbir videoyu tam ekran izleyememek. Eğer bunlar sizin için çekilmez bir durumsa vakti geçmeden iade ermenizi tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suuyurbendeuyurum -- 21 Temmuz 2016; 21:07:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almadan önce araştırmışsın onu göremedin ni hiç bir yerde itunes olmadan bişey yapılmaz apple cihazlarına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Benim dediğime kaba demişsin, özünde gitmiş yine benim dediğimi söylemişsin illaki ipad ismi var diye kullanmasın, forumda millete söz söylemek için bahane arıyorsunuz, tanrı ıslah etsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekirkara -- 21 Temmuz 2016; 21:31:11 >
  • tekirkara T kullanıcısına yanıt
    Sadece sizin söylediğiniz şeylere benzer şeyler söylemedim. Sizin söylediğiniz şeyleri de farklı biçimde söyledim. Üslup farkı,terbiye farkı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Terbiyeyi bozacak hangi sözü sarf ettim, çok şükür ayak üstü kültür dersi verdin bana, biraz kendinize gelin bölümdeki insanları kaçırmak için mi yapıyorsunuz bilmiyorum ama bir bahane bulup illaki çekişeceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekirkara -- 21 Temmuz 2016; 21:42:35 >
  • Ha itunesa sürükleyip bırakmışsın ha dosyaya? Tek sıkıntı itunes olmayan bir pc den bir şey atacağınızda olacaktır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayariniz varsa kolay bence, internetten aninda indirmek icin uygulamalar zaten var. Ha yanindaki arkadasinin ipadinden tabletinden bisi alamazsin o ayri, lakin pc ye baglayip atmaktan bahsettigini saniyorum ki alisik olmadigindan bence sana zor gelmis, 2 tiklamayla hallediyorum ben, sizde alisirsiniz bence

    İpad in diger tabletlere gore avantaji uygulama coklugu, stabilitesi, sarj omru ve ios in basit sade kolay arayuzu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @dexter , @suuyurbendeuyurum ve @gameoverı yorumlarınız için teşekkür ederim bakalım bugün 4.günüm alışırım diye ümit ediyorum :) biraz kurcalayayım iTunes'u.Haa bu arada dostlar iOS 9.3.3 güncelleme bildirimi geldi,sizler geçtiniz mi bu yeni sürüme ? Sıkıntı falan yaşadınız mı iOS 9.3.3 te ?

    @Ezobride hayır görmedim, eğer yorumumu okuduysan ilk apple deneyimim.

    Ve tahmin ettiğim üzere @tekirkara ilk İsheep olarak damladı hemen ve küstahça yorumunu bıraktı.Daha yazdığım yorumu anlamamış ki küstahça yazmış hemen beğenmiyorsan götür, stabilize film falan filan ne alaka demiş.
    Sevgili İsheep hani apple kullanıcı dostu herşeyi basit bir şekilde son kullanıcıya sunan bir firmaya!? Ona ithafen.. Amaaan kime ne anlatıyorum daha yazdığım yorumu bile anlamadan bodoslama girip yazmış olmak için yazmış birisine çene yoruyorum git kenarda yumağınla oyna sevgili tekirciğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swezentje -- 22 Temmuz 2016; 10:22:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Swezentje

    @dexter , @suuyurbendeuyurum ve @gameoverı yorumlarınız için teşekkür ederim bakalım bugün 4.günüm alışırım diye ümit ediyorum :) biraz kurcalayayım iTunes'u.Haa bu arada dostlar iOS 9.3.3 güncelleme bildirimi geldi,sizler geçtiniz mi bu yeni sürüme ? Sıkıntı falan yaşadınız mı iOS 9.3.3 te ?

    @Ezobride hayır görmedim, eğer yorumumu okuduysan ilk apple deneyimim.

    Ve tahmin ettiğim üzere @tekirkara ilk İsheep olarak damladı hemen ve küstahça yorumunu bıraktı.Daha yazdığım yorumu anlamamış ki küstahça yazmış hemen beğenmiyorsan götür, stabilize film falan filan ne alaka demiş.
    Sevgili İsheep hani apple kullanıcı dostu herşeyi basit bir şekilde son kullanıcıya sunan bir firmaya!? Amaaan kime ne anlatıyorum daha yazdığım yorumu bile anlamadan bodoslama girip yazmış olmak için yazmış birisine çene yoruyorum git kenarda yumağınla oyna sevgili tekirciğim

    Hayatında ilk defa Android kullanan da, 4. gününde kolay kolay alışamaz. Aslında sorun araştırmamaktan geçiyor. Nette iphone nasıl kullanılır, itunes nasıl kullanılır, resim nasıl atılır yazdığınızda, videolu açıklamalar bile var. Itunes kullanımı çok kolay bir uygulama. 4-5 tane yapılacak şey var, onları yapınca resim de müzik de gayet kolay atılıyor. Kısaca bir tüyo vereyim, Itunes üzerinde "Manually manage music and videos" Muzik ve videoları elle yönet şeçip uygula yapınca, sürükle bırak ile müzik atılır. Resimler için bilgisayarda hep bir klasör olsun, onun içinde alt klasörlerde olsun resimler. Yeni resim atarken işaretleyip atarsınız. Android gibi değil ancak bulmaca çözmek gerekmiyor.




  • Öncelikle film, müzik, video klip vb. Gibi şeyler tabletteki Apple Music , iTunes film kiralama gibi yerlerden temin edilebiliyor. Bunu. En kolay ve doğal yolu budur. Ha eğer diyorsanız ki ben korsan indirdiğim seyleri izlemek, dinlemek istiyorum, onun icin de bilgisayarınızdaki iTunes'e dosyayı sürükleyip bırakın, cihazınızı eşitleyin. Bitti bu kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swezentje kullanıcısına yanıt
    App Store'dan VLC ya da Infuse uygulamasini yukle. Ikisi de kablosuz dosya paylasimini destekler. Ayni kablosuz agda iken tabletten VLC'yi ac ve bilgisayarindan 192.168.0.101 vb. yerel IP adresi ile uygulamaya baglan. Bu yontemle surukle-birak basitliginde filmleri/dizileri tablete yukler ve izlersin. Iki uygulama da AVI, MOV, MP4, MKV, X264, X265, HVEC vb. formatlari calistirir. Altyazilari da destekler. Bu dosya transferlerini ayni sekilde iTunes uzerinden USB kabloyla da yapabilirsin.

    iOS'de de tablete film yuklemek Android kadar kolaydir. Hatta daha basit ve stabildir. Sen yeter ki arastir, oku, incele, ogren.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürükle-birak ile itunesle ugrasmak istemiyorsaniz ios'da bazi programlara muhtacsinizdir demektir.Mesela Air disk pro ile hersey wifi baglantisiyla ve sürükle birak yöntemiyle telefona yada ipad'e yüklenebiliyor sonra yüklediginiz dosyayi galeriyede kopyalayabiliyorsunuz.Müzik icinde yine wifi ile ezmp3 adli programa mp3'leri gönderip cevrimdisi dinleyebilirsiniz..
  • İtools kullan her işini görür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    Adlinda su sporify ve apple music gibi servislerden sonra ipodu, ipadi ve iphoneu hic pcye baglama ihtiyaci duymadigimi farkettim. Zaten aylik 9 lira, aile hesabi alirsan resmen bedava. İndir istedigin muzikleri dinle istedigin kadar. Kalitesi belli, virus cekme derdin yok, kaybolma veya pcye bir sey olsa muziklerinin silinmesi gibi bir ihtimalin yok.

    Office dosyalari icin ise google drive kullaniyorum, pcden drive ilgili belgeleri atiyorum, senkronizasyonu da tamamliyorum, aninda cep telefonuna geliyor.

    Cikti isi icin ise wifi yazici kullaniyorum. Ofiste de, evde de .

    Bilgisayari sadece ofis dokumalarini olusturmak icin actigimi farkettim. buyuk ekranli ipad alinirsa, hic pcye ihtiyac kalmayacak


    Film icin ise itunes var zaten. Kiralama gayet ucuz. İnternetten viruslu veya kalitesi belirsiz videolar indirmekten iyi.

    Yani itunes yazilimini kullanmak iskence olsa da degisensartlarda o yazilima artik ihtiyac yok diye dusunuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 22 Temmuz 2016; 7:58:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap, işte aradığım yöntem bu.Hemen deneyeceğim tekrar saol hocam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam her ikisi sistemi kullanan birisi olarak söylüyorum. Tablette androidden şaşma. İstediğini indir, izle hiç karışmaz. iOS ise aman aman her halta karışır. Zamanın varsa iade et. TabS al. Cep telefonu için çekilir belki ama pc veya tablet için iOS ürünleri çekilmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEANKingston

    O dediğiniz ayar nerede? Ctrl + V ile yapıyorum ben ama yine de merak ettim.

    Telefon ikonuna basınca, sayfanın orta en altında.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.