Şimdi Ara

Hangisini garajimda tutmalıyım? Is3 - Tiger 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    her seviyeden iyi bir tankı garajimda tutmayı düşünüyorum.
    Fakat sekizinci seviyede iki tank arasında kararsız kaldım, IS 3 ve Tiger 2

Henüz tankları açmadım, IS ve Tiger 1'deyim.

Tecrübelerinize dayanarak bu tanklar hakkında ne söyleyebilirsiniz?

İnternette bulduğum özellikleri tablo yapıp jpg olarak ekliyorum.

Hangisini garajimda tutmalıyım? Is3 - Tiger 2

• ikisinide garajında tut. ama yok illa birini satıcam dersen is3 kalsın garajda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • is3ü tiger2 den daha çok seviyorum lakin tiger2 ile ace tanker aldım ama is3 ile alamadım :)
  • faky F kullanıcısına yanıt
    Is3 kalsın her açıdan tiger2 den daha üstün zırh, dpm, alfa damage, kamuflaj hepsinde IS 3 üstün tiger 2 nin tek avantajı yan zırhı güzel sektiriyor side scraping ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside vardı sinirden ikisinide sattım ıs3 ü topu ve son zamanlarda sektirme özürlülüğü nedeni ile tiger2 yi hem topu ve her daim yanma nedeniyle :) zevk meselesi tabi t10 a devam etme niyetinde isen ona göre seç , ben belki ilerde e100 için tiger2 yi tekrar alırım ama ıs3 hiç yanaşmam sanırım...
  • E75 alacaksan tiger kalsin ama onun disinda her sekilde is3 cok daha iyi bir tank. zaten alman heavylerinin e75 disinda hepsi berbat e100 de buna dahil..

• Tier 9 vk4502 de güzel şehir savaşında tier 10 heavylere değişmem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HANGİ SUV U SEÇMELİYİM?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için herkese teşekkür ederim,

Alman tanklarını isabetli atışları ve hızlı dolum süreleri yüzünden seviyorum, Tiger'in tek sevmediğim yönü taret dönüş hızının çok yavaş oluşu onun dışında çok iyi bir tank, umarım Tiger 2'nin taret dönüş hızıda yavaş değildir.
    IS için birşey söylemem yanlış olur çünkü IS3'e çabuk geçmek istediğim için ikinci topu dışında hiçbir parçasını açmadım. Her rus tankında olduğu gibi güçlü bir topu ve uzun bir dolum süresi var

E75 dokuzuncu seviyeden garajımda tutmak istediğim tek tank o yuzden Tiger 2 yolundan geçicem ama işte tüm parçalarını açıp deneyerekmi geçsem yoksa hızlıca doğru düzgün parça açmadanmı geçsem
    bu çabaya değer mi?

Sanırım önceliği IS3'e vericem, Tiger 2'de ağırdan ağırdan gelir artık.

• faky F kullanıcısına yanıt
    IS 8 iğrenç bir tank yalnız baştan uyarayım tiger 2 ye biraz katlanın e75 i açınca satarsınız IS3 üde ekip savaşları için garajda tutarsınız

• Valla heavy olarak bakarsak en iyileri bence

İs3- e75- is7

İs7 Zaten orta tank gibi son hizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

E75 alacaksan tiger kalsin ama onun disinda her sekilde is3 cok daha iyi bir tank. zaten alman heavylerinin e75 disinda hepsi berbat e100 de buna dahil..

e100 berbat bi tank mı ? bence sen oynamayı bilmiyosun..şu an bende e75 var evet gayet güzel bi tank yükleme süresi dışında..yalnız e100 test serverda oynadım kesinlikle 10 numara bi tank..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chewrim

quote:

E75 alacaksan tiger kalsin ama onun disinda her sekilde is3 cok daha iyi bir tank. zaten alman heavylerinin e75 disinda hepsi berbat e100 de buna dahil..

e100 berbat bi tank mı ? bence sen oynamayı bilmiyosun..şu an bende e75 var evet gayet güzel bi tank yükleme süresi dışında..yalnız e100 test serverda oynadım kesinlikle 10 numara bi tank..

Bana gore tierine gore berbat birader sen kimsinki oynamayi bilmiyorsun diyorsun? bos bos konusma uza test serverinda e100 denemis ahkam kesiyor [sm=

Bu kdr mrk ediyorsan nedenlerinide yazarim merak etme oyunda yeterli tecrubem var sen rahat ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 21 Haziran 2014; 14:56:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bana gore tierine gore berbat birader sen kimsinki oynamayi bilmiyorsun diyorsun? bos bos konusma uza test serverinda e100 denemis ahkam kesiyor [sm=

Bu kdr mrk ediyorsan nedenlerinide yazarim merak etme oyunda yeterli tecrubem var sen rahat ol

sakin ol şampiyon sülalene sövmedik heralde ne bu sinir ? demekki senin oyun tarzına uymayan bir tank.oynamayı bilmiyosun dediysem tüm oyunu kastetmedim.bu tanktan bahsettim.kaldı ki e75 e sahibim e100 le oynanış tarzları üç aşağı beş yukarı aynı.Sadece test server oalyı degil yani.Önceki adam gibi yazdıklarımı oku sonra sinirlen tamam kardeş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chewrim -- 21 Haziran 2014; 17:34:49 >

• sakin ol şampiyon sülalene sövmedik heralde ne bu sinir ? demekki senin oyun tarzına uymayan bir tank.oynamayı bilmiyosun dediysem tüm oyunu kastetmedim.bu tanktan bahsettim.kaldı ki e75 e sahibim e100 le oynanış tarzları üç aşağı beş yukarı aynı.Sadece test server oalyı degil yani.Önce bi adam gibi yazdıklarımı oku sonra sinirlen tamam kardeş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chewrim -- 21 Haziran 2014; 17:36:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faky

Cevaplar için herkese teşekkür ederim,

Alman tanklarını isabetli atışları ve hızlı dolum süreleri yüzünden seviyorum, Tiger'in tek sevmediğim yönü taret dönüş hızının çok yavaş oluşu onun dışında çok iyi bir tank, umarım Tiger 2'nin taret dönüş hızıda yavaş değildir.
    IS için birşey söylemem yanlış olur çünkü IS3'e çabuk geçmek istediğim için ikinci topu dışında hiçbir parçasını açmadım. Her rus tankında olduğu gibi güçlü bir topu ve uzun bir dolum süresi var

E75 dokuzuncu seviyeden garajımda tutmak istediğim tek tank o yuzden Tiger 2 yolundan geçicem ama işte tüm parçalarını açıp deneyerekmi geçsem yoksa hızlıca doğru düzgün parça açmadanmı geçsem
    bu çabaya değer mi?

Sanırım önceliği IS3'e vericem, Tiger 2'de ağırdan ağırdan gelir artık.

Tiger 1 daha çok sniper tankı. Ama tiger 2 bence kafa kafaya is3ü alır. Yükleme süresi full hali ile 9sn düşüyor. Bu demek oluyor ki is-3ten 2sn daha hızlısın. Ayrıca isabet olarak harikadır. İs3 ile uzaktan zor vurursun ama tiger2 tam bir sniperdir. Ayrıca zırhı is3ten iyidir. Gövdeden yemez. Taretten uzak mesafede herkes demelez. Ama is3 gövdeden her türlü yer. Taretten kolayca delinir. Bence tiger2yi tut.

• quote:

sakin ol şampiyon sülalene sövmedik heralde ne bu sinir ? demekki senin oyun tarzına uymayan bir tank.oynamayı bilmiyosun dediysem tüm oyunu kastetmedim.bu tanktan bahsettim.kaldı ki e75 e sahibim e100 le oynanış tarzları üç aşağı beş yukarı aynı.Sadece test server oalyı degil yani.Önce bi adam gibi yazdıklarımı oku sonra sinirlen tamam kardeş..

Test serverinde deneyip ahkam kesmekle olmaz bu işler. E100 ön zırhı nerf yrdi. 150mm olan alt plaka 100mm oldu. Geleni gideni alıyor. Fazla açı verince sekebiliyor ama yandan yiyorsun bu sefer. E75 E100den daha sağlam artık.

• AşıkGenç kullanıcısına yanıt
    Sana bugün çok muhalefet oldum ama ıs3 ün zırhı tiger2 den daha iyi leopard ile oynarken tiger2 ye nişan bile almıyorum önden turretten açılı açısız farketmiyor her yerden yiyor ama ıs3 ün göbeğine nişan almadığım zaman sektiriyor hatta hareketliyken göbeğindende sektiriyor üstüne medium tanklar kadar çevik olması ayrı bir olay kendi tierinin tartışmasız en iyi tankı

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosniel_TR

Sana bugün çok muhalefet oldum ama ıs3 ün zırhı tiger2 den daha iyi leopard ile oynarken tiger2 ye nişan bile almıyorum önden turretten açılı açısız farketmiyor her yerden yiyor ama ıs3 ün göbeğine nişan almadığım zaman sektiriyor hatta hareketliyken göbeğindende sektiriyor üstüne medium tanklar kadar çevik olması ayrı bir olay kendi tierinin tartışmasız en iyi tankı

E100 235mm deliyor. Tiger 2 sektirirken is3 içine alıyor. Ayrıca tiger 2 kafa kafaya is3 alıyor. Çok kişiylr vs attım. Adam tiger2yi taretten delemiyor bana artistlik yapıyordu benim görüşüm tiger2 en iyi tier 8. Nişan hızı isabeti atış sütesinin düşüklüğü ki 2sn az süre değil tier 8 için. Bu da demek olıyor ki is3 yüklerken bir tane daha vurup saklanırsın ki saklanırken o da sana sıkıp sektire ihtimali %80 ikrn benim ondan sektirmem %10. Tiger kullanırken karşıma is3 çıksın tiger çıkmasın derdim. İs3 delmek daha kolay. Ama 110mu is3 mü dersen 110 derim. Zırhı is3ten kat kat daha sağlam
    Ayrıca tiger 2 dakika başı zarar 2.500 iken is3 2300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AşıkGenç -- 27 Haziran 2014; 1:06:07 >

• AşıkGenç kullanıcısına yanıt
    Kafa kafaya tiger2 yi alamayan ıs3 ün aklına ederim yanına geçip sağa sola oynasa bacayı vurmak imkansız zaten

• Aslında bu tamamen oyun tarzına bağlı, şehir içi haritaları ve yakın mesafe savaşları seviyorsan IS-3, uzun mesafe savaş türünü seviyorsan Tiger II. Şehir dışı haritalarda IS-3, düzgün oynayan bir Tiger II'yi göremeden ölebilir ama şehir içinde Tiger II/IS3 kapışmasında herşey oyuncuya bakar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.