Şimdi Ara

Hangisini garajimda tutmalıyım? Is3 - Tiger 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Chosniel_TR

Kafa kafaya tiger2 yi alamayan ıs3 ün aklına ederim yanına geçip sağa sola oynasa bacayı vurmak imkansız zaten

Yanlış bilmiyorsam is3 8.8den sonra nerf yedi. Ön zırhının açısı azaltıldı ve tareti alçaltılıp arka ve yan zırhı süşürüldü. O nerften sonra ön zırhı geleni gideni almaya başladı. İyi bir tiger kullanıcısı her türlü is3ü alır çoğu kişilyse vs attım replaylar var bulabilirsem atarım 10u geçmiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AşıkGenç kullanıcısına yanıt
    abi 2 gün önce aldım tiger 2 yi fulledim ama beklediğimi vermedi dpmsini bufflamışlar yalnız IS3 ün dpmsi daha iyiydi önceden neyse şikayetlerime geleyim ön alt plaka çok zayıf açı vermezsen t6 tanklar affetmiyor delip yakıyor tankı açı vererek anca t6 tankları sektiriyor yan zırh gene 80mm extrem açıyla auto bounce olacak şekilde açı vermezsen 240+ pen deliyor zaten 1-2 kere sektikten sonra takıyorlar goldu turret 185mm ama güzel ön küçücük olduğundan yarım saat nişan alıcam diye beklemediğin sürece mantleye denk gelip sekiyor tepedeki kuledende hasar almıyor nedense anlamadım komutan ölüyor sadece silahı gene fantastik iğne deliğinden vuruyor leopard1 in topunu aratmadı hiç şu tankın yan zırhına bi 20mm buff verseler tadından yenmiyecek bide IS3 ün göbeği önüne geleni alıyor doğruda başka yerden yemiyor tank oraya sıkmak zorundasın tiger 2 istediği kadar açı versin öne adam sıkıp geçiyor mantleden bile yediğim oldu t9-10lardan

edit: bi ara gelde tiger 2 müfreze kuralım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosniel_TR -- 4 Temmuz 2014; 4:22:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosniel_TR

abi 2 gün önce aldım tiger 2 yi fulledim ama beklediğimi vermedi dpmsini bufflamışlar yalnız IS3 ün dpmsi daha iyiydi önceden neyse şikayetlerime geleyim ön alt plaka çok zayıf açı vermezsen t6 tanklar affetmiyor delip yakıyor tankı açı vererek anca t6 tankları sektiriyor yan zırh gene 80mm extrem açıyla auto bounce olacak şekilde açı vermezsen 240+ pen deliyor zaten 1-2 kere sektikten sonra takıyorlar goldu turret 185mm ama güzel ön küçücük olduğundan yarım saat nişan alıcam diye beklemediğin sürece mantleye denk gelip sekiyor tepedeki kuledende hasar almıyor nedense anlamadım komutan ölüyor sadece silahı gene fantastik iğne deliğinden vuruyor leopard1 in topunu aratmadı hiç şu tankın yan zırhına bi 20mm buff verseler tadından yenmiyecek bide IS3 ün göbeği önüne geleni alıyor doğruda başka yerden yemiyor tank oraya sıkmak zorundasın tiger 2 istediği kadar açı versin öne adam sıkıp geçiyor mantleden bile yediğim oldu t9-10lardan

edit: bi ara gelde tiger 2 müfreze kuralım :D

Ön alt zayıftır biraz. Taret konusuna gelince tiger 2 komutan kulesi bufflanmıştı. 8.8de 120mm filan oldu o kule. Uzaktan durunca her tankın mermisinin sapma oranı olduğu için kolay kolay vuramıyorlar taretten manlete geliyor. Ön alt için şey yapabilirsin. Adam attıktan sonra kaç saniye yüklüyosa say eğer alt plakaya nişan almışsa açı verdiğin yere döndür yani açıyı arttır sekebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AşıkGenç kullanıcısına yanıt
    tier 8 lere sökmüyor auto bounceye getirmen lazım altı onun içinde nerdeyse adama tam yan dönmek lazım senin dediğin şeyi 8.8 den önce yapıyorduk alt sağlamdı o zaman makinalı tüfek yuvası zayıf noktaydı alta nişan aldıklarında yanımızı dönüyorduk direk
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.