Şimdi Ara

Hangisi Hayvan ? ( Video +18)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mardin'de boğayı balyozla başına vurarak öldürdü.

Kızıltepe'de gözlerini bağladığı boğanın başına defalarca balyozla vurup, öldüren M.Y. ile 3 şüpheli gözaltına alındı.

Harekete geçen polis, görüntülerin kırsal Hocaköy Mahallesi'nde çekildiğini tespit etti.

Jandarma ile ortak çalışma başlatan ekipler, kasaplık yaptığı belirlenen M.Y. ile 3 kişiyi gözaltına aldı.

"Sersemletip hemen kes"

DHA'nın haberine göre; şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürerken, görüntüde çekim yapan kişinin Kürtçe konuşarak, M.Y.’yi yönlendirip, hayvanın sersemleştiğini, kendine gelmeden hemen başını kesmesi gerektiğini söylediği duyuldu.

Video Linkte.

Alıntı

metni:
    Mardin'de boğayı balyozla başına vurarak öldürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35359C425 -- 28 Kasım 2022; 14:1:31 >

• Hayvan zaten kurbandir, usulune gor kes afiyetle ye ama hayvana iskence etmek cok buyuk gunahtir ! Benim bildigim dogulular ozellikle mardinliler islam konusunda cok hassas, dinlerine bagli insanlar boyle bir sey olmasina bir daha izin vermezler diye dusunuyorum

• Fotoğraf ve başlık bile yetti. Videoya tıklamak istemedim. Bu ne abi peşpeşe hayvan vahşeti haberleri. Konya mevzusu baş gösterdi şimdi de bu. Bu orman çocuğunun kasaplığından mahrum kalacaksa insanlar, varsın olmasın. Kısasa kısas yapılsın. Bu insan müsveddesinin de gözlerini bağlayıp kafasına balyozla vura vura öldürsünler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sahıs bulunup en agır sekilde cezalandırılmalı. Hayvan kesimini yetkili, modern donanımlı mezbshalar yurutmeli. Yararlandığımız canlılara en azından iyi muamele borçluyuz diye düşünüyorum...

Umarım gelecekte yapay et üretimi ilerle ve bizde bir daha hiç hayvan kesmek zorunda kalmayız.

• X_S!nS! kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    dinlerine bagli insanlar boyle bir sey olmasina bir daha izin vermezler diye dusunuyorum

izin vermezler de naparlar milletin ahırında mı beklerler...Hiç çalmadım. Günah olduğu için değil, karaktersizlik olduğu için. Muhtaçlara yardım ettim, sevap olduğu için değil, insan olduğum için. Hiç rüşvet almadım. Haram olduğu için değil, etik olmadığı için.”

insan olmak için, önce vicdanımız olmalı.

• Bu adamı atacaksın içeri, bir daha da cikarmayacaksin.

Gerçi kurbanda da benzer senaryolar oluyor. Bıçak kullanmayı bilmeyen ya da kör bıçakla hayvanı kesmeye çalışan dolu. Doğru düzgün tutamayip kesim işlemi uzuyor falan. Gözlerini bağlamadan kesmeye kalkisanlar var.

Bu görüntü elbet daha kötü ama bu saydığım olayların da bundan geri kalır yanı yok. Sözde hayvansever milletiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Eskiden beri böyleydi.Sadece eskiden internet ve sosyal medya olmadığı için insanlar yaşanılan bu tür vahşet olaylarından haberi olmuyordu.Ama şimdi internet her eve girdiği için ve herkesin cebinde telefon olmasından dolayı bu tür olayları görebiliyoruz.Mesela bu vahşeti yapanların elinde telefon olmasaydı ya da videoyu internete yüklemeselerdi yaşanılanlardan haberimiz olmayacaktı.Şuan bile kim bilir neler neler oluyordur da haberimiz yoktur.

Bu tür videoları gördükçe aklıma hep şu animasyon gelir;

Hangisi Hayvan ? ( Video +18)AkSoft Yazılımyoutube
    İnsanoğlu hayat çizgisinde çevresine ne de çok zarar veriyor..
    https://www.youtube.com/watch?v=vpc-RwXwtH8&ab_channel=AkSoftYaz%C4%B1l%C4%B1m

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesimde hayvanın strese girmemesi etin gevrekliğini olumlu yönde etkiliyor bu yüzden bazı ülkelerde çekiçle bayıltıp kesim yöntemi kullanılıyor ama bu bildiğin balyoz.

Kendilerince uyarlamaya çalışmışlar gibi ama ellerine yüzlerine bulaştırmışlar.

Çekiç yerine hava tabancası da kullanılan yerler var.

Bunzl Processor Divisionyoutube
    Jarvis USSS-1 Penetrating Pneumatic Stunner — Bunzl Processor Division/Koch Supplies
    https://www.youtube.com/watch?v=zvygnm0R654&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 28 Kasım 2022; 16:14:57 >

• Bunları Hinduların önüne atacaksın onlar cezalarını verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 28 Kasım 2022; 16:22:13 >
  • fractal design kullanıcısına yanıt

https://m.imdb.com/title/tt1278469//

Temple Grandin filmini aklıma getirdi.

• Ya sabır

• Eskiden bilen bilir bı tartışma vardı kurban bayramlarında . Hayvan acı hissetmesin diye kafasından bı metal mermi ile beyin ölümü gerceklestirilip öyle kesilsin diyince bu gibi tipler olmaZzzzzzz dinimizde yeri yok hayvan mundar olur diye ortalığı ayağa kaldirmislardi demekki kendileri bu yöntemi bulmuş ve kesin dinimize uygundur ????

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

Öyle tabi. Şu an bile kameralara yansımayan neler vardır neler. Aslında yine eskiden medyaya bir şekilde yansıyan işkence haberleri oluyordu. Ama şu an daha kolay. Bazıları o kadar çok ruh hastası ve yaptığını o ladar çok matah bir şey sanıyor ki bunları paylaşmaktan bile çekinmiyor, bilakis gurur duyuyor. Neyse kısasa kısas en iyi empati yoksunluğu gidericidir. Kafasına inecek olan balyoz darbeleriyle o boğanın ölürken neler hissettiğini öğrenip anlayabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.