Şimdi Ara

Hangisi Efsane ? (Lampard - Gerrard)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yav Gerrard gibi takımını baltalayan bir loser ile Chelsea taşıyan Lampard'ın bir arada anılması nedir? Bu nasıl bir terbiyesizliktir? Lampard olsam ekrana tükürürdüm benim gibi bir efsane ile gelmiş geçmiş en büyük loser nasıl karşılaştırılır diye.
  • Lampard, Gerrard'ı sokakta görse imza ister.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerrard bi tik daha önde gibime geliyor,zaten liverpool daha efsane bir takim .

• Ben Lampard olsam bu karşılaştırmayı yapana hakaret davası açardım.
  • Gerrard.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence efsane olmak için o külüpte özdeşleşmişsen o külüpte bırakacaksın 35 yaşında başka kulupte 1 2 yıl oynadıktan sonra bırakıyosan efsane sayılmassın bana göre liverpoolu desteklerim avrupada gerard ın takımdan ayrılmasına çok kızdım şahsen ya bekleyecekti br gidicekti yada bırakacaktı futbolu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cristiano Ronaldo köse mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Hangisi Efsane ? (Lampard - Gerrard)
  • Gerrard ne la çöp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerrarda çöp diyen futbol takip etmeye 2 senedir başladı heralde?

• drogba
  • İkiside donemin efsane ingiliz orta sahalari ama gerrard 0,5 tik daha onde ne kadar loser olursa olsun totti de loser ona bakilirsa ama adam dunya futbol tarihinin gelmis gecmis en iyi efsanelerinden biri

• quote:

Orijinalden alıntı: Virgil van Dijk

Yav Gerrard gibi takımını baltalayan bir loser ile Chelsea taşıyan Lampard'ın bir arada anılması nedir? Bu nasıl bir terbiyesizliktir? Lampard olsam ekrana tükürürdüm benim gibi bir efsane ile gelmiş geçmiş en büyük loser nasıl karşılaştırılır diye.

Bunu yazmaya gelmiştim.

• tabikide lampard sorumu bu gerrard mazlumdur yetersizin tekidir.Lampard liderdir karizmadır yetenektir ya hiç bir şey yapamıyorsanız vikiden okuyun kariyerlerini ordan bari karar verin lampard ezer geçer gerard lampardın yedeği olur anca

Eğer efsane arıyorsanız dünyanın gelmiş geçmiş en efsane takım oyuncusu lider karizma yakışıklılık hırs özgüven = Maldini

Maldinimi Puyolmu ? desen belki tartışılır da bu konu tartışılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 22 Nisan 2016; 4:09:59 >
  • ikiside efsanedir ama Lampard , Gerrard'ı 2 side bi Totti değil o ayrı konu.
  • ikiside efsanedir ama lampard çok daha iyi futbolcudur.
  • Lampard tabiki.. Kıyaslamak bile doğru değil.

• Gerrard

• Gerrard büyük oyuncuydu ancak her zaman efsane olarak liverpool'a baglılıgı futbolculugunun önüne gecti,tıpkı beckham'ın yakısıklılıgının futbolculugunun önüne gecmesi gibi..Gerrard benim icín büyük oyuncu ama ben lampard'ı basardıklarından,orta saha olarak yaptıgı skor katkılarından dolayı daha önde görüyorum,genel olarak bakarsak scholes ikisini de tokatlar ama o bambaska bír konu :)

• Lampard akar.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.