Şimdi Ara

Hangisi Daha İyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu mu iyi yoksa

MSI GX70 3CC-275TR Destroyer

bu mu iyi? 17" olması ve USB portları benim için pek bir şey çağrıştırmıyor ancak donanımsal olarak hangisi daha iyi? Donanımsal olarak arada çok büyük bir fark var mı veya ne kadar fark var? AMD'den pek anlamam. Zannedersem ikisi de neredeyse aynı ancak 1. bence daha iyi çünkü mouse ve çanta hediye ediyorlar

Bu arada

Ekran kartında:
    AMD mi önerirsiniz yoksa NVIDIA mı? Neden?

İşlemcide:
    AMD mi önerirsiniz yoksa INTEL mi? Neden?

Şimdiden teşekkürler.

• Bu iki üründe işlemci olarak Nvidia olan Amd olandan yaklaşık %25 daha iyi, ekran kartı olarak da Amd olan Nvidia olandan yaklaşık %40 daha iyi, buna göre kendi kullanım amacını belirle, hangisine daha çok ihtiyacın olduğuna karar ver ona göre seç.
  • Gx70 de i3 e esdeger islemci vardir ama yaninda gtx870 e bedel bir ekran karti var. Belkide 880 dir. Oyun oynatir oyun konusunda sikinti yok ama ogrenci isen veya video ceken biri isen render islemleri cok uzun surecektir.

Oyun için ise gx70
    Islemci odakli isler icinse ge60

Ben 3.500 e hem intel i7 hemde gtx870m li modeller biliyorum monster ve victor uretiyor bir bak derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafik farklarını oynamak istediginiz oyun yada genel olarak aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.
    http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

AMD tarafında sürücü problemleri yada oyunlarla ilgili optimizasyon problemleri olabiliyor. Bu noktada nVIDIA daha öne çıkıyor, özellikle de Mobil GPU olarak ama belirttiğiniz markada en son GPU var ancak bu kombinasyonun ( AMD işlemci ile )Battlefied 4ü Ultra 30fps ayarlarında oynattığı belirtilmiş (üretici tarafından) bu da GTX 860M ile GTX 870M arası bir yere denk gelecektir. Fiyat performans noktasında bence iyi bir yerde, alternatif olarak i7 ve 870M ikilisi düsünülebilir.

• Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sanırsam benim için Nvidia olan daha iyi ancak grafik olarak cidden söylediğiniz kadar fark var mı? 850M ile 880M arasında aşırı denebilecek kadar fark olduğunu sanmıyorum şahsen.

Ha bir de Monster demişsiniz, başta Abra v1.1 almayı düşünüyordum ancak MSI çok daha iyi geldi gözüme. Neden derseniz Monster oyuncu hissi uyandırmıyor ancak MSI'da bu duygu var. Ayrıca bu özellikleri bu fiyata Monster Notebook'da bulmak biraz zor. O yüzden benim bütçeme göre MSI almak daha iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekibilgin

Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sanırsam benim için Nvidia olan daha iyi ancak grafik olarak cidden söylediğiniz kadar fark var mı? 850M ile 880M arasında aşırı denebilecek kadar fark olduğunu sanmıyorum şahsen.

Ha bir de Monster demişsiniz, başta Abra v1.1 almayı düşünüyordum ancak MSI çok daha iyi geldi gözüme. Neden derseniz Monster oyuncu hissi uyandırmıyor ancak MSI'da bu duygu var. Ayrıca bu özellikleri bu fiyata Monster Notebook'da bulmak biraz zor. O yüzden benim bütçeme göre MSI almak daha iyi oluyor.

870 ile 880 arasinda bile 1000 liralik fiyat farki varken 850 880 yaninda hic kalir :D

Monster abra serisini demiyorum zaten tulpar serisi gtx870 ve i7 4700mq ile geliyor 3600 tl. Msi ge60 kadar neredeyse ve ekran karti cok daha iyi :) tabi karar sizin ama ben tulpar serilerine bakin derim. Ayrica victor da barebone kasa uretiyor ondada 3500 e ayni makine var kasasi bana guzel geldi abralara gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yalnız gösterdiğiniz ge60 2pc nin ederi en fazla 3000 tl dir o yüzden acele etmeyin derim (bluray olduğunu görmemişim bence hala fazla tabi)
    ge60 2pe ler piyasaya girdiğinde fiyatları hep düşücektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.WhıTe -- 31 Temmuz 2014; 15:17:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sokakta daha iyi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Size verdigim linkte açılacak sayfada istediğiniz grafik işlemcileri kutucuklardan işaretleyerek restrict ederseniz (yukarıda bir buton var) Her oyun için istediginiz grafik işlemcinin performansını inceleyebilirsiniz. GTX 850M sizi Ultra ya dokunduracaktır ama 880M Ultra da rahat performans sağlar tabii (her oyun için garanti verilemez)

http://www.notebookchec...phic-Cards.13849.0.html

GTX 880 in güç tüketimi ve ısınması daha yüksek olacağı için 880M kullanan kasalar kalın olacaktır ve tabii daha donanımlı örneğin çift fan ve seramik kaplama, 4 bellek slotu, 2 SSD, 2 HDD (ODD ile 3ncü disk vs.bir de grafik kartı MXM kart olabilir yani değiştirilebilir.
    GTX 870M de seçilip sonra 880M ile değiştirilebilir bu platformlarda ama MXM ekran kartı maliyeti yüksek olabilir 700-800$ civarı tahminim.

Hangisi Daha İyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Gaming Machine -- 31 Temmuz 2014; 16:29:59 >

• Gx serisinden uzak dur derim. Bende çok araştırdım fakat işlemcisi çok sakat diyorlar. O bilgisayarın oyun performansını araştırırsan zaten 860mli bir notebook kadar anca performans veriyor. Çünkü işlemcisi darboğaz yapıyor. İşlemcinin kötü olması ekran kartının kötü olmasından daha beterdir.

Ayrıca 3600 tl 850m li notebook için çok pahalı. 3700 e apache pro satılıyordu. Şuan stokta yok ama beklemeni tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.