Bildirim
Hangisi alınmalı çok acil?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aç gözlü samsung ve lg almanı tavsiye etmem nasıl olsa satıyoruz ayağıyla bi servis ağı olduğu sürece müşterileri hiç önemsemiyorlar phlipsin servisini bilmiyorum onu bi araştırabilirsen phlips yada panasonıc arasında seçim yapmanı tavsiye ederim -
-
Ya tv almak o kadar kolay is değildir sen internetten bir bak bakalım araştır karşılaştırma sitelerini kullan ondan sonra deki ben bunları beğendim hangisi diye sor yok diyorsan al o zaman vatanbilgisayar dan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2500 altı tvler bunlar
50 st50
47 6877
46 5507
47 et50
47 et5
bence iyi tvler bunlar philips ve panasonic internet için iyi değil ama görüntü iyidir...
plazma oyun için iyidir... diğer yönleriyle de ledlere bin basar ... tercih meselesi ....
samsung parlak ekran lg mat ekran yapay görünüm...tercih etmem
samsung es7000-es8000 altı tv alma bence
lg bakacaksan 640s yada 660s al ...
lg ve samsung tek avantajı internet ....
servis hepsi rezil lg ve samsung başı çekiyor ....
led tvler çok sorunlu önemli olan benim için görüntüdür....
ne amaçlı kullanacaksın bu çok önemli ......... -
bence ES5500' ü alma
Vatanda bugün 42LM760S 1999 alternatif olabilir belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrigulle06 -- 30 Mart 2013; 21:11:30 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X