Bildirim
hangisi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben 2 sini de önermem lumia 925 bulabilirseniz o fiyata çok iyi fotoğraf çekersiniz olmadı 800 tl ye xperia sp işinizi görür( ön kamerası çok kötü arka kamerası iyidir ) _____________________________ -
windows phone işletim sistemini kullanamıyorum (belkide androide alıştığım içindir),xperia ise biraz deneme şansım oldu pek ısınamadım tasarımı felan iyi değil bence.
biraz önce bakarken lg g pro lite gördüm o nasıl sizce?_____________________________ -
Alabilecegin ve seni uzun yillar goturecek hem foto hem performans olarak xperia Z paralel italat sifir 1049 TL ye mevcut olmadi disbritor temiz 850-900e ikinci el alabilirsin olmadi LG G2 al hem.pil hem oerformans hemde kamera nin keyfini cikar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ikinci el xperia z baktım gayet iyi görünüyo bunu alırım büyük ihtimalle öneriler için teşekkür ederim _____________________________ -
0 olarak sp,2.elde Z pisman etmez.Diger yandan 2.elde G2 de bakilmali.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ikisinden de uzak dur! _____________________________ -
lg g2 mini al
teknosada 1000 TL gibi birşeydi._____________________________ -
Xperia sp
Ama bütçen zr ye çıkabilirse zr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Geçen dünyaya indik, adamın biri bir şey uzattı. Bi çektik baba,kafa jupiter. Xiaomi Mi5 Citroën C5 -
Paralel İthalat g2 veya z al hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
İkisindende uzak dur başını ağrıtırlar.Lg G2 al kafan rahat. _____________________________ -
paralel ithalat nedir? kusura bakma biraz cahilim :) _____________________________ -
Firma ithal ediyor ve garqntisini kendisi karsiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
2.el G2 _____________________________
"BÖCÜK ø''
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt