Şimdi Ara

Hangi tuvaleti tercih ediyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi tuvaleti tercih ediyorsunuz

(En Son Oy Tarihi: 6.10.2009)
Giriş
  • Umumi tuvaletlerde hangisini tercih edersiniz... Neden
    Alafranga (klozetli)
    Alaturka (Normal taşlı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 30 Eylül 2005, 12:00:30 >

• alaturkadan şaşma insan kendini rahat hissedio hem neyin çıktığınıda görüyo =)
  • sıçarkene alaturka
    işerkene farketmez çok sıkışınca
    ama favorim alaturka
  • Hey büyük Allahım !!!
  • Abi bu ne yaaaaaaaa yapacak anket mi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: morcin

sıçarkene alaturka
    işerkene farketmez çok sıkışınca
    ama favorim alaturka

/>
  • ben genelde oturaka yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadirgurece -- 30 Eylül 2005, 15:07:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi kızı tercih edersiniz?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O AN ONUMU DÜŞÜNCEM
    BE DELİK OLSUNDA
    YADA
    AĞAÇ ARALIKLARI
  • böyle konu başlığıda ilk defa gördümAma klozetli tuvaletler doktorlar tarafından tavsiye edilmemektedir haberiniz olsun.Ayrıca erkeklere boxer donlarda zararlı çünkü testis damarlarını genişletiyor ve ameliyat olmak zorunda kalıyorsunuz.Haberiniz olsun
  • Tabiki alaturka.Temas yok, problem yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenkurt

böyle konu başlığıda ilk defa gördümAma klozetli tuvaletler doktorlar tarafından tavsiye edilmemektedir haberiniz olsun.Ayrıca erkeklere boxer donlarda zararlı çünkü testis damarlarını genişletiyor ve ameliyat olmak zorunda kalıyorsunuz.Haberiniz olsun

hocam sen ciddi misin o zaman acilen slipe geçmem lazım

acil kaynak ver bana yada link
  • En iyisi oturak kardeş

• quote:

Orjinalden alıntı: Chemist_EA

Abi bu ne yaaaaaaaa yapacak anket mi yok

anketin öyle böylesi mi olur kardeş illa hep iyi yada güzel şeylerin mi anketi olacak
    hitler aralarında neyle insan kesmekten hoşlanırsınız diye bir anket yapmış olabilirler
    a: bicakla
    b: satirla
    c: fil dişiyle
    vs..

iğrenctir ama ankettir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fulmonty

quote:

böyle konu başlığıda ilk defa gördümAma klozetli tuvaletler doktorlar tarafından tavsiye edilmemektedir haberiniz olsun.Ayrıca erkeklere boxer donlarda zararlı çünkü testis damarlarını genişletiyor ve ameliyat olmak zorunda kalıyorsunuz.Haberiniz olsun

link olarak kendimi versem olurmu yawben bu ameliyatı oldum.Sonrada doktor bana aynen şu cümleyi kurdu:ben bile slip giyiyorum size ne oluyorda boxer giyiyorsunuz?dedi ve artık giyemiyorum çünkü yasak.Ayrıca slip acayip rahat harbiden

• Walla ben sadece ewimde yurdumda birde 2 gün kaldığım otelde yaparım

Küçük için için bir ayıracım yok nereye isabet ederse
  • şey her soru kaç puan?

allam ya sınav yapıyo sanki
  • sen hiç cok sıkısmadin galibaaa o zaman tercih falan kalmiyoo nere bulsan oraya
  • .ıçasım geldi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fulmonty

quote:

link olarak kendimi versem olurmu yawben bu ameliyatı oldum.Sonrada doktor bana aynen şu cümleyi kurdu:ben bile slip giyiyorum size ne oluyorda boxer giyiyorsunuz?dedi ve artık giyemiyorum çünkü yasak.Ayrıca slip acayip rahat harbiden

Bu olayı salt olarak boxer a bağlamak bence yanlış. Testiste damar genişlemesinin nedenleri arasında bağ yeri dar ve sıkı pantolonlar (özellikle dar kotlar) giymek, uzun süre ağır yük taşımak (kasık fıtığıyla beraber) veya malum bölgeye dışarıdan yapılan fiziki darbeler (özellikle futbol maçlarında) gelmekte. Ancak boxer ın bu tarz bir durumu yol açacağını ilk defa duyuyorum. Neden olmaz diyemiyorum. Ancak boxer benzeri paçalı donların senelerce babalarımız, dedelerimiz tarafından giyilip bu tarz problemlere fazla rastlanmaması düşündürücü.

• duruma bağlı çok sıkışırsam çayıra bile salarım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.