arkadaşlar bir çok makale/konu okudum ve %100 bitkisel yağ ile akvaryum içinde soğutma yapılabiliyor ..... peki %100 pirinç yağı ile olurmu veya saf suya antifriz eklenirse (oranını bilmiyorum) olurmu?
saf su ile sölediğin olay imkansız.mineral yağ ile yapılan sistemler var.Fakat bunlardada sorun çıkabiliyor,artı zaten donanım sökmek çıkartmak ayrı bir ölüm.
siz sisteminizde sıvı olarak ne kulanıyorsunuz?
Ben akvaryum tipi sıvı soğutma kullanmıyorum.Senin bahsettiğini bir ara denemiştik p4 makinada.Biraz hüstan oldu ama Sıvı soğutmadaki sıvımı soruyorsan Ek nun UV blue sunu kullanıorum
Ben akvaryum tipi sıvı soğutma kullanmıyorum.Senin bahsettiğini bir ara denemiştik p4 makinada.Biraz hüstan oldu ama Sıvı soğutmadaki sıvımı soruyorsan Ek nun UV blue sunu kullanıorum
bende akvaryum içinde yapmayı düşünmüyorum zaten sıvı soğutma sistemim pazartesi elimde olacak ancak yurt dışından sıvı malzemeler havaalanında sorun olduğundan sıvıyı burdan alacaktım ancak hazır sıvı olarak şeffaf renkte bulamadım...alternatif olarak ne kulanabilirim diye bakıyorum.....
Firebal da var die biliorum.Ek nın renksiz sıvısı ayrıca ard-ist dede sor istersen forumdan. Ama kesinlikle yağ kullnama loop da. 1 pompa sorun çıkarabilir. 2 blockların veya rad ın ince kısımlarında tıkanma ve sorun a yol açabilir. mayhem in koyu kıvamlı sıvısında bile sorun yaşayanlar varki senin söeldiğin yağ ın yoğunluğu çok fazla.Saf su konusundada bence hiç girişme korozyon vs. sıkıntısı oluyor.6. aydan itibaren sıvı blocklara zarar vermeye başlıyor.
cevapların için çok sağol dostum....firebalda renksiz kalmamış sanalmarketimde buldum siparişide geçtim.... şimdi çok merak ettiğim ayrıca sipariş verdiğim Primochill PC Ice Dye Bomb - Blood Red renklendirici nasıl duracak...
Hemen karıştırmamanı öneririm.Bende aynısının uv blue sunu kullanmıştım.Sen red yapıcaksan aslında önceden karıştırılmışlardan alsaydın çok iyiy ederdin. Çünki mayhem dışındaki dye lar cidden çok vasat(özellikle primochill inkiler) ben promochill i sistemden çıkartmak için 10 litreden fazla su kullandım.
quote:
Orijinalden alıntı: black.rain
Hemen karıştırmamanı öneririm.Bende aynısının uv blue sunu kullanmıştım.Sen red yapıcaksan aslında önceden karıştırılmışlardan alsaydın çok iyiy ederdin. Çünki mayhem dışındaki dye lar cidden çok vasat(özellikle primochill inkiler) ben promochill i sistemden çıkartmak için 10 litreden fazla su kullandım.
10 litreden fazla su derken ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme