Şimdi Ara

Hangi siteye güvenip toplama sistem sipariş edeceğim sorunsalı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda çok kez konusuna denk geldiğim şu veya bu firmadan uzak durun sipariş vermeyin mesajları açıkcası kafamı karıştırdı.Şu an incehesap ve itopya sitelerinin kafamda üstünü çizmiş bulunmaktayım.Ancak şikayetvar dan araştırdıgım kadarıyla durumu en parlak firma teknobiyotik gibi duruyor.Forumda şu anda çoğu kişi sistem toplama konusunda yardım talep ediyor bunlardan biride benim.Ancak sipariş kısmı ve sistemin bize sağlam ulaşması konusu büyük önem arz ediyor.Bu konuda görüşleriniz ne ?

• Eksen
    Inventus
    Hepsi Burada
    MediaMarkt
    NetSipariş
    Nova
    Sanal Marketim
    Sinerji
    Teknobiyotik
    Teknosa
    Vatan

gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin
  • Münebbih kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • Nerede oturuyorsunuz?İst. da iseniz teknobiyotik ten alabilirsiniz.Cogu urun kendi distributoru oldugu urunler Asrock,Adata,Silverstone,Aerocool,Galax kendi dist. urunler Dark kendi markası, deposu buyuk ve bildigim kadarıyla isterseniz gidip Tuzla daki deposundan urunleri alma imkanınız da mevcut...

Hepsiburada da kendi sattıgı urunlerde her urun yok ve fiyatı daha pahalı , Teknobiyotik ise cogunun distributoru oldugu icin hem elinde urun var hem de cok daha rekabetci fiyattan verebiliyor.urunu sabah odemesini yaparsanız tel. da rica ettiginizde de kargosunu cıkıyorlar.
  • huso kullanıcısına yanıt
    Hocam Zonguldak/Kdz.Ereğli de oturuyorum.Şu an sinerji de karar kıldım ama hala emin değilim.Fiyatlar açıkcası bu sitede bütçeme uygun ama şu da var her site hakkında mutlaka şikayet var napsam bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaterialEngineerr

Hocam Zonguldak/Kdz.Ereğli de oturuyorum.Şu an sinerji de karar kıldım ama hala emin değilim.Fiyatlar açıkcası bu sitede bütçeme uygun ama şu da var her site hakkında mutlaka şikayet var napsam bilemedim.
    Nereden alırsanız alın ama bence biran once alın.Dun 1400 kusur olan Viewsonic monitorde bugun 1590 yazıyor Hepsiburada

Bir de su var nereden alırsanız alın Hazır Sistem alacaksanız bekleyecekseniz min. 1 hafta ile 1 ay arasında bekleyeceksiniz.Sabrınız varsa ve alacagınız hazır Sistem tamamen icinize siniyorsa problem yok.Ama hem bekle hem dandik anakart kasa power lı bir sistem alıp beklemek de sizin tercihiniz...

Ben sipiaris veriyor olsam ararım X yeri bana bugun parcaları cıkıyorsanız odeme yapıcam derim.Aynı gun kargom cıkar ertesi gun kargomu alırım 1 saatte kasamı kurarım.Bilmiyoram da bilen bir arkadas mutlaka vardır.Bir yemek ısmarlar ona kurdururum.

Ben degil 1 hafta 1 gun bekleyemem valla...

• Bütçeniz ne kadar? Monitör dahil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam son yaptığım sistem şu mesela ama anakarttan 100 lira daha tasarruf edip
    www.sinerji.gen.tr
    MSI B450M-A PRO MAX 3466mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
    https://www.sinerji.gen.tr/msi-b450m-a-pro-max-3466mhzoc-m2-am4-matx-anakart-pmu419285
    bu anakartı almak istiyorum.Ama slot farkı ortada tabiki bu konuda kararsızım.Sistem şöyle:
    Hangi siteye güvenip toplama sistem sipariş edeceğim sorunsalı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialEngineerr -- 6 Mayıs 2020; 13:8:22 >

• Hocam tercih sizin de sectiginiz Ram 700Tl, Gskill 3600 CL19 Ram 705 TL neden 3000MHZ alıyorsunuz?
    Ayrıca O kasaya guvenip o parcaları emanet edebilecek misiniz?
  • huso kullanıcısına yanıt
    www.sinerji.gen.tr
    Aerocool Rift 600W 80+ RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
    https://www.sinerji.gen.tr/aerocool-rift-600w-80-rgb-usb-30-atx-mid-tower-kasa-pmu417413

www.sinerji.gen.tr
    Corsair Carbide Series SPEC-05 550W 80+ Kırmızı Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
    https://www.sinerji.gen.tr/corsair-carbide-series-spec-05-550w-80-kirmizi-led-fan-usb-30-atx-mid-tower-kasa-pmu418654

Bu kasalara ne diyorsunuz hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialEngineerr -- 6 Mayıs 2020; 13:51:11 >

• Farklı yerlerden tek tek alınınca daha ucuza gelebilir. Örnek ram

Tek bir yerden montajlanmış hazır şekilde alacaksınız sanırım.

• Aynı sorunu bende yaşadığım için almaktan vazgeçtim hangi siteye baksam şikayet var.vatandan alacaktım oradaki kasalar kötü dediler fiyatlar arttı da arttı bu arada.risk alıp beklemeyi tercih ediyorum en kötü 3 ay sonra bin lira daha pahalıya sistem sahibi olacağım, belki de dolar düşer daha ucuza alırım uzak bir ihtimal olsa bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semamca_07 S kullanıcısına yanıt
    Hocam itopya dan alışveriş yapacağım.Arkadaşımla konuştum sistemi buradan toplamış ve herhangi bir sorun yaşamadığını söyledi.İtopyadan daha önce alışverişim oldu bir sıkıntı görmedim.Her firma hakkında şikayet var.Ben fikrimi değiştirdim itopyaya güveniyorum ve buradan sipariş geçeceğim.Gecikmeli bile olsa elime sağlam ulaşsın yeter bana.Şikayetler genelde geç ulaşması yönünde ama bu zor günlerde bunu anlayışla karşılamak lazım.Sizede öneririm.
  • Bende bir şansımı deneyeyim o zaman inşallah bir sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde ucuz ise ve güvenilir ise ordan al, ben genelde mediamarkt,hepsiburada,vatanbilgisayar üzerinden alıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben Game Garaj'ı tercih ettim, forumda diğer siteler hakkında bu kadar karalama varken ister istemez tereddütlü vermiştim siparişi ama acayip yanılttılar. Hediye olduğunu da belirtmiştim, sağolsunlar aynı gün kargolandı, paketlenmesi, parçaların eksik ya da değişik olması vs vs gibi bir durum da olmadı. İlerleyen günlerde bir sıkıntı çıkmadığı sürece ellerine sağlık.
  • askala A kullanıcısına yanıt
    Hocam gamegarajın kasa konusunda kafam karışık açıkcası.Kendi markaları bir kasa ve psu su 500w arttırma alternatifimde yok.
  • Kendi görüşüm Inventusa güvenmeniz yönünde. İlgili, bilgili ve dürüstler.
  • Inventus'a kesinlikle güvenebilirsin. 1 hafta önce bütün parçaları oradan alarak bir sistem toplattım. Siparişi Pazartesi verdim, Cuma günü sistemi teslim aldım. (Daha erken gelecekti ancak ekran kartını tedarik etmeleri gerekti.) Montajı ve testi orada yapıldı. Kablo içi düzeni vs her şeyi ile çok güzel ilgilenmişler. Ayrıca bir de monitör aldım. Her şey oldukça özenli ve güzelce paketlenmiş şekilde geldi. Sistemi yoğun şekilde kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.