|
Merhaba Ciddi bir kararsızlık var. Citroën c5 aircross shine bold Cherry tiggo 8 pro luxury arasında kaldım. C5 koltuklar çok rahat nappa derii marka daha oturmuş piyasası olan bir araç. Konforu güzel yalımı normal 1.5 diesel hantal olsada götürüyor. Şu saatten sonra pek diesel almak istemesemde donanım tarafı ağır basıyor. Tiggo8 pro içi ferah açılır tavan, elektikli koltuk, ısıtma 360° kamera, elektirkli bagaj vs oldukca donanımlı. Yalıtımı bekledigimden iyi geldi konforu orta sayılır. İstekli motor sürüşü keyifli ama marka olarak malum bir önyargı var. Sonradan servis yedek parça vs sorunları kafama takılıyor. Ayrıca Peugeot 3008 gt fiyatı fazla c5 allure fiyatına geliyor. Birde Peugeot içi biraz daha dar geldi bana. Ve bir tık sert gibi süspansiyonları. Hyundai tucson prime plus deri koltu geri görüş kamera hariç neredeyse digerlerine göre boş aynı fiyat. Motor 1.6 benzin daha canlı sürüşü daha keyifliydi ama koltuk ısıtma açılır elektirikli bagaj açılır tavan kablosuz şarj ön kamera elektirkli koltuk vs yok o yüzden eledim gibi. Austral kullandım hoşuma gitmedi. Qq Baktım konsol tasarım hoşuma gitmedi. Sportage baktım aynı fiyatlara daha az donanım o yüzden onuda eledim. Sizin fikriniz nedir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı