Şimdi Ara

Hangi şehir neden tercih edilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok büyük bir yalnışlık olmazsa puanım ve tahmini sıralamam İstanbula da Ankaraya da yetiyor şehir açısından soruyorum istediğim bölümler ikisinde de kaliteli çünkü. Ankara mı İstanbul mu daha avantajlı öğrenci için ? nedenini de yazarsanız bir çok öğrenci için faydalı olur benim gibi merak edenler vardır...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hangi okulları ve bölümleri düşünüyorsun ona göre yardımcı olalım istanbul ama hangi okul
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

hangi okulları ve bölümleri düşünüyorsun ona göre yardımcı olalım istanbul ama hangi okul

İstanbulda Marmara Ankarada ise Ankara ünv bölünlerim ikisinde de hemen hemen eşit kalitede hocalar da öyle ben daha çok şehir olarak öğrenci için nasıl onu merak ediyorum küçük şehirden geleceğim zorlayıcılık açısından soruyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda genel olarak tek sıkıntın para olur ailenin durumu iyise o da dert değil.İstanbul tabi ki de yorar adamı ilk zamanlar çok sıkılabilirsin zamanla arkadaş ortamı edinince gezmeye dolaşmaya başlayınca tadını çıkartırsın ama arada kaybolup gidebilirsin de dikkat etmek lazım.
  • mesela benim okuyacagim yerde deniz olacak arkadaş psikoloji rahat olsun önce :)
  • vay be hey gidi hey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinbl -- 27 Mayıs 2017; 16:43:7 >
  • theo abi de bi zamanlar öğrenciymiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    Konu dışı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Isparta kesinlikle tayyibe %60 basmışlar oyu ki bu mümin olduklarını gösterir o yüzden tercih sebebi hem de yaz tatiline doğru tüm şehir gül suyu kokar mis gibi yer aga daha nolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.