Şimdi Ara

HANGİ R9 280X BENİ ÜZMEZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

R9 280x almak istiyorum ama piyasada sıkıntı var ve bulunamıyor. Bir sürü R9 280x var. İnsanın kafası karışıyor. (http://www.techpowerup.com/gpudb/2398/radeon-r9-280x.html ) Asus Top modeli ilk tercihim olmadı MSI diyorum ama stoklarda yok. Olan bir kaç yer var ama çok pahalı. Alternatif olarak piyasada Powercolor ve Gigabyte var aralarında uygun fiyatlı.

- Onlardan birini tercih etsem sorun yaşar mıyım? (Isınma sorunu yaşayanlar var powercolrda.) Gigabyte için benzer sorun olur mu?
    - Performans olarak Asus ve MSI hatta Saphire Toxic gerisinde kalır mı bu kartlar? Powercolor 880 MHZ Asus 1070 MHZ diye geçiyor. Önemli bir fark mı yaratır?

Gigabayte alıp keşke asusu bekleseydim demeyim. Ama asus ne zaman gelecek belli değil? Beklemek istemiyorum lakin içime sinmesini istiyorum.

Bu konularla ilgili fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu arada işlemci Phenom 965 BE & 8 GB Ram.

• Msi veya saphire al . asus'ta belleklerde sorun çıkıyor başın ağrımasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Msi veya saphire al . asus'ta belleklerde sorun çıkıyor başın ağrımasın
    ben tercihimi powercolordan yana yaparım 1 senedir 7950pcs+ kullanıyorum çok sessiz kart soğutma olarakta başarılı
  • quote:

Dostum piyasada MSI bulunmuyor. Asus için böyle bir sorunu ilk kez duydum. Tereddütte kaldım. Emin misiniz bu konuda. Bugün izmirde DCU II Top modelini buldum ama sizin bu yorumunuz nedeniyle kararsız kaldım açıkçası.
  • ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    Powercolor benim çok ilgimi çekmeye başladı.Kartlar hem diğer markalara göre daha hızlı çalışıyor.Üstelik çoğu markada görmediğimiz backplate mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Powercolor benim çok ilgimi çekmeye başladı.Kartlar hem diğer markalara göre daha hızlı çalışıyor.Üstelik çoğu markada görmediğimiz backplate mevcut.
    Powercolor'un pcs+ modellerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz, diğer markalara göre ucuz ve gayette kalitelidir.
  • Hür-Khan H kullanıcısına yanıt
    Sapphire Toxic şüphesiz en iyisi içlerinde ama o fiyat farkı var haliyle. Asus'ların bazılarında fan sorunu yaşayan olmuş, kimisi de MSI ile aynı sorunu yaşamış. Powercolor ve MSI de ısınma sorunu vardı ama MSI bios güncellemesiyle bunu düzeltti. Powercolor'da ise bellek soğutucu olmadığı için VRAM ve VRM'ler biraz ısınıyor. Ek olarak arka plâka koymuşlar. Kartı sadece oyun oynamak için kullanacaksan ve hız aşırtma rekoru kırmaya çalışmayacaksan sorun yaşamazsın. Uygun fiyatıyla öne çıkıyor TurboDuo modeli. Bunu alabilirsin.

Hem kalite, hem performans, hem de fiyat olarak orta şeker bişey istiyorsan Sapphire Dual-X.

Gigabyte hakkında bilgim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Powercolor'un pcs+ modellerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz, diğer markalara göre ucuz ve gayette kalitelidir.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hür-Khan

quote:

Dostum piyasada MSI bulunmuyor. Asus için böyle bir sorunu ilk kez duydum. Tereddütte kaldım. Emin misiniz bu konuda. Bugün izmirde DCU II Top modelini buldum ama sizin bu yorumunuz nedeniyle kararsız kaldım açıkçası.

Düz Dcu2 de sorun yok top modeli bozuk zaten . clan ımdan 3 kişi Dcu2 top aldı 3 de bozuktu gidip 290 ile değiştirdiler , karar senin .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 22:2:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huhuq

xxxxxxxxxx
    http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9390

en iyi seçenek bu bence.
  • Cu 2 top vat catir catir calisiyor hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Düz Dcu2 de sorun yok top modeli bozuk zaten . clan ımdan 3 kişi Dcu2 top aldı 3 de bozuktu gidip 290 ile değiştirdiler , karar senin .

Dostum teşekkürler destek için. Merak ettiğim şu, bellek sorunu derken nasıl bir durum oluyor? Bu kartı alırsam nasıl anlarım bellek sorunlu olup olmadığını?

• quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9390

en iyi seçenek bu bence.

Sorun şu ki piyasada bulunması zor. İnternet üzerinden almak istemiyorum ki sorun yaşarsam direk muhatap olsun karşımda. İzmir'de hiç bir yerde bu modeli bulamadım. Ya powercolor Turboduo ya Gigabyte ki 24 mart tarihinde stoklara girecek diyorlar birde Saphire normal olan modeli. Bir yerde Asus Direct CU II Top modeli var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum teşekkürler destek için. Merak ettiğim şu, bellek sorunu derken nasıl bir durum oluyor? Bu kartı alırsam nasıl anlarım bellek sorunlu olup olmadığını?

Vram lerin %50-70 kısmı kullanılmaya başlayınca görüntüde bozulma oluyor .
    Edit :http://forum.donanimhaber.com/m_88509211/f_//tm.htm#88509211

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 18 Mart 2014; 20:23:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vram lerin %50-70 kısmı kullanılmaya başlayınca görüntüde bozulma oluyor .
    Edit :http://forum.donanimhaber.com/m_88509211/f_//tm.htm#88509211

Alıntıları Göster
    ASUS modelinin TOP kartını kullanıyorum. Belleklerde hem stok hızlarında hem de OC'lu hallerinde bir sorununu görmedim

Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

ASUS modelinin TOP kartını kullanıyorum. Belleklerde hem stok hızlarında hem de OC'lu hallerinde bir sorununu görmedim

son modellerde bellek firmasını değiştirdi asus sorunlar çok artmaya başladı 7790 ve 280x top larda özellikle
    bu konuya bir göz athttp://forum.donanimhaber.com/m_88509211/f_//tm.htm#88509211
    Siz e gelen partide sotun yoktur ama son modellerde durum böyle ne yazıkki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 18 Mart 2014; 20:25:24 >

• quote:

quote:

son modellerde bellek firmasını değiştirdi asus sorunlar çok artmaya başladı 7790 ve 280x top larda özellikle
    bu konuya bir göz athttp://forum.donanimhaber.com/m_88509211/f_//tm.htm#88509211

Kasayı sırf sizin için açtım ve bellek markalarına baktım.

Markası Hynix

• quote:

quote:

quote:

Kasayı sırf sizin için açtım ve bellek markalarına baktım.

Markası Hynix

Hynix lerde sorun yok yeni partilerde farklı bellek modelleri kullanılıyor . Eğer arkadaşın alacağı ekran kartına yakından bakıp bellekleri Hnnix olduğunu doğrularsa alabilir çok sağlam karttır .
    Dipnot : son partilerde belleklerin 5400 mhz gibi değerlerde takılmasının nedeni bu yeni bellek modulleridir bu nedenle pek çok kişi Hynix bellekli powercolor alıyor

• toxic iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.