Şimdi Ara

HANGİ OYUNLAR 2 DVD'Lİ GELECEK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR TAHMİNLERİNİZİ BURAYA YAZABİLİRSİNİZ

BENCE FAR CRY 3 DEAD SPACE 3 CRYSİS 3 GELEBİLİR DS 2 2 DVDLİ GELMİŞTİ 3 TE GELEBİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 29 Ekim 2012; 23:34:32 >

• Genelde tek kişilik kısmı çok dolu ve aynı zamanda online kısmı olan oyunlar 2 DVD ile geliyor.Ama isterse 2 DVD ile gelsin ister 5 DVD ile ne fark eder.
  • Brazzers Collection 2 dvd olarak gelebilir ama çıkış tarihinden önce sakın oynama banlanırsın.
  • 3-5 dvd ne fark eder demişsiniz. Yayımcı firma bu boş dvdleri bedava almıyor hatırlatırım. Çok satması beklenilen kaliteli oyunları 2+ dvd olarak piyasaya sürmekten pek çekinmezler fakat bir oyunu tek dvdye sığdırmak için de uğraşırlar. Tek XGD'in boyutunun artması, FF XIII-2'yi tek dvdye sığdırmak için ara sahnelerinin oyun motoruyla yapılmasını örnek gösterebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

3-5 dvd ne fark eder demişsiniz. Yayımcı firma bu boş dvdleri bedava almıyor hatırlatırım. Çok satması beklenilen kaliteli oyunları 2+ dvd olarak piyasaya sürmekten pek çekinmezler fakat bir oyunu tek dvdye sığdırmak için de uğraşırlar. Tek XGD'in boyutunun artması, FF XIII-2'yi tek dvdye sığdırmak için ara sahnelerinin oyun motoruyla yapılmasını örnek gösterebiliriz.

Buraya yazanlar da oyun üreticisi olmadıklarından kaç DVD olacağının fark yaratmayacağını belirtmişler ki gayet de doğru bi yaklaşım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam gıbı görüntü kalıtesı olsunda ısterse 5 dvd olsun farketmez.. yanlız bazı oyunlar varkı tek dvd ye nasıl sıgdırıyorlar anlamak mumkun degıl örnegın ac revelatıons...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 30 Ekim 2012; 10:11:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

adam gıbı görüntü kalıtesı olsunda ısterse 5 dvd olsun farketmez.. yanlız bazı oyunlar varkı tek dvd ye nasıl sıgdırıyorlar anlamak mumkun degıl örnegın ac revelatıons...

Benim aklım hala Skyrim'e ermiyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sethdrift2

quote:

adam gıbı görüntü kalıtesı olsunda ısterse 5 dvd olsun farketmez.. yanlız bazı oyunlar varkı tek dvd ye nasıl sıgdırıyorlar anlamak mumkun degıl örnegın ac revelatıons...

Aynen onu unutmusumm

• quote:

quote:

quote:

Aynen onu unutmusumm

Skyrim'in GOD versiyonu 3.8 GB. Ama Fransızca çıktı oynayamadım boşa gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

quote:

quote:

Aynen onu unutmusumm

Valla rpg sevmiyorum ama skyrim tabi efsanevi bir seridir hayranlari icin..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

quote:

quote:

Aynen onu unutmusumm

Valla rpg sevmiyorum ama skyrim tabi efsanevi bir seridir hayranlari icin..

Konuyla ne alakası var şimdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

3-5 dvd ne fark eder demişsiniz. Yayımcı firma bu boş dvdleri bedava almıyor hatırlatırım. Çok satması beklenilen kaliteli oyunları 2+ dvd olarak piyasaya sürmekten pek çekinmezler fakat bir oyunu tek dvdye sığdırmak için de uğraşırlar. Tek XGD'in boyutunun artması, FF XIII-2'yi tek dvdye sığdırmak için ara sahnelerinin oyun motoruyla yapılmasını örnek gösterebiliriz.

Buraya yazanlar da oyun üreticisi olmadıklarından kaç DVD olacağının fark yaratmayacağını belirtmişler ki gayet de doğru bi yaklaşım.

Tabii ki bizim için değişen birşey olmaz. İsterse 10 dvd ile gelsin ama oyun dolu dolu gelsin.Çoğu böyle olmasını ister zaten.

• YORUMLARI GÜZEL GİDİYOR
  • BF4 bi 3,4 DVD ile gelicek gibi.
  • Gecen sene rage cikmisti 3 dvd idi oda..gerci oynayamadim adam gibi oyunu geow 3 forza 4 zamanina denk gelmisti simdi icimde kaldi baslarim belki yeniden..

• Bu nesilde bir oyun birden fazla DVD'de geliyorsa eğer, demek ki video görüntüleri bol tutmuşlar. Yoksa hemen her oyunu tek bir DL-DVD'ye sığdırmak mümkündür. 7.1 ses ve 1080p video koymadıkları müddetçe, bu nesilde tek disk yeter de artar bile.
  • AC 3 2 dual dvd olarak geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

AC 3 2 dual dvd olarak geliyor

ac 3 ilk dvd single 2. dvd multi için single 6-7 gb
    most wanted 2 3.5 gb 8gb lik dvd yi şişiriyolar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Brazzers Collection 2 dvd olarak gelebilir ama çıkış tarihinden önce sakın oynama banlanırsın.

O kadar yorumn arasında kaynamışsın. Benden kaçmaz. Ne zaman bunun çıkış tarihi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan1279

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Brazzers Collection 2 dvd olarak gelebilir ama çıkış tarihinden önce sakın oynama banlanırsın.

O kadar yorumn arasında kaynamışsın. Benden kaçmaz. Ne zaman bunun çıkış tarihi

Sins seni bozmuş kaan yat uyu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.