Şimdi Ara

HANGİ OYUN KULAKLIĞI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar yüksek bir miktar verip bir oyuncu kulaklığı alacağım. Sadece 2 kulaklık arasında kaldım. Lütfen hangisini seçmem gerektiği konusunda yardımcı olun. Fiyat farkına değer mi ya da diğeri ucuz olmasına rağmen daha mı iyi hakkaten bilmiyorum. Yardımınızı esirgemeyin. İşte Kulaklıklar

1.http://www.sanalmarketim.com/urun/22fea6d9cf4fc2f045f31826fb5ff8e3/PLANTRONICS-Gamecom-777-Gaming-Kulaklik-7.1-Usb

2.http://www.sanalmarketim.com/urun/a39a152cec67f8a78e29dc22f3a4b998/THERMALTAKE-Tt-eSPORTS-SHOCK-ONE-5.1ch-USB-Oyun-Kulakligi-Siyah-TTS-HT-SHO001EC

• bende bakıyorum kulaklık hocam arastırıyorum.kullanıcı yorumları bulmaya calıs.bırde deneme ımkanın varsa dene derım.bende ılk lınktekıne bakıorum ıkıncı el bulabılırsem alacagım hakkında guzel yorumlar var.eger bılgı edınebılırsem burayada yazarım faydalanmıs oluruz.
  • vatanda kulakliklara %25 indirim var ... birde oradaki secenekleri degerlendir.
  • 120 TL civari Ozone kulakliklar neyine yetmio :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk666

bende bakıyorum kulaklık hocam arastırıyorum.kullanıcı yorumları bulmaya calıs.bırde deneme ımkanın varsa dene derım.bende ılk lınktekıne bakıorum ıkıncı el bulabılırsem alacagım hakkında guzel yorumlar var.eger bılgı edınebılırsem burayada yazarım faydalanmıs oluruz.

Teşekkür ederim hocam, aynı şekilde bende alırsam yaparım bi inceleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayemyu09

120 TL civari Ozone kulakliklar neyine yetmio :-)

5+1 modellerin aynı fiyat olduğunu gördüm ondan alırken en iyisini almak istiyorum. En iyileri de bana göre bunlar şuan.
  • İkinci daha iyi bence :-)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayemyu09

İkinci daha iyi bence :-)

2. Bana da daha cazip geliyor ancak siz neye göre 2 dedeiniz hocam.?

• Up

• Şunları sorayım;
    1-Ses kartın varmı varsa modeli nedir.
    2-USB ses kartlı bir modelmi düşünüyorsun.
    3-Söylediğin kulaklıklar sanal 7.1 yada sanal surround ama sen 5+1 modellerin aynı fiyat olduğunu gördüm demişsin, gerçek 5.1 mi arıyorsun.
    4-Kaç paraya kadar verececeksin ve Türkiyeden mi alacaksın.

Yoksa kulaklık seçeneği çok fazla var bu şekilde biraz seçenekleri azaltmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [darkness13]

Şunları sorayım;
    3-Söylediğin kulaklıklar sanal 7.1 yada sanal surround ama sen 5+1 modellerin aynı fiyat olduğunu gördüm demişsin, gerçek 5.1 mi arıyorsun.

Yoksa kulaklık seçeneği çok fazla var bu şekilde biraz seçenekleri azaltmak lazım.

1.Hocam ses kartım var lakin tümleşik. Yani anakartla geldi. Ekstra para vermedim. Anakartım P7P55Dhttp://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1156/P7P55D/
    sitesinde 5.1 i desteklediği yazıyor.
    2. Bu yüzden alacağım 5.1 kulaklığın yanında ses kartı şart değil.
    3. Surround ses sanal da olur. Ancak aynı fiyata gerçek surround gördüklerim biraz daha bilinmedik markalar. Playvision gibi.
    http://www.playvision.com.tr/HST-51.htm
    Gerçek surround içinde 6 hopörlör var (SANIRSAM) lakin ilk kez duyduğum bir marka. Bu yüzden almayı pek düşünmeim.
    4. Verebileceğim max miktar 230 Lira 231 Lira veremeyebilirim. Öğrenciyim. =))
    Bunlara istinaden önerilerinizi dört Gözle bekliyorum. Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ProCodPlayer

quote:

Şunları sorayım;

1.Hocam ses kartım var lakin tümleşik. Yani anakartla geldi. Ekstra para vermedim. Anakartım P7P55Dhttp://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1156/P7P55D/
    3. Surround ses sanal da olur. Ancak aynı fiyata gerçek surround gördüklerim biraz daha bilinmedik markalar. Playvision gibi.
    Gerçek surround içinde 6 hopörlör var (SANIRSAM) lakin ilk kez duyduğum bir marka. Bu yüzden almayı pek düşünmeim.

Belirttiğin fiyata 5+1 kulaklık bulman zor ve onboard ses kartı ile iyi verim alamazsın bu sebeple ses kartlı bir modele yönelebilirsin. Playvsion bana biraz çakma gibi geliyor gerçi kullanmışlığım yok ama bu sebeple öncelikle sana kullandığım kulaklığın bir üst modeli olan Creative 3D Sigma modelini öneririm. Hem USB ses kartı ile kullanabilirsin hemde ses kartı olan bir bilgisayar ile kullanabilirsin (3.5 Jak girişli olduğu için). Bende bir alt modeli olan ALpha mevcut, sigmanın artısı 50 mm sürücü olması ve malzeme kalitesi. Kasası daha sağlam çelik filan. Onun dışında kullanmadım ancak Thermaltake, Plantronics Gamecom gibi modellerin usb ses kartlı modelleri belirttiğin fiyata temin edebilirsin ancak ben kullandığım için SİGMA'yı 1 sıraya koymanı öneririm. Ses kartının sanal surround özelliği mevcut ve kesinlikle sesin yerinin ayrımını rahatlıkla yapabiliyorsun. On board ses kartından daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstained -- 8 Ağustos 2012; 11:57:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ProCodPlayer

quote:

Şunları sorayım;

Belirttiğin fiyata 5+1 kulaklık bulman zor ve onboard ses kartı ile iyi verim alamazsın bu sebeple ses kartlı bir modele yönelebilirsin. Playvsion bana biraz çakma gibi geliyor gerçi kullanmışlığım yok ama bu sebeple öncelikle sana kullandığım kulaklığın bir üst modeli olan Creative 3D Sigma modelini öneririm. Hem USB ses kartı ile kullanabilirsin hemde ses kartı olan bir bilgisayar ile kullanabilirsin (3.5 Jak girişli olduğu için). Bende bir alt modeli olan ALpha mevcut, sigmanın artısı 50 mm sürücü olması ve malzeme kalitesi. Kasası daha sağlam çelik filan. Onun dışında kullanmadım ancak Thermaltake, Plantronics Gamecom gibi modellerin usb ses kartlı modelleri belirttiğin fiyata temin edebilirsin ancak ben kullandığım için SİGMA'yı 1 sıraya koymanı öneririm. Ses kartının sanal surround özelliği mevcut ve kesinlikle sesin yerinin ayrımını rahatlıkla yapabiliyorsun. On board ses kartından daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.

O da aklımdaki 3. Urundu. Mutlaka onu da degerlendiricem lakin once biraz arastirmam lazim. Tesekkur ederm

• Creative Tactic Alpha da kötü değil aklında bulunsun. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Hem USB hem de normal jaklardan takılabiliyor. Bu da 4. seçenek olabilir. Üstüne paran da artmış olur
    Kolay gelsin diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Autobus2010

Creative Tactic Alpha da kötü değil aklında bulunsun. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Hem USB hem de normal jaklardan takılabiliyor. Bu da 4. seçenek olabilir. Üstüne paran da artmış olur
    Kolay gelsin diyorum.

dün aldım bugün geri verdim.. biraz kullandıktan sonra kulakta ve başta iyi ağrı yaptı.. vede kulaklık kısımları deri olduğundan bayağı bir terleme yaptı.. aşırı huzursuz etti ve ciddi ciddi sinirimi bozdu..

bugün konudaki iki kulaklığıda denedim vatanda.. ve öncelikle rahatlıklarına baktım.. gamecom 777 çok rahat.. zaten bende aynı yapıdaki düşük modelini aldım.. ancak thermaltake nin sesi daha iyi geldi.. müzikte tabi.. ayrıca vatanda %25 indirim var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Templar -- 8 Ağustos 2012; 21:34:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Templar

quote:

Creative Tactic Alpha da kötü değil aklında bulunsun. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Hem USB hem de normal jaklardan takılabiliyor. Bu da 4. seçenek olabilir. Üstüne paran da artmış olur
    Kolay gelsin diyorum.

dün aldım bugün geri verdim.. biraz kullandıktan sonra kulakta ve başta iyi ağrı yaptı.. vede kulaklık kısımları deri olduğundan bayağı bir terleme yaptı.. aşırı huzursuz etti ve ciddi ciddi sinirimi bozdu..

bugün konudaki iki kulaklığıda denedim vatanda.. ve öncelikle rahatlıklarına baktım.. gamecom 777 çok rahat.. zaten bende aynı yapıdaki düşük modelini aldım.. ancak thermaltake nin sesi daha iyi geldi.. müzikte tabi.. ayrıca vatanda %25 indirim var..

Thermaltake i denedim derken hangi model ? Shock mu yoksa shock one mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Templar

quote:

Kolay gelsin diyorum.

bana hiçbir şey yapmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.