Bildirim
Hangi operatörü kullanıyorsunuz ve neden
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Hangi operatörü kullanıyorsunuz ve neden
(En Son Oy Tarihi: 13.01.2013)
Giriş
-
Dar gelirliliğin alemi yok. Turkcell. _____________________________
Galatasaray & Arsenal -
Turkcell; BBM paketi, 10000 sms, arada 100dk konusma veriyor _____________________________ -
Avea,en ucuz operatör,kaliteside gayet iyi
_____________________________ -
Turkcell. _____________________________ -
Türkcell yeni mi çıktı
38 Mehmet Topuz 53 Serdar Kesimal 54 Erten Ersu 58 Fabio Da Silva Bilica 60 Özgür Çek 62 Selçuk Şahin 67 Orhan Şam
77 Gökhan Gönül 85 Serkan Kırıntılı 88 Caner Erkin 92 Issiar Dia 95 Recep Niyaz
♦Aykut Kocaman♦ -
Turkcell ama memnun değilim.. Çok pahalı ve diğer operatörler gibi öğrencileri kapsayan cazip ucuz kampanyası yok.. Turkcell kuyusunu kazıyo haberi yok.. Millet yavaş yavaş bırakmaya başladı... yakında bende bırakıcam galiba..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ . . . . >>> . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . <<< . . . .
-
Kanka Turkcell be.Önemli olan prestij,para hiçbişey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 8 Kasım 2011; 2:08:08 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat.
Turkcell ama memnun değilim.. Çok pahalı ve diğer operatörler gibi öğrencileri kapsayan cazip ucuz kampanyası yok.. Turkcell kuyusunu kazıyo haberi yok.. Millet yavaş yavaş bırakmaya başladı... yakında bende bırakıcam galiba..
Direk yarın aveaya geçin,milet uyuyo galiba Turkcell harbi kazık,daha 1 kuruş vermeyin Turkcelle_____________________________ -
Avea,öğrenciyim,fakirim. _____________________________ eppur si muove -
quote:
Orijinalden alıntı: bilm-i yorum
Avea,öğrenciyim,fakirim.
Bende ogrenciyim fakat avea kullanmak için fakir olmak gerekmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sırf internet paketi sınırsız diye vodafone. Yoksa Turkcell en iyisi. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk_th1903
quote:
Orijinalden alıntı: bilm-i yorum
Avea,öğrenciyim,fakirim.
Bende ogrenciyim fakat avea kullanmak için fakir olmak gerekmiyor

Bazı zamanlar hayatı bu kadar ciddiye alma
_____________________________ eppur si muove
-
Turkcell,çevremde neredeyse herkes kullandığı için ama Bir de Avea hat alma niyetim var 2.telefon alırsam bakalım. _____________________________ -
Turkcell. Değiştirmeyi düşünüyorum. _____________________________ -
avea sen sorasın diye kullanıyorum. _____________________________
★★★ Fenerbahçe 2011-2012 ★★★
1 Volkan Demirel 3 Reto Ziegler 4 Bekir İrtegün 5 Emre Belözoğlu 6 Joseph Yobo 7 Moussa Sow 8 Sezer Öztürk 9 Miroslav Stoch
10 Alex de Souza 14 Gökay İravul 15 Henri Bienvenu 16 Cristian Baroni 20 Özer Hurmacı 23 Semih Şentürk 34 Fehmi Mert Günok 35 Hasan Erbey
38 Mehmet Topuz 53 Serdar Kesimal 54 Erten Ersu 58 Fabio Da Silva Bilica 60 Özgür Çek 62 Selçuk Şahin 67 Orhan Şam
77 Gökhan Gönül 85 Serkan Kırıntılı 88 Caner Erkin 92 Issiar Dia 95 Recep Niyaz
♦Aykut Kocaman♦ -
vodafone.. her ay 30 tl yüklüyorum.. kız arkadaşımı ya da herhangi bir vodafone'u aradığımda süre sınırı olmadan 40 kr'a konuşuyorum çağrı başına, yani istersen 5 dk istersen 2 saat konuş 40 kr düşüyo sadece.. 8 lira paket ile sınırsız internete giriyorum.. 9 tl'ye 2000 her yöne, 10000 vodafone'a mesaj atıyorum.. daha ne olsun? _____________________________ -
türkcell kullanıyorum...
nedeni 3-5 tane kontratım var kapatamıyorum bis konuşma vs
faturalı bu arada standart her ay 70 tl ödüyorum_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: andruil
vodafone.. her ay 30 tl yüklüyorum.. kız arkadaşımı ya da herhangi bir vodafone'u aradığımda süre sınırı olmadan 40 kr'a konuşuyorum çağrı başına, yani istersen 5 dk istersen 2 saat konuş 40 kr düşüyo sadece.. 8 lira paket ile sınırsız internete giriyorum.. 9 tl'ye 2000 her yöne, 10000 vodafone'a mesaj atıyorum.. daha ne olsun?
Güzelmiş.Sen yani ayda 47 Tl yüklüyosun.
Bende Turkcell kullanıyorum.GençTurkcelliyim tabiki.15 dakikası 50 kuruşa konuşuyorum.20 tl yüklüyorum,nar kampanyasıyla onu 100 tl yapıyorum ve kendi tarifemden düşüyor.
12 Tl yüklüyorum her yöne 5000 SMS + 250 Mb internet paketi alıyorum.Sana belki yetmez bunlar ama bana fazlasıyla yetiyor.
Bende 32 Tl'ye halletmiş oluyorum.Turkcell pahalı diyenler ibret alın
Benzer içerikler
- eşe doğum hediyesi
- kapsül ilacı açıp içmek zararlımı
- sessiz ortamda karın guruldaması çözümü
- eskiden karpuz idik şimdi döndük biz hıyara ne demek
- polis eve gelip beni sormuş
- prompt mühendisliği
- black friday
- bnd ne demek
- yeşil nasim
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler