Şimdi Ara

Hangi operatör kaç çekiyor? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
2
Favori
12.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Onu bunu bilmem ne yapın edin avea dan uzak durun , allah korusun telefon çalınsa çağrı merkezine bile ulaşamazssınız çalan adamda 100 saat yurt dışı arar tıpış tıpış öderseniz ,Daha dün çağrı merkezinde 32 dakika bekledim, 32 dakikanın sonunda yine ulaşamadım telefonu kapattım:) ondan önce 41 dakikalık bekleme rekorum var onu egale edemedim ona üzülüyorum ,Önce fiyatları ile kendine çeker sizi içine girince cehennemi yaşarsınız çünkü iyi fiyatı sadece diğer operatörden geçenlere veriyor sonra suratınıza bile bakmaz ,Çekim kalitesi hakkında yorum yapmaya gerek bile duymam polis telsizlerinin kaplama alanı daha geniştir..
  • noldu abi proje yattımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: madeinuzakdogu

noldu abi proje yattımı

Arkadaşlar ismini vermek istemediğim bir operatör tarafından ben askerdeyken tehdit telefonu aldım. Askerdeydim cep telefonum askerde kapalı olduğundan ev telefonum aranmış.Operatörlerle ilgili oğlunuz test yapmayı düşünüyor bu hevesten vazgeçsin yoksa kendi için iyi olmaz iyi bir tehdit telefonu aldım.

Tehditle ilgili gereken yerlere başvuru yaptım.Telefon görüşmesinin kaydınıda gereken merciler aldı zaten.

Ama bu projeden vazgeçmiş değilim haberi olsun operatörlerin.
  • Gereksiz bir caba bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

Gereksiz bir caba bence

O senin düşüncen bence. Bir sürü kişi yapılsın sonuçları çok merak ediyoruz diye mesajlar attılar.
  • telefon olarak samsung 5620 kullan yıldız kare 0011 kare yapıp 3g bağlantısı olan bir yerde
    sinyal ölçümü yapabilirsiniz yanlız sinyal ölçümleri çok fazla hassastır o yüzden telefonu 1 yere koyup
    oranın izasında 3 operatörü test etmeniz lazım ve 3g de rscp nekdar az ise okadar iyi ecıo da nekadar az ise okadar iyi
    bende şuan rscp 95-98 arası ecio 9-11 arası iç mekan dışmekan da bunun 3 katı düşük değerler vereceğine eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliass

quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

Gereksiz bir caba bence

O senin düşüncen bence. Bir sürü kişi yapılsın sonuçları çok merak ediyoruz diye mesajlar attılar.

çabana saygı duyuyorum ama benim fikrim de bu
  • Arkadaşlar ipimi koparttım bende benzin firmaları ile görüştüp 3 tane araba ve full depo benzin isteyeceğim. 3 kişi burdan aynı model arabalar ile aynı yolda süreceğiz bakalım kim ne kadar yol yapıyor hangisinin benzini gerçekten tasarruf sağlıyor. Katılmazlarsa çok müşteri kaybederler... :)
  • Geç kalmışsın Hayrettin onun testini yaptı
  • aliass kullanıcısına yanıt
    Hocam jala yapmadınız mı testi?

• Hala diyecektim yanlış oldu.

• Onu bilmemde bizim sığınağın tuvaletinde çekmediği kesin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.