Şimdi Ara

Hangi müzik programı ile dinliyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet her ne kadar donanım önde gelsede bence oynatıcıda çok önemli. Ben jet audio plusla dinliyorum winamptan çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insicam -- 23 Mart 2008; 18:59:48 >

S - enzio - ly --- ®
  • hepsini denedim..suan sadece ve sadece aimp classic kullanıyorum diğerlerinin toplamını bu prıgramda buldum cunku... kolay kullanım,temiz ses,cd ye kayıt,radyodan kayıt,vs...kesinlikle tavsiye ediyorum ayrıca kurarken winamp ın yerini alıyor sistemde..
  • foobar
  • Jet audidonun kullanımı gerçekten berbat. Fakat ben alıştım. Mesela çalma listesini winamp 2 saniyede felan doldururken jetaudio 3-4 dk da dolduruyor Ayrıca winampta j ye bastımı şstediğiniz şarkıyı buluyorsunuz kelimenin tamamını yazmadan çıkarıyor. Jet audio da ise ctrl+f basacaksınız şarkı ismini girip tamam diyeceksiniz öyle buluyor. Ayrıca jette çalma listesini simge haline küçültmesseniz ulaşmak zor oluyor. Fakat ben kaliteden yana olduğum için jet audio dinliyorum yinede. En azından ses boğuk değil ve tizleri süper.
  • jet audio yu kullanmak için kendimi zorlasam da en fazla 1 - 2 ay kullanabildim. Ekstra efektleri güzel ama BBE tizleri cırtlatıyor kısmak zorunda kalıyorsun Benim sony cd çalardaki BBE gibi değil yani. Sonra winamp gibi kullanım kolaylığı pek yok, Winamp daha basit.

Ayrıca , çok çok winamp ile karşılaştırdım. Creative ses kartımda var. Donanım 24 bit 96 khz ayarlıyken. Aynı müziği tüm ekolayzır ayarları kapalıyken default değerlerde, hem 2+1 hem 5+1 olarak dinledim müzikleri. Winamp ile arasında hiç bir fark yok.

Ama jet audio daki ENTEGRE olan eklentileri açıp biraz ayar çektiniz mi basslar falan dolgunlaşıyor bbe yi çok açmazsanız sesin tizi artıyor, doğal bir ses olmasa da kulağa hoş bir ses veriyor. Ama winamp da jet audio da olduğu gibi entegre eklentiler olmadığından sadece eko ayarı ile jet audionun gerisinde kalıyor. Ama ses doğal seven , çok küçük bir ekolayzır ayarı çekenler için winamp yeterli olucaktır. Çok kasmaya gerek yok.

Birde wmp11 i kurun onunla birlikte gelen ses codecleri çok güzel pc dei ses birden zenginleşiyor sanki.İster film izleyin bs player da ister winamp da müzik dinleyin farkı hissediyorsunuz. Ya da bana öyle geldi.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• winamp gibi iğrenç bir progreme katlanamıyorum bile

tabiki jet audio plus
  • foobar ve aimp classic kullandım ama daha sonra emektar winamp a geri döndüm.
  • ARKADAŞLAR YAPMAYIN GELİN KALİTE OLARAK HEPSİ AYNI DENECEK KADAR YAKINDIR AYNI DEMİYORUM MUTLAKA FARKLILIKLAR VARDIR AMA HİSSDİLECEK KADAR DEĞİL..eN KULLANIŞLI PRATİK OLANI SEÇMEK LAZIM..HERKES KULLANDIĞINI ÖNERİYOR AMA..TAMAM FİLMLERDE BAZI OYNATICILAR DAHA İYİ PERFORMANS GÖSTEREBİLİR AMA MÜZİK PERFORMANSI İÇİN AYNI ŞEY SÖYLENMEYEBİLİR SONUÇTA EQ KAPALI EFEKTLER EKLENTİLER KAPALI HEMEN HEHEM AYNILAR.
  • Defaultta hepsi aynı olabilir ama kim default dinlerki? Ben jette bbe felan açıyorum ve çok güzel oluyor her ne kadar @yazılımcı online arkadaşın dediği gibi orjinal sesi bozsa da güzel oluyor. Wİnamp da hiç bir efekt yok?
  • Foobar2000 kullanıyorum, programın çok seri olması (tıkladığım anda açılması ve kapanması gibi) ve kullandığım diğer programlara oranla oldukça az sistem kaynağı kullanmasından dolayı oldukça memnunum. Ayrıca isteğe bağlı olarak plug-in'ler yüklemek mümkün.
    Genç Odası Müziksiz Müzik Olmaz Logitech siz Z-906
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.