cd oynatan cihazlarda dinlemek için wma uzantılı müzik dosyamı cd ye yazmak istiyorum bunun için hangi formatta ve nasıl kayıt yapmam gerekiyor.Nero kullanıcam.
nero nun menu de zaten açık açık yazıyo ordan yararlanabilirsin.
Nero - Data - Make Audio Cd
Nero'da wma CD'si yarat'a tıkla wma müziklerini seç,yadırma hızını seç.yazdırma hızı ne kadar düşük olursa o kadar düzgün olur öte yandan yazdırma işlemi uzar."yazdır" de. bitti.
bunu yaptım fakat dvd playera koyduğumda dosyayı çalmadı.Normal müzik cdlerini okuyor fakat benim yaptığımı okumadı nedendir sizce?
Easy CD-DA extractor u dene bence formatlar arasinda degisim de yapabilior
http://www.poikosoft.com/
quote:
Orjinalden alıntı: ihtimaller_fora
bunu yaptım fakat dvd playera koyduğumda dosyayı çalmadı.Normal müzik cdlerini okuyor fakat benim yaptığımı okumadı nedendir sizce?
eğer "wma CD'si yarat" işe yaramadıysa. "müzik/ses CD'si yarat"a tıkla ancak süreye göre CDye kayıt işlemi yapacağı için çok fazla şarkı sığdıramazsın.yani 80 dk'lık bir limitin var.
cd oynatan cihazlarda dinlemek için wma uzantılı müzik dosyamı cd ye yazmak istiyorum bunun için hangi formatta ve nasıl kayıt yapmam gerekiyor.Nero kullanıcam.
arkadaşım sen dosyanın formatıyla uğraşma neroya bak nero kaç onu söle nero 8 ise ses dosyası var ordan yazdır açılan kutucuk megabyte göre değil süreye göre olacak yazdır bu tracktır mp3 çalar olmasa bile heryerde çalarsın bide müzik kutusu ses cd si var orada açılan kutucuk megabyte göre ordan yazdırırsan mp3 olur ve sadece mp3 çalarlarlarda vcd de ve bilgisayarda çalarsın nero kaç kullanıyon ben 8 e göre söledim
sen önce nero kaç kullanıyon onu söle nero 8 ise 2. menüde kopyala ve yazdır var tıkla orda ses cd si yazdır var oradan yapacan nero kaç seninki yapacan
Arkadaşlar hallettim cevaplar için teşekkür ederim.Dediğiniz gibi yapmak gerekiyormuş fakat benim kaydetmeye çalıştığım dosyalar sanırım bir tür lisans istiyorlar bu nedenle çoğaltılamıyorlarmış.Başka dosyalarda denedim dediğiniz gibi hallettim tşk.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme