Şimdi Ara

EDİT 2: Hangi muhasebe ofisine girsem kadınınkine mi erkeğinkine mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadın muhasebe ofisi şartları: 22.000 tl başlangıç maaşı, yemek orada veriliyor

Erkek muhasebe ofisi şartları: 22.000 tl başlangıç yeni başladığım için, ilerleyen zamanlarda artabilir, kadıköydekinde yemek yerine parasını da alabilirim günlük 150 tl ayda 3750 tl yapıyor, artı aylık 2000 tl de akbil yüklüyorlar, ayrıca ayın belli günlerinde avans veriyorlar, tek sıkıntısı günlük 2 saatim yolda gidecek ve cumartesi günleri de 09.00-18.00 arası ekstra çalışma var. Haftalık 12 saat yolda geçecek, ve 9 saat ekstra çalışma var haftalık

Bugün sabah kadınla görüşmeye gittim. Anlaştık dedim şartlar için. Biz kendi aramızda bir müzakare yapacağız, gün içinde de evrak listesini atarız dedi. Halen atmadı. Mesaj atıp hatırlattım ama geri dönüş yapmadı. Cuma günü pazartesi dedi. Bugün görüşmeye gittim sözde işe başlayacaktım ama halen başlamadım. Bir de kararsızlık var kadında gibi yoksa bu kadar uzun süre mesaja geri dönüş yapmaması normal değil.

Ben kararsız insan sevmiyorum. Ama şartları da daha iyi ve bana çok daha yakın bir yer

EDİT: Kadın bugün mesaj attı. Mail adresimi istedi ve evrakların listesini atacakmış. Ben de yan hakları sordum. Yemek yerine yemek parasını alsam günlük olarak olur mu dedim ve yol desteği var mı dedim. İkisine de yok dedi. Yani 22.000 tl, sgk, ofiste pişirilen yemek bunlar var sadece şişlideki smmm ofisinde.

Şişlidekinde hafta sonu komple tatil, yol süresi de 15 dk sürüyor

EDİT 2: Kadın olana gittim ama biraz pişmanım. Su bile yok ofiste. İğrenç sağlıksız arıtma suyu var. Yemekler ayçiçek yağı ile yapılıyor. Aşırı yağ ve çok tuzlu yemekler yapılıyor. Hiç memnun değilim. Çoğu zaman ya aç oluyorum ya da evden getiriyorum.

Çalışanlar kız ağırlıklı. Ve şahsi fikrim forumdakiler haklı. Kadınlarla çalışmak daha zor. Erkeklerle anlaşması hem daha kolay hem de kafa dengi oluyorlar. Girdiğimden beri türbanlı bir kız var benle hiç konuşmuyor. Çok soğuk biri. Ayrıca diğer çalışan kız da kasıntı biraz. Patron zaten soğuk, sıkıcı ve cimri biri. Bir tane bir kadın çalışan vardı. Onu seviyordum ama o gitti malesef.

Artık burda idare edicez bir süre yapıcak bir şey yok. Deneyim kazanana kadar en azından. Kadıköydeki de çok uzaktı çünkü. Ve haftada 6 gün. Büyük zaman yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 4 Eylül 2025; 19:45:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kadından uzak dur

• tutuksuz yargılanan adam T kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim görüşün için. Peki böyle düşünmenin altında yatan şey nedir?

• Cross Thread kullanıcısına yanıt
    Kadın ofisi parası iyi olsa bile pek ilgi gösterilecek gibi gözükmüyor. Tabi bu bir önsezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XKralAdam. -- 26 Ağustos 2025; 1:21:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • XKralAdam. kullanıcısına yanıt

İşi anlatmaz bana iyi şekilde anlamında mı söyledin yoksa işe almaz anlamında mı? Yani ben açıkçası bekleyebilirim 1-2 gün daha ama kadının tavırları hoşuma gitmedi.

Alakasız bir örnek ama bir ara da mavi yaka bir işe başvurmuştum. Asgari ücretin 2 katı veriliyordu nerdeyse ve şartları çok iyiydi. Satış danışmanı işi. Ama kadın bir konuda basit önemsiz bir şeyde “bunu bana söylemen gerekmez miydi” şeklinde 3 tane mesaj atmıştı belli aralıklarla bir kaç dk arayla ve daha başlangıçta böyle davranması mobbingçi birine benzediğini düşündürttü ve şüpheyle yaklaşmıştım. Gitmedim işe ve kadına cevap bile vermedim. Pişman da değilim.

Bu kadının onun gibi olduğunu düşünmüyorum. Ama yine de tavırları tam hoşuma gitmedi. Erkekle telefonda konuştum. Samimi, net, şeffaf, eğitimli birine benzeyen güzel bir konuşması vardı. Kafa dengi gibiydi. Hemen hisseder anlarım ben.

Erkek smmm ofisi 50 dk sürüyor ulaşım

Kadın smmm ofisi 15 dk sürüyor ulaşım

Kadında yemek var, erkekte yan şartları konuşmadık bilmiyorum. Karar verirsem geleceğimi söyledim adama. Maaş çok düşük çünkü. Asgari ücretin yarısı bile değil. 6660 tl, yüzde 30 u. Ama zamanla artar belki diye düşünüyorum.

• Bu devirde 6.600 TL maaş mı olur, zaten adı işverenler adı üstünde en az maaş olan asgari ücreti vermek zorunda yani kadın işverende suç içliyor, yani hadi yemeği anladım en azından yol parasıyla beraber en az 26:000 TL vermesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muamma 77 -- 26 Ağustos 2025; 2:10:59 >
  • Muhasebe büroları az para verir en az 2 sene sürünürsün. Ben 1 sene süründüm ve bıraktım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muamma 77 kullanıcısına yanıt

allah bunları bildiği gibi yapsın düpedüz şerefsizliktir haysiyetsizliktir bu. 6600 maaş nedir?

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Kardeş mesela ben ŞOK marketlerinde full vardiyalı olarak çalışıyorum maaşım her şey dahil ortalama 28.000 TL'yi buluyor, part time elamanlar bizden az çalışıyorlar ve ortalama 23.000 TL alıyorlar

• 6600 tl haftalık sanırım.

kadınlarla çalışılmaz. kadınlarla kadınlar bile çalışamıyor.

• Kimle calisirsan calis ama yan haklari maas artislarini, pirimleri, mesaileri, vardiyalari pesin konus ve sozlesmeye yazdir.

Genelde patron isci problemleri bu meselelerin is basinda konusulmamasindan cikiyor. Misal mesaiye kalinabilen bir is ise mesai ucretlerini vs konus. Ha is yetismez 10 15 dakika toparlarsin o mesai sayilmaz da haftasonusu hafta icisi 1 -2 saat mesaiye kalman gerekiyorsa ucretleri pesin konusmali.

• Muamma 77 kullanıcısına yanıt

Yol parasını sordum bugün. Hiç vermiyormuş. 0 tl

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam size bazı sorular sormak istiyorum izninizle. Mali müşavir sertifikasını aldınız mı? Bir de maaşınız ne kadar arttı bu süreç içinde ve evrak vermek için fiziksel hareket ettiniz mi yoksa sabahtan akşama kadar hareketsiz ve sağlıksız bir şekilde sıkıcı bir şekilde ofiste mi geçti zaman?

• bcan402 kullanıcısına yanıt

Haftalık değil malesef. Keşkeee. Ama başka bir erkek smmm ofisi ile görüştüm. 22.000 tl asgari ücret+3750 tl yemek + 2000 yol veriyor bu da kadıköyde

Neden kadınlarla çalışılmaz dedin? düşüncen nedir? Merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 26 Ağustos 2025; 17:3:21 >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

Doğru söylüyorsun, aslında bunları baştan konuşmalıydım. İş görüşmesine gittiğimde sadece işle ilgili konuştuk bunun dışında asgari ücret ve yemekten bahsetti kadın. Yan haklardan yıllık izin süresinden yol ücretinden dinlenme ve molalardan vs hiç konuşmadı Maalesef ben de bunları sormadım.

Hafta sonu tatil bu kesin, Çalışma saatleri de 9-18.00 bu da kesin. Şişlidaki kadın smmm ofisinin şartları böyle

Yemek konusunu sordum para olarak alabiliyor muyum yemeği evden getirirsem dedim yol parasını sordum ikisine de hayır öyle bir uygulamamız yok dedi Şişlidaki kadın mali müşavir ofisi

yaşınız kaç? ilk iş mi ? aile evinde mi yaşıyorsunuz?

eğer ilk iş ve aile evinde yaşıyorsanız bence hızlıca seçim yapıp başlayın, madem gel başla diyorlar.

bu zamanda işsiz kalınmamalı. az kazanmak, hiç kazanmamaktan iyidir.

hele bir de hafta sonu tatili veriyormuş. mis.

• bcan402 kullanıcısına yanıt

30, tek yaşıyorum, ilk muhasebe işi

Kardeş bu devirde öyle iş olmaz, benim çalıştığım ŞOK gibi asgari ücret + yemek ve yol veren kurumsal firmalara gir

• fabrikaya gir 6600e sabah uyanma daha iyi

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

Millet iş beğenmiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.