Şimdi Ara

Hangi mousepad alınmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KHAN GAMİNG SERİES - BLACX CLOTH MOUSE PAD (WİTH NON-SLİP RUBBER)

http://www.hepsiburada.com/khan-gaming-series-blacx-cloth-mouse-pad-with-non-slip-rubber/productDetails.aspx?categoryid=29&productid=bd93625#tablnk

STEELSERIES QcK Mini Mousepad

http://www.sanalmarketim.com/urun/e2010c192f463747f27a5e882732be9d/STEELSERIES-QcK-Mini-Mousepad

REVOLTEC GamePad Precision, Basic

http://www.sanalmarketim.com/urun/e694a9636c407959723c357a8ca26a1d/REVOLTEC-GamePad-Precision,-Basic-

Bunlardan birini alacağım. A4 Tech X750BF kullanıyorum 2 yıldır. Bu arada plastik pad pek kullan(a)nmıyorum.

Şu an bunu kullanıyorum

http://www.hepsiburada.com/addison-siyah-optik-mousepad-300145/productDetails.aspx?categoryid=29&productid=bs3268#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi älg -- 3 Nisan 2009; 19:08:35 >

•  Hangi mousepad alınmalı ?

Khan Gaming Series - WIDEX -Widescreen FPS (Flexible Plastic Surface) Mousepad. Kıvrılabilir plastik. taşıyabilirsiniz turnuvalara. Dünya da bir de ultimat var fakat Türkiye de yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhankerimli -- 3 Nisan 2009; 19:26:13 >

Orjinalden alıntı: batuhankerimli

http://img12.imageshack.us/img12/4271/khanwidex7504.jpg
    Khan Gaming Series - WIDEX -Widescreen FPS (Flexible Plastic Surface) Mousepad. Kıvrılabilir plastik. taşıyabilirsiniz turnuvalara. Dünya da bir de ultimat var fakat Türkiye de yok.

ben plastik mousepadlara sıcak bakmıyorum. Zaten koyduklarımın hepsi bez ve 20 YTL en fazla. 29 YTL lik X7 için en fazla 20 TL lik mousepad alabilirim.

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

NovaKillerdan iyi mi bunlar.

Daha ucuz ve bunlar bez pad da cevap gelmedi hala ?
    Franz Liszt ( 1811 – 1886 )

Le Pianiste.
  • Galiba Revoltec alacağım. En büyük olanı, en kalın olanı ve yanında kaydırıcı band veriyor. Alınca bir incelemem olur
    Hangi Laptop Alınır
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yokistant Kardeşim, iyi düşün. forumda da yardım olarak yazdım. ben bir pad aldım. sorunsuz kayması, hassasiyeti vs. mouse da sorun yapmıyor fakat eğer mouse un koku alma algısı olsa idi o kokudan bayılırdı galiba :). ben iade etmedim çünkü firma iyi davrandı yenisini verdi fakat o da koktu. tekrar gidip değişmedim artık. yol parası bile 6 ytl den fazla tutuyor. netten khan blacx aldım. içinden mikrofiber bez hediyesi ve ekstra kaydırmaz mousepad altlığı çıktı. onu da mousepad in altına koydum daha kalın ve bileği destekliyor. memnunum. tavsiye ederim, istanbulda isen satan bir yer bul ve bak sana yakınsa öyle karar ver. netten aldım

buradan bakabilirsin

• steel in nerde üretildiğini sor istersen firmaya. onu bugüne getiren reklam gücüdür. kadın padi al sen mouse un altına koy, argolaşma. birçok firma aynı fabrikalarda üretim yaptırıyor. getirbakalım markaları yan yana koyalım. gardaşım gargadan başga guş tanımam ben yaaav gibi ağızla olmaz bu işler. profesyonel ürünleri sormuş arkadaş herkes beğendiği, kullandığı ürünleri yazmış paylaşmış

Bu işe dünyada profesyonelce yatırım yapan ve tamamen oyuncuların
    feedbackleri ile üretim yapan tek firma Steelseries.

kısacası uzakdoğulu bir firma ile anlaşıp sıradan mousepadler üretmiyordemişsin ya.....?????? acabaaaa.

Orjinalden alıntı: kurtulusbayat

steel in nerde üretildiğini sor istersen firmaya. onu bugüne getiren reklam gücüdür. kadın padi al sen mouse un altına koy, argolaşma. birçok firma aynı fabrikalarda üretim yaptırıyor. getirbakalım markaları yan yana koyalım. gardaşım gargadan başga guş tanımam ben yaaav gibi ağızla olmaz bu işler. profesyonel ürünleri sormuş arkadaş herkes beğendiği, kullandığı ürünleri yazmış paylaşmış

Bu işe dünyada profesyonelce yatırım yapan ve tamamen oyuncuların
    feedbackleri ile üretim yapan tek firma Steelseries.

kısacası uzakdoğulu bir firma ile anlaşıp sıradan mousepadler üretmiyordemişsin ya.....?????? acabaaaa.

Sanki Cpu yapılıyor. Dediğiniz üzere en önemlisi reklam sanki o oyuncular kullanmak için para almıyorlar!!!

Gerçek oyuncu Padsiz de oynayabilir

• Abi, Allah aşkına siz bu SteelSeries'e amma tav olmuşsunuz yahu?! Yok "en iyi oyuncuların tercihi", yok "turnuvaların vaz geçilmezi", yok "en şusu, en busu"... Biraz fazla olmadı mı sizce de? Firma turnuvaya sponsor oluyor, siz de "aaa elemanlar steelseries kullanıo, demek ki en iyisi bu" gibi bir düşünceye nasıl kapılıyorsunuz?
  • Çok enteresan ya, isteyen istediğini alır bana göre bez 10 liralık bir mousepad bile iş görür neticede turnuvada oynayan bir adam değilim. Anlamadığım konu "benim dediğim daha iyi" "benim dediğimi al" savaşı yapılmış, ürünü siz satmıyorsanız bırakın isteyen istediğini alsın, yorumunuzu yaparsınız tercih kullanıcıya kalır, bu kadar basit...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yokistant

Galiba Revoltec alacağım. En büyük olanı, en kalın olanı ve yanında kaydırıcı band veriyor. Alınca bir incelemem olur

Revoltechi 1 aydan biraz fazla bir süredir kullanıyorum 755K ile, yanındaki bantdan pek umutlu olma derim, zira tek parça geliyor ve senin kesmen gerekiyor, bu durumda (kaydırıcılığına bir lafım yok) bant toz vs. gibi bir etkiyle çıkabilir bence.
    Pad ise ilk aldığımda şahane performans veriyordu sanki yerçekimi sıfır gibi fakat aradan geçen zamanda çok çok az bir miktar ağırlaştı, tabi daha iyi bir skatez olsa tahminim daha iyi olur bu aşılacak bir sorun ama. Fiyatı ölçüsünde önerebilirim, normalde bir pad için aşırı bir fiyat bence (20tl bile) ama hakkaten fiyatını karşılıyor.

• helal olsun. yerinde bi saptama. zaten maksat bu. satış politikası bu. reklam çok satış çok. olay bu. istediği düşünce sevk etmek önemli onlar için. bu yollarla adamlar bi ülkenin hükümetini bile deviriyorlar. basınla bilmem neyle. uyanın uyanın. istediğinizi alın. görün, dokunun alın. bakmayın öyle reklama bilmem neye.
    quote:

Orjinalden alıntı: shruikan

Abi, Allah aşkına siz bu SteelSeries'e amma tav olmuşsunuz yahu?! Yok "en iyi oyuncuların tercihi", yok "turnuvaların vaz geçilmezi", yok "en şusu, en busu"... Biraz fazla olmadı mı sizce de? Firma turnuvaya sponsor oluyor, siz de "aaa elemanlar steelseries kullanıo, demek ki en iyisi bu" gibi bir düşünceye nasıl kapılıyorsunuz?
  • nazımımm mısın polat mısın alemdar mısın bilmem. her yere reklam yazmışın forumlarda ve hep diğer markaları kötülemişsin. kadın pad i yazısını her yere dolamışsın be hemşerim. sadece forumda yazılanları okuyordum arada ben fakat sırf senin iğrenç tavrına cevap vermek için üye oldum ve bir daha girmiyeceğim forumlara. ne demek o kaka bu cici gibi tavırlar. adamlar her yerde o markayı kullanması onun iyi olmasını mı gösterir. Türk üz biz be Türk. adamlar ne de güzel kendilerine ucuz kahramanlar topluyor bakınn görün. algida, cola vs. her yerde var. niye bizim maraş dondurmamız yerinde sayıyor dünya tanımıyor, niye bilmem ne devleti 2 günde kuruluyor da biz kıbrıs ı yıllardır tanıtamadık dünya ya. nedir bu salya sümük işler. ağzımızın suyu akıyor gavurlara. kraldan çok kralcıyız. yoksa reklam mı yapıyorsun. her yerde nazımımmm yazmış şu marka şu marka diye. hep yazılar bi firma ekseninde araştırın bakın. nova fransada üretiliyor. steel çin de. ona kaldıysak. papağanlıkla kimseye yutturmayın bu işleri. isteyen istediğini alır kullanır, yorum yapar. elalemin cebindeki paraya göz dikip de o kadın pad i bu bilmem ne pad i denemz. adam parasıyla gider paşa gönlü ne isterse alır. beni ilgilendirmez fakat nazımımm ne yazmış. nova dediği kadın pad i MADE IN FRANCE dir. yani fransa da üretilmiştir. sttel made in chine dir. derseniz ki hangisini alırsın. bir oyuncu olarak steel khan razer qpad nova hangisi hoşuma gitmişse onu alırım. çin malı olması kötü olması demek değildir. teknoloji, tasarım, her şey yine farklı ülkenindir fakat orada üretir. işçilik ucuz diye. amerikan jipleri, samsung cep telefonu çinde yapılıyor. oda mı kötü yani. alemin akıllısı bi firmanın reklamcısı, nazımımmm mı. oku nazım oku. kurtlar vadisi gerçek değil uyan. bu reklamı kimse yutmaz nazımmmm. kimsenin parasının sahibi değiliz. reklam uğruna yönlendirme kendine. araştırın bakalım nazım ı kimmiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: tsk

quote:

Orjinalden alıntı: Yokistant

Galiba Revoltec alacağım. En büyük olanı, en kalın olanı ve yanında kaydırıcı band veriyor. Alınca bir incelemem olur

Revoltechi 1 aydan biraz fazla bir süredir kullanıyorum 755K ile, yanındaki bantdan pek umutlu olma derim, zira tek parça geliyor ve senin kesmen gerekiyor, bu durumda (kaydırıcılığına bir lafım yok) bant toz vs. gibi bir etkiyle çıkabilir bence.
    Pad ise ilk aldığımda şahane performans veriyordu sanki yerçekimi sıfır gibi fakat aradan geçen zamanda çok çok az bir miktar ağırlaştı, tabi daha iyi bir skatez olsa tahminim daha iyi olur bu aşılacak bir sorun ama. Fiyatı ölçüsünde önerebilirim, normalde bir pad için aşırı bir fiyat bence (20tl bile) ama hakkaten fiyatını karşılıyor.

Herkesin yorumları için teşekkürler. Benim için kalınlık önemliydi. 20 TL'lik mousepadı zor ikna ettim. Yoksa Kahn Gaming'in diğer mousepadlarından alabilirdim. En kalın olan Revoltec'di ve en büyük olanı da. Kaydırıcı band hakkında zaten bilgim vardı. Şimdi tsk bu mouse pad'a 10 üzerinden kaç verirsin acaba?

• moderatörler neden siliniyor yazdıklarım**

biz tercihimizi bu markadan yana yapıyoruz profesyonel bir oyuncu olarak.
    burda herkez yorumunu yapabilir progaming denince STEELSERIES

alttaki resim kış turnuvasından bir alıntı budaforum linki
    http://forum.donanimhaber.com/m_29678851/mpage_1/key_//tm.htm#29679237

http://www.hepsiburada.com/search.aspx?sText=steelseries

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• @nazımımm'a ithafen;
    arkadaşım, neden reklam yapıyorsun ki? Adam mousepad istiyor sen kalkmış ne kadar SteelSeries ürünü varsa reklamını yapıyorsun! "Kadın pedi" gibi ucuz bir ifadeyi nasıl kullanırsın? Hayır çok mu anlıyorsun bu işten? Anlıyorsan önce forumdakileri ikna et sonra -tabi hakıl isen- terbiye sınırlarını aşmadan gene iğneleyici ifadelerini kullan.

O yukarıdaki resimde de, SteelSeries Pro-ekipman olduğu için değil, turnuvaya sponsor olduğu için afişi asılmış ya da mousepad gibi ürünleri kullanılmış.

Bunu da geçtik, Allah aşkına söyleyin, sizin SteelSeries ve Razer gibi firmalarla reklam anlaşmanız falan mı var?
  • sen steelseries e pro ekipman demiyorsan
    bu foruma yazma zaten git konu dışında takıl

bizim amacımız burda insanların kandırılmaması.

git arat bakalım google da burayayazılan markaları
    hangisi progaming e yatırım yapmış

aklı selim her insan bunu google dan araştır bulur
    insanalara kalitesiz ürünleri aldıracaksınız 3 gün sonra
    aldıkları mousepadler kayganlık kaybedecek ve verdikleri tüm para boşa gidecek.

bu markayı alan yurt dışındaki tüm pro clanların beyni yokmu Steelseries i tercih ediyorlar?

yinede tembeller için ben linkleri atıyım.

http://www.fragyou.net/
    trusted reviews
    SteelSeries Xai Laser Gaming Mouse Review | Trusted Reviews
    http://www.trustedreviews.com/peripherals/review/2007/12/24/Steel-Series-Ikari-Laser-Mouse/p1

http://www.xsreviews.co.uk/reviews/mouse-mats/steelseries-sp/

quote:

Orjinalden alıntı: shruikan

@nazımımm'a eithafen;
    arkadaşım, neden reklam yapıyorsun ki? Adam mousepad istiyor sen kalkmış ne kadar SteelSeries ürünü varsa reklamını yapıyorsun! "Kadın pedi" gibi ucuz bir ifadeyi nasıl kullanırsın? Hayır çok mu anlıyorsun bu işten? Anlıyorsan önce forumdakileri ikna et sonra -tabi hakıl isen- terbiye sınırlarını aşmadan gene iğneleyici ifadelerini kullan.

O yukarıdaki resimde de, SteelSeries Pro-ekipman olduğu için değil, turnuvaya sponsor olduğu için afişi asılmış ya da mousepad gibi ürünleri kullanılmış.

Bunu da geçtik, Allah aşkına söyleyin, sizin SteelSeries ve Razer gibi firmalarla reklam anlaşmanız falan mı var?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.