Şimdi Ara

Hangi modemi kullanmalıyım ? (Zyxel mi Huawei mi ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1,5 senedir TTNet'in vermiş olduğu Zyxel p660w t1 v3 modemini kullanmaktayım.Modemle ilgili bir sıkıntım olmadı sadece tek sorunum var o da bazen internetin kopuyor olması , modem kendine reset mi atıyor ne oluyor bilmiyorum.Şimdi elime yine TTnet'in verdiği Huawei HG521 modemi geçti...Kararsız kaldım bu modemi kurup kurmamakta.

Xbox 360 oyun konsolum var ve kablosuz olarak bağlanıp internet üzerinden oyun oynuyorum , Zyxel'de port açma , mtu gibi ayarları kolaylıkla yapmıştım aynı şey Huawei için de geçerli midir ?

Siz hangisini tavsiye edersiniz ? Zyxel kullanmaya devam mı edeyim.

• Zyxel kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok arada bir kopup modeme tekrar bağlanıyor bu online oyunlarda 3 snlik donma demek tabi bu benim modemin firmware yada donanımından kaynaklı olabilir kesin bir şey diyemem .Tekinin sorununu hepsine bağlamak yersiz ama dersenki airtiesmi zyxel mi kesinlikle zyxel derim
  • Huawei hg521v modelini kullanıyorum ve hiçbir sıkıntısını görmedim şimdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknesr

Zyxel kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok arada bir kopup modeme tekrar bağlanıyor bu online oyunlarda 3 snlik donma demek tabi bu benim modemin firmware yada donanımından kaynaklı olabilir kesin bir şey diyemem .Tekinin sorununu hepsine bağlamak yersiz ama dersenki airtiesmi zyxel mi kesinlikle zyxel derim

Hocam dediginiz olay bende de oluyor ve online oynadigim sirada gercekten sinir bozucu oluyor.Ben Huawei mi Zyxel mi diye soeuyorum bu arada

@kral64 Hocam siz hic port acma vs yaptiniz mi modem ayarlari nasil , kolay yapiliyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arm the Homeless -- 10 Ocak 2013; 9:24:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknesr

Zyxel kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok arada bir kopup modeme tekrar bağlanıyor bu online oyunlarda 3 snlik donma demek tabi bu benim modemin firmware yada donanımından kaynaklı olabilir kesin bir şey diyemem .Tekinin sorununu hepsine bağlamak yersiz ama dersenki airtiesmi zyxel mi kesinlikle zyxel derim

Zyxel 660hnt1h var

arada kafasına göre kopmaya başladı

servise gitti geldi son fireware yüklediler sorun aynı

ZOOM modem vardı 6 sene tık dememişti bir bğalantı kopması yaşamamıştım

sanırım tp link alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1,5 senedir TTNet'in vermiş olduğu Zyxel p660w t1 v3 modemini kullanmaktayım.Modemle ilgili bir sıkıntım olmadı sadece tek sorunum var o da bazen internetin kopuyor olması , modem kendine reset mi atıyor ne oluyor bilmiyorum.Şimdi elime yine TTnet'in verdiği Huawei HG521 modemi geçti...Kararsız kaldım bu modemi kurup kurmamakta.

Xbox 360 oyun konsolum var ve kablosuz olarak bağlanıp internet üzerinden oyun oynuyorum , Zyxel'de port açma , mtu gibi ayarları kolaylıkla yapmıştım aynı şey Huawei için de geçerli midir ?

Hocam huawei modemde port açabildin mi? Ben hep moderate nat hatası alıyorum,port açtım,dmz etkinleştirdim firewall u tümden kapadım genede nat moderate,siz açabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kelli felli

quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1,5 senedir TTNet'in vermiş olduğu Zyxel p660w t1 v3 modemini kullanmaktayım.Modemle ilgili bir sıkıntım olmadı sadece tek sorunum var o da bazen internetin kopuyor olması , modem kendine reset mi atıyor ne oluyor bilmiyorum.Şimdi elime yine TTnet'in verdiği Huawei HG521 modemi geçti...Kararsız kaldım bu modemi kurup kurmamakta.

Hocam huawei modemde port açabildin mi? Ben hep moderate nat hatası alıyorum,port açtım,dmz etkinleştirdim firewall u tümden kapadım genede nat moderate,siz açabildiniz mi?

Dostum huawei'i çok az bi süre kullandım ancak xbox'da bende de moderate gösterdiğini hatırlıyorum.Şuan başka modem kullanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem mi yoksa router mı?
    5 ay önce açıldı
    Modem olarak Vdsl mi adsl mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zyxel kullan bence kullanımı kolay
  • Kesinlikle ZyXEL derim kullanışlı ve kaliteli ürünleri var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.