Şimdi Ara

Hangi modeli önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 yıl xperia z kullanıcısı olarak androidle aramızı sonlandırmaya karar verdim :D şuana kadar i8 aklımdaydı ama internette araştırırken 7'den pek farkı yok diyorlar. siz hangisini önerirsiniz? i7,i7 plus,i8 ?

• 7 ile 8 arasında pek bi görünüş yok ama iç donanım olarak farklar elbette mevcut. Ben iPhone 8 kullanıyorum ve kablosuz şarj özelliğini 1 defa bile kullanmadım (çok sağlıklı bulmuyorum). Şahsen 7 mi 8 mi derseniz. Paran çoksa 8, az ise 7 derim her ikiside seni tatmin eder. Plus olayına hiç girmiyorum çünkü plus segmenti, büyük ekran ve çift kamera şahsen ben erkekte o kadar büyük telefonu nereye koymar diye düşündüm ve almadım. Çift kamerayla da portre resim çekilmem diyerek gerek duymadım.

Dediğim gibi tamamen ne için aldığına bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan907kaan kullanıcısına yanıt
    ben de aynı şekilde büyük ekran ve çift kamera olayını umursayan birisi değilim. işletim sistemi değişikliği yetecek :) o yüzden i7 daha yakın gözüküyor, bir yandan güncelleştirmeleri alma kısmını düşündüm malum 8 en son çıktı.
  • Öyle yapmanı pek tavsiye etmem yani güncelleme 1 model üstü 1 yıl fazla aldı diyelim.

İ7 2550 civarıydı en son

İ8 3850 civarı

Ha ama masaya koyduğumda şekil olsun diyorsan i8 arkası cam olduğu için baya havalı duruyor haberin olsun.

Yani dediğim gibi iPhone nun bütün modelleri iyi sadece hava atacaksan son model, adam akıllı kullanacaksan her model olur

• Plus önceliğin olsun 7 veya 8 olabilr ama 7de lsini gorur

• Arkadaş, adama gerekçeleri ile açıklamayıp doğru olanı seçtirmektense ; herkes durduk yere plus al bende var böyle iyi şöyle iyi vs vs yorumlar yapıyor veyahut duruma kendi gözünden bakıyor.

Onu veya bunu al demen hatalı bu konuda biri büyük biri küçük ekran ve buda tercih meselesi. Konuyu açan arkadaş çift kamera filan benim için önemli değil demiş dikkatini çekerim.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.