Şimdi Ara

Hangi Mesleği önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    mf4 22k
    tm3 10k
    Sonuçlarımı bu şekilde bekliyorum sizce ne yapmalıyım? mühendis mi mimar mı gitmeliyim?odyoloji mi eczacı mı fizyoterapist mi gitmeliyim? Yoksa hukuk veya pdr mi gitmeliyim?
    Ya da diş %50 medipol mü gitmeliyim?

• hukuk seç
  • ytü pc
    gazi mimarlık
    ytü makina
    üçünden birini seç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisdicen -- 6 Temmuz 2016; 14:43:24 >
  • reisdicen sence hacattepe pc daha mantıklı değil mi?
  • Mali durum karşılayacaksa tâbiki düşünmeden diş yüzde elli derim olmasa eczacılık tâbiki!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medipol % 50 yaz bence

• yeme içme yurt falan devlet üniversitelerinden çok farklı mı maddi yönden özel üniversitelerin?
  • Bu yaşına kadar ideal edinememişse bir insan, isterse mükemmel bir öğrenci olsun sonuçta hedefsizdir. Yazık ki ideali olduğu ve çalıştığı halde istediği yere gidemiyor insanlar ve bu idealsiz düşüncesiz fikirsiz insanlar gidiyor. Şunu sormak istiyorum ne için çalıştınız? Neyi düşünerek ne amaçla çalıştınız bu zamana dek? Bir amacı olmayan insan niye çalışır onu da anlamıyorum. Sıralamayı işgal etmek için mi? Ne istediği belli değil neyi amaçladığı belli değil sadece başarmış olmak için çalışmış olma seçeneği kaldı geriye. Bu saatten sonra bir öğrenci bölüm seçmeye çalışıyorsa nereyi seçerse seçsin öylesine bir yere gitmektir bunun adı. Cidden şaka gibi sınava girip belli bir sonuç alıp bu sıralamaya ne olur diye mi düşünüyorsunuz anlamıyorum ki insan bir şeyi hedefler ideali olur ona göre çalışır bu nasıl bir saçmalık o zaman bu sıralamaya örnek veriyorum kötü bir diş olsa da giderim kafasındasınız. Hadi bu bölüm için çalışmış olsanız tamam çabalamış hedefi için elinden en fazla bu kadarı gelmiş bi sene beklemek yerine üniversite üniversitedir git oku derim ama o da değil siz sıralamanıza göre o anda bir şeye karar veriyorsanız ciddi söylüyorum dünyanın en iyi üniversitesinde en iyi bölümde de okusanız (bu kafadaki insanlara söylüyorum) sizden bi cacık olmaz.

• Pezevenklik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ricecake

Bu yaşına kadar ideal edinememişse bir insan, isterse mükemmel bir öğrenci olsun sonuçta hedefsizdir. Yazık ki ideali olduğu ve çalıştığı halde istediği yere gidemiyor insanlar ve bu idealsiz düşüncesiz fikirsiz insanlar gidiyor. Şunu sormak istiyorum ne için çalıştınız? Neyi düşünerek ne amaçla çalıştınız bu zamana dek? Bir amacı olmayan insan niye çalışır onu da anlamıyorum. Sıralamayı işgal etmek için mi? Ne istediği belli değil neyi amaçladığı belli değil sadece başarmış olmak için çalışmış olma seçeneği kaldı geriye. Bu saatten sonra bir öğrenci bölüm seçmeye çalışıyorsa nereyi seçerse seçsin öylesine bir yere gitmektir bunun adı. Cidden şaka gibi sınava girip belli bir sonuç alıp bu sıralamaya ne olur diye mi düşünüyorsunuz anlamıyorum ki insan bir şeyi hedefler ideali olur ona göre çalışır bu nasıl bir saçmalık o zaman bu sıralamaya örnek veriyorum kötü bir diş olsa da giderim kafasındasınız. Hadi bu bölüm için çalışmış olsanız tamam çabalamış hedefi için elinden en fazla bu kadarı gelmiş bi sene beklemek yerine üniversite üniversitedir git oku derim ama o da değil siz sıralamanıza göre o anda bir şeye karar veriyorsanız ciddi söylüyorum dünyanın en iyi üniversitesinde en iyi bölümde de okusanız (bu kafadaki insanlara söylüyorum) sizden bi cacık olmaz.

çok doğru

• Başardım demek için mi girdiniz demişsiniz?Hayır başarmak için girdim ama başaramadım.Haklı olduğunu düşünmüyorum.Söylediklerinin benim şu anki durumumda haklılık payın yok.Benim hedefim vardı ve o hedefi gerçekleştiremedim. Bir yol gösterici en azından fikir veren birinin olması benim şu anki durumumda bana destek olacak birinin olması önemli.Her meslek hakkında bilgim yok 2. planım yoktu.Şu an araştırıyorum deli gibi.Bana uygun bir meslek bulmak için.Fikirlerinize saygı duyuyorum ama alınmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.